Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Radiotalasni lifting lica- Tretman, iskustva, cena

Radiotalasni lifting lica je efikasan i neinvazivan tretman zatezanja kože, popravljanja njenog tonusa i ublažavanja bora primenom energije radiotalasa. Energija radiotalasa zagreva duboke strukture tkiva, što dovodi do sinteze kolagena i elastina, zatezanja kože i smanjenja bora.

Kome se preporučuje radiotalasni lifting?

Radiotalasni lifting se preporučuje pacijentima sa početnim ili umerenim znacima starenja, tj umerenim gubitkom tonusa, pojavom bora i opuštene kože. Tretman je komforan, potpuno bezbolan i nema perioda oporavka, zbog čega je idealan za pacijente koji nemaju vremena za oporavak od komplikovanijih procedura.

Radiotalasni lifting- koji su efekti?

  • Popravljanje tonusa
  • Poboljšanje teksture koža
  • „Podizanje“ srednje trećine lica i zatezanje kože u predelu donje vilice
  • Smanjenje bora
  • Smanjenje podočnjaka i podizanje kapaka

Kako deluje radiotalasni lifting?

Radiotalasi dopiru do dubokog derma i potkožnog tkiva. U ovim strukturama dolazi do transformacije radiotalasne energije u toplotu i zagrevanja tkiva do 42 stepena Toplota stimuliše sintezu kolagena, ubrzava cirkulaciju, povečava oksigenaciju tkiva, dovodeći do regeneracije tretirane kože. Osim toga radiotalasi menjaju polaritet membrana ćelija, omogućavajući ulazak hijalurona, vitamina i aminokiselina sadržanih u gelu koji se nanosi na tretiranu regiju tokom radiotalasnog liftinga.

radiotalasni lifting

Na kojim regijama možemo raditi radiotalasni lifting?

Radiotalasima možemo tretirati bilo koju regiju lica i tela, ipak najbolje rezultate postižemo u podmlađivanju lica, vrata i dekoltea.

Koliko se tretmana radiotalasima savetuje?

Savetuje se 3-4 tretmana, razmak između prvog i drugog tretmana najbolje je da bude 2-3 nedelje, a nakon toga razmak između tretmana treba da bude mesec dana. Kod starije i atrofične kože možemo raditi seriju od 6 tretmana.

Kako izgleda radiotalasni lifting?

Tretman lica počinje detaljnim čišćenjem, nakon čega sledi radiotalasni lifting. Lifting se izvodi kružnim nastavcim, tretman je potpuno bezbolan, a tokom tretmana oseća se prijatna toplota. Tretman završavamo ultrazvučnim unošenjem seruma prema tipu kože i adekvatnom umirujućom maskom.

Da li su rezultati odmah vidljivi?

Rezultati radiotalasnog liftinga su vidljivi odmah nakon tretmana, a u narednih mesec dana postaju sve intenzivniji. To je period neophodan za sintezu molekula kolagena i njihovo sazrevanje. Za postizanje optimalnih i dugotrajnih rezultata savetuje se serija od nekoliko tretmana.

Radiotalasni lifting- cena i dodatna pitanja?

Sve detalje u vezi sa cenama naših usluga, pa tako i cenom tretmana radiotalasnog liftina možete pogledati ovde.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete pregled u našoj ordinaciji, uvek vam stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.