Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Kardiološki pregledi

PROMO cene i paketi – Kardiološki pregledi, holter i ultrazvuk !

 

KARDIOLOŠKI PREGLED + EKG . 3000 RSD

Bolesti srca i kvnih sudova su vodeći uzrok oboljevanja i umiranja u savremenom svetu. Preventivni pegled kardiologa je izuzetno važan za rano otkivanje i pravovremeno lečenje kardiovaskularnih bolesti, a samim tim i za sprečavanje ozbiljnih komplikacija kao što su infarkt i šlog.

ULTRAZVUK SRCA  3.000 RSD

Ako već imate neko kardiološko oboljenje, ili imate porodičnu sklonost za srčane bolesti ultrazvuk je pravi način da definitivno proverite rad vašeg srca.

HOLTER-EKG 4.000 RSD

Holter-ekg od najveće pomoći jer kontinuirano, tokom 24h sata, a nekada i duže prati rad srca i beleži poremećaje u radu srca koji se javljaju periodično. Za vreme nošenja holtera pacijent obavlja sve svoje uobičajene aktivnosti, a aparat beleži sve podatke.

HOLTER-PRITISKA 4.000 RSD

Holter-pritiska tokom 24h sata.

KARDIOLOŠKI PREGLED, ULTRAZVUK SRCA+EKG 4.500 RSD

Ako već imate neko kardiološko oboljenje, ili imate porodičnu sklonost za srčane bolesti paket pregled+ultrazvuk+EKG je pravi način da proverite rad vašeg srca, a naš iskusni kardiolog će odrediti najbolju terapiju za Vas.

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete pregled u našoj ordinaciji, uvek vam stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.