Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Anticelulit paketi

Kada su u pitanju anticelulit tretmani, naša ordinacija Imedic u Beogradu, nudi kombinacije i pakete tretmana koji vam pomažu da se na najefikasniji način rešite celulita.

Zategnuto, vitko telo bez celulita sa naslovnica nije više samo san! Za vas smo kreirali posebne i individualne programe koji se sastoje iz kombinacije više različitih tretmana.

  1. Shockwave terapija. Terapija akustičnim talasima je jedna od najefikasnijih kada je reč o uklanjanju celulita. Ovi talasi prodiru duboko do fibroznog tkiva nastalog oko vezivnog tkiva i razbijaju stvrdnuta vlakna koja najviše utiču na stvaranje celulita. Akustični talasi podstiču stvaranje novih lanaca kolagena koji čini da koža bude zategnuta i glatka. U isto vreme, ovim procesom se uklanjaju višak vode, masti i toksina iz ćelija. Tretman je brz, neinvazivan i bezbolan.
  2.  Elektrostimulacije mišića (EMS). Terapija čija je delotvornost dokazana kroz višedecenijsku primenu u sportskoj medicini i fizioterapiji. Dozirani električni impulsi stimulišu ciljnu grupu mišića i stvaraju efekat kao da ste proveli sate i sate u teretani ili na traci za trčanje. Podiže mišićni tonus i zateže vaše telo do maksimuma. Terapija traje do 30 minuta.
  3. Limfna drenaža ili presoterapija je vrlo delotvoran način smanjenja nadutosti, detoksifikacije celog tela, oslobađanja od viška fluida, i smanjenja celulita u telu. Sastoji se iz korišćenja mašine koja je povezana sa posebno dizajniranim odelom putem kojeg se vrši dozirani pritisak na određene tačke na telu i dobija se efekat stimulacije limfnog sistema celog tela. Ova terapija traje između 30 – 45 minuta.

Uz kombinaciju ovih terapija nudimo i mogućnost dodatnog tretmana mezoterapijom. Mezoterapija je tehnika kojom se u mezoderm ubrizgavaju vitamini, aminokiseline i hranljive materije koje obnavljaju i zatežu kožu. Takođe, mezoterapija je vrlo efikasna u otklanjanju masnih naslaga i celulita i kao takva predstavlja idealan dodatak ostalim tretmanima.

Razmak između tretmana je 5-7 dana.

CENE SVIH PAKETA I INDIVIDUALNIH PROTOKOLA:

https://imedic.rs/cenovnik/

 

REZULTATI PRE I POSLE

anticelulit pre i posle

 

Pozovite nas i na vreme zakažite vaš tretman: 064/237-0707
Imedic ordinacija, Kneza Miloša 23, II sprat, Beograd