Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Hidratacija lica- tretman, cena

Hidratacija lica je regenerativni, biološki tretman kože preparatima koji sadrže visoke koncentracije hijalurona, voćnih kiselina i ceramida. Preporučuje se u slučajevima kada je koži potrebna dodatna nega, vraćanje tonusa i jedrini lica i uklanjanja umornog i beživotnog izgleda kože. Tretman hidratacije lica, obogaćene masažom, hranljivim serumima, maskama i kremama za lice, čini da koža nakon njega bude sjajna, hidrirana i zategnuta na dodir.

Hidratacija lica- kako izgleda tretman?

Ovaj tretman čišćenja, ishrane i hidriranja kože podrazumeva:

  1. Čišćenje lica blagim hidratantnim mlekom i tonikom;
  2. Blagi piling voćnim kiselinama kako bismo uklonili izumrli sloj ćelija i omogućili koži da upije aktivne sastojke;
  3. Unošenje seruma sa hijaluronskom kiselinom i ceramidima kako bi aktivni sastojci dospeli u najdublje slojeve kože;
  4. Nanošenje hijaluronske maske i posebne maske za hidrataciju okoloočne regije;
  5. Nakon maske, na lice se nanosi hranljiva krema za revitalizaciju i hidrataciju kože;
  6. Tretman završavamo LED svetlosnom terapijom za umirenje kože lica i antiage efekat.

hidratacija lica tretman

Kome se preporučuje hidratacija lica?

Ovaj tretman se posebno preporučuje zreloj, dehidriranoj i suvoj koži, koži oštećenoj suncem kao i svim osobama koje žele da svojoj koži pruže  dubinsku negu, povrate svežinu i
jedrinu lica.

Koji su efekti hidratacije lica?

  • Blistava, dubinski ishranjena kože
  • Poboljšana teksture i kvalitet kože
  • Ubrzanjem metabolizma ćelija se podstiče regeneracija

Koliko traje tretman i koliko je potrebno tretmana?

Tretman uobičajeno traje oko 45 minuta i veoma je prijatan. Ne postoje ograničenja u smislu godišnjeg doba, tretman se može raditi tokom cele godine.  Tretman hidratacije lica se može primenjivati i pojedinačno- jedan poseta je sasvim dovoljna da se u potpunosti nahrani i hidrira vaša koža.  Kako biste imali najbolje šanse da sačuvate mladolik izgled, blistav ten i baršunastu kožu, preporuka je da sa ovim negujućim tretmanom počnete već nakon 25. godine starosti. Za zrelu kožu i kožu kojoj su neophodni regeneracija i antiage efekat preporučuje se kombinacija ovog tretmana sa Alma DermaClear-om ili dermapenom. Na ovaj način, postiže se dubinska regeneracija, podstiče se stvaranje kolagena te pored hidrirane kože rezultat je i čvršća koža jačeg tonusa.

Hidratacija lica- dodatna pitanja i cena

Sve detalje o cenama možete saznati OVDE. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete pregled u našoj ordinaciji, uvek vam stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.