Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Ultrazvuk beba i dece – akcije, cene i paketi

ULTRAZVUČNI PREGLED KUKOVA + SKRINIG ULTRAZVUK BUBREGA  3.500 RSD

Ultrazvuk kukova predstavlja najpouzdaniju i potpuno neškodljivu metodu za pregled kukova kod novorođene dece i odojčadi u cilju otkrivanja urođenog iščašenja kuka i drugih poremećaja u razvoju koja su vrlo učestala u našoj populaciji.

ULTRAZVUČNI PREGLED GLAVE (CNS-A)  3.000 RSD

Ultrazvuk glave je brza i neškodljiva metoda za procenu izgleda mozga kod beba nakon teškog i dugog porođaja, kod prevremeno rođenih beba za procenu raznih komplikacija u vidu krvarenja, proširenje komora, stvaranje cista, kod urođenih poremećaja nervnog sistema i drugo.

ULTRAZVUČNI PREGLED KIČME  3.000 RSD

Ultrazvuk kičme kod malih beba je brza i pouzdana metoda za dijagnostiku raznih urođenih poremećaja u razvoju kičmenog stuba od kojih je najvažnija spina bifida- odsustvo zatvaranja koštanih struktura kičmenog stuba i poremećaj razvoja kičmene moždine.

ULTRAZVUČNI PREGLED STOMAKA  3.500 RSD

Ultrazvuk abdomena je brza i neškodljiva metoda za postavljanje dijagnoze oboljenja nekog organa smestenog u trbuhu, kada postoje simptomi kao što su bol, nadutost, mučnina, povraćanje, proliv, povišena temperatura, dugotrajna žutica, krv u mokraći, sumnja na kamen u bubregu, kod malih beba dugotrajno bljuckanje hrane i sumnja na suženje završnog dela želuca (hipertrofična stenoza pilorusa).

ULTRAZVUČNI PREGLED UROTRAKTA(BUBREGA, BEŠIKE I MOKRAĆNIH KANALA)  3.500 RSD

Ultrazvuk urotrakta predstavlja jednostavnu i sigurnu metodu za procenu bubrega, mokraćnih kanala i bešike: proširenje mokraćnih puteva viđenih u trudnoći ili posle rođenja, česte urinarne infekcije, sumnja na vraćanje urina iz bešike ka bubrezima (veziko-ureteralni refluks), povišen krvni pritisak i drugo.ULTRAZVUČNI PREGLED UROTRAKTA SA KOLOR DOPLER ANALIZOM KRVNIH SUDOVA BUBREGA I 4000 RSD

ULTRAZVUČNI PREGLED ŠTITASTE ŽLEZDE  3.000 RSD

Ultrazvučni pregled štitaste žlezde je pouzdana i brza procedura za procenu njenog izgleda i strukture kada se sumnja na njen nepravilan rad, prekomerno ili nedovoljno lučenje hormona, postojanje čvorića ili cista.

ULTRAZVUČNI PREGLED VRATA I ŠTITASTE ŽLEZDE 3.500 RSD

Ultrazvuk vrata kod dece je brza i neškodljiva procedura za procenu izgleda štitaste žlezde, velikih krvnih sudova i uvećanih limfnih čvorova, koji su vrlo česta pojava u dečijem uzrastu.

ULTRAZVUČNI PREGLED TESTISA  2.500 RSD

Ultrazvučni pregled testis je brza i potpuno neškodljiva procedura za procenu izgleda testisa kada postoji sumnja na proširenje krvnih sudova (varikocela), izražena asimetrija u njihovom razvoju, kod nespuštenih testisa ili akutnog bola kod sumnje na upalu ili torziju (uvrtanje) testisa.

ULTRAZVUČNI PREGLED MALE KARLICE  3.000 RSD

Ultrazvuk male karlice je brza i potpuno neškodljiva procedura za procenu izgleda jajnika i materice kod devojčica, kada postoji sumnja na prevremeni pubertet, bol u trbuhu koji bi mogao biti izazvan upalom ili uvrtanjem peteljke jajnika.

Dr Tijana Radović, specijalista radiologije

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete pregled u našoj ordinaciji, uvek vam stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.