Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Anticelulit paket – akcije, cena i paketi

ANTICELULIT PAKET- ELEKTROSTIMULACIJA MIŠIĆA, TERAPIJA ULTRAZVUKOM, LIMFNA DRENAŽA + MEZOTERAPIJA

Za vas smo kreirali poseban program koji se sastoji iz kombinacije više različitih tretmana. Ovaj paket se sastoji od:

1. Elektrostimulacije mišića

Terapija čija je delotvornost dokazana kroz višedecenijsku primenu u sportskoj medicini i fizioterapiji. Dozirani električni impulsi stimulišu ciljnu grupu mišića i stvaraju efekat kao da ste proveli sate i sate u teretani ili na traci za trčanje. Podiže mišićni tonus i zateže vaše telo do maksimuma. Terapija traje do 30 minuta.

2. Radiotalasne terapije

Sjajan način da se oslobodite viška masnih naslaga i celulita. Sastoji se iz zagrevanja dubljih slojeva kože – dermisa putem radiotalasne energije na temperaturu između 40 do 70 stepeni Celzijusa. Time se stimuliše proizvodnja kolagena, proteina neophodnog za regeneraciju i elastičnost kože. Samim tim, ovaj tretman zateže vašu kožu i skida sitne bore. Osim toga, na ovim temperaturama ćelije lipida ili masti počinju ubrzano da se razgrađuju. To znači da se vaše masne naslage tope istom brzinom kojom se topi led na suncu. Isto važi i za celulit koji radiotalasna terapija razbija kao od šale. Naročito je delotvorna na mestima kao sto su unutrašnja strana butina, donji i gornji stomak. Ova terapija je bezbolna i vrlo delotvorna i traje oko 30 minuta.

3. Presoterapija

Limfna drenaža ili presoterapija je vrlo delotvoran način smanjenja nadutosti, detoksifikacije celog tela, oslobađanja od viška fluida, i smanjenja celulita u telu. Sastoji se iz korišćenja mašine koja je povezana sa posebno dizajniranim odelom putem kojeg se vrši dozirani pritisak na određene tačke na telu i dobija se efekat stimulacije limfnog sistema celog tela. Ova terapija traje između 30 – 45 minuta.

BONUS! Mezoterapija:

Uz kombinaciju ove tri terapije nudimo i mogućnost dodatnog tretmana mezoterapijom u okviru ovog paketa. Mezoterapija je tehnika kojom se u mezoderm ubrizgavaju vitamini, aminokiseline i hranljive materije koje obnavljaju i zatežu kožu. Takođe, mezoterapija je vrlo efikasna u otklanjanju masnih naslaga i celulita i kao takva predstavlja idealan dodatak za osnovna tri tretmana.

Cena jednog anticelulit tretmana koji u sebi sadrži ove tri tehnike iznosi 30e.
Paket od 10 anticelulit tretmana iznosi 250e.
Kombinacija 3 mezoterapije + 10 anticelulit tretmana je 350e, dok je 5 mezoterapija + 10 anticelulit tretmana 400e.

Anticelulit paket je najbolje i najefikasnije rešenje za vaš problem celulita i masnih naslaga.

Pozovite nas i na vreme zakažite vaš tretman: 064/237-0707
Imedic ordinacija, Kneza Miloša 19, I sprat, Beograd