Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Neostrata piling voćnim kiselinama

Neostrata piling voćnim kiselinama, renomiranog brenda NeoStrata, predstavlja jedan od najtraženijih tretmana koji čiste, neguju i hrane kožu.

 

neostrata piling voćne kiseline

Neostrata piling – kako izgleda tretman?

  1. Prvi korak je priprema kože za tretman tako što je dubinski čistimo Neostrata penom na bazi glikolne i laktobionske kiseline;
  2. Potom sledi nanošenje Neostrata bustera koji sadrže kiseline prilagođene tipu kože- limunsku i mandeličnu. Buster je formulisan da eliminiše nesavršenosti kože, fine linije i bore, kao i pigmentne nepravilnosti. Njime oporavljamo umornu i oštećenu kožu;
  3. Sledeći je hemijski piling Neostrata voćnom glikolnom kiselinom, u procentu od 20%, 35% ili 50%, a u zavisnosti od potreba kože. Reč je o alfa- hidroksi kiselini (AHA) koja poseduje intenzivna antioksidantna i hidrantna svojstva. Zahvaljujući tome poboljšava teksturu kože i njen tonus, eliminišu se foto oštećenja i fine linije, te dalje štite kožu od štetnih spoljašnjih faktora i prevremenog starenja.
  4. Završni korak je nanošenje AHA neutralizatora koji  neutrališe kiselinu i koži vraća normalnu pH vrednost.

 

Neostrata piling se može raditi samostalno ili može biti priprema za neke druge tretmane, kao što je mezoterapija.  Potpuno je bezbedan i bezbolan, prija svim tipovima kože. Pogodan je i za tretiranje različitih dermatoloških problema kao što su osetljiva i suva koža, atopični dermatitis, akne, hiperkeratoze i hiperpigmentacije.

Pored toga,  značajno popravlja izgled kože, otklanja oštećeni površinski sloj i podstiče rejuvenciju kože. Koža je hidrirana, proširene pore su ublažene, reguliše se lučenje sebuma i uklanjaju sve nečistoće.

U narednim danima koža će se regenerisati i može doći do perutanja. Naše stručno lice će vam preporučiti odgovarajuću umirujuću kremu, a važno je da koristite kremu sa visokim zaštitnim faktorom.

 

Neostrata piling– cena i dodatna pitanja

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete pregled u našoj ordinaciji, uvek vam stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.