Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Upoznajte moć skinbustera

Skinbusteri (skin boosters) su injekcioni preparati za biorevitalizaciju lica, na bazi hijaluronske kiseline koji predstavljaju brzo rešenje za dubinsku hidraciju i podmlađivanje kože. Otkloniće tragove umora i stresa na licu, uticaće na njen sjaj i jedrinu, a što je najvažnije – doprineće kvalitetu i zdravlju kože lica.

Naša kože zaslužuje visoko kvalitetnu negu, jer već nakon 25-te godine se smanjuje proizvodnja hijalurona, kolagena i elastina u koži. To doprinosi pojavi bora, koža postaje dehidrirana i suva. Regularna nega više nema očekivani uticaj, a stanje na koži doprinosi nezadovoljstvu i utiče na samopouzdanje.

Uz redovne tretmane skinbusterima, vaše lice će odoleti znakovima starenja. Koža postaje elastičnija, blistavija ujednačenija i blago zategnuta. Skinbusteri se koriste za regiju lica, vrata i dekoltea.

skinbusteri biorevitalizacija

Prednosti skinbustera

Zdrava koža = lepa koža

Dubinska hidratacija

Skinbusteri pružaju intenzivnu, dugotrajnu hidrataciju. Koža postaje glatka i elastična, a efekti hidratacije značajno poboljšavaju teksturu kože.

Bez volumena lica

Za razliku od hijaluronskih filera, skinbusteri neće dati dodatni volumen licu, već će delovati na hidrataciju i revitalizaciju kože.

Sjaj kože lica

Nakon tretmana, vaše lice će biti ujednačeno, a ten svetliji i sjajniji. Kada se otklone znaci umora na licu, prirodan sjaj kože dolazi do izražaja.

Stvaranje novog kolagena

Skinbusteri stimulišu proizvodnju kolagena i elastina i doprinose jačanju kože. Povećava se elastičnost kože, i lice dobija čvršći, mladalački izgled.

Instant boost

Skinbusteri ne zahtevaju period oporavka i možete ih izabrati pred važan događaj ili posebnu priliku.

skinbusteri biorevitalizacija

Najtraženiji skinbusteri koje koristimo

Iz naše bogate ponude skinbustera posebno izdvajamo:

Profhilo

Profhilo je skinbuster koji ima najveću koncentraciju hijaluronske kiseline na tržištu – 67 mg na 2ml! Prvenstveno služi za bogatu hidrataciju lica, i podstiče proizvodnju kolagena i elastina u koži. Koži vraća jedrinu i ima značajan učinak na njenu čvrstoću i elastičnost.  Tretman je komforan i veoma brz. Profhilo se injektuje u 5 različitih tačaka na licu.

Možete očekivati sjajne efekte nakon prvog tretmana, nakon kog ćete svedočiti poboljšanju celokupne strukture kože. Profhilo je idealan za dubinsku i dugotrajnu hidrataciju, za dostizanje glatke, baršunaste kože lica. Profhilo koži daje potpuno prirodan anti-age efekat! Sadrži neukrštenu hijaluronsku kiselinu i zahteva ponavljajuće tretmane.

profhilo cena

Jalupro

Svi Jalupro preprati spadaju u neukrštene hijaluronske kiseline i tretmani se rade u serijama, kako bi se dostgli optimalni efekti.
Jalupro prodire duboko u kožu i deluje na stimulaciju kolagena, utiče na regeneraciju ćelija i koži daje dugotrajan efekat hidratacije. Idealan je za suvu i dehidriranu kožu, kojoj je potrebno osveženje i brisanje tragova umora!

Classic Jalupro sa 1% hijaluronske kiseline preporučuje se mlađim pacijentima. Doprinosi mladačkom sjaju kože, utiče na manje nesavršenosti i obezbeđuje potrebnu hidrataciju. Kako u dvadesetima nisu još uvek izražene bore, Classic Jalupro služi za prevenciju i odlaganje prvih znakova starenja.

Jalupro HMW je odličan za pacijente koji imaju više od 25. godina. Tada se već postepeno smanjuje količina elastina, kolagena i hijaluronske kiseline u našem organizmu, i skinbuster će služiti za prevenciju znakova starenja. Sa 2% hijaluronske kiseline, obezbeđuje se potrebna hrana i nega za oporavak kože.

Jalupro Super Hydro ima zadatak da koži povrati čvrstinu i elastičnost, te je pogodan za pacijente 30+. Osim visoke koncentracije hijaluronske kiseline- 80 mg, sadrži dodatne peptide i aminokiseline, koji  dodatno podstiču proizvodnju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline u koži.
Injektuje se 7 do 9 tačaka, što je veoma pogodno za osobe sa osetljivom kožom.

jalupro hmw beograd

Juvederm Volite

Juvederm Volite je preparat ukrštene hijaluronske kiseline koji se može koristiti za tretiranje regije lica, ali i šaka, vrata, dekoltea, okoloočne regije, regije oko usana. Ima uticaj na izražene nesavršenosti na koži, i veoma je uspešan u smanjenju i otklanjanju ožiljaka na koži. Takođe, deluje na sitne bore u okoloočnoj regiji i iznad usana.

Preporučuje se pacijentima koji primećuju na svom licu znakove stresa, dehidratacije i umora. Nakon Juvederm Volite tretmana, koža postaje jedra, zaglađena, zategnutija, dok je dubinski revitalizovana i oporavljena.

volite juvederm

RRS HA Long lasting

RRS HA Long lasting je preparat za biorevitalizaciju lica sa ukrštenom hijaluronskom kiselinom i doprinosi poboljšanoj hidrataciji i tonusu kože. Ima efekat blagog popunjavanja. U sebi sadrži 15 aminokiselina koje pružaju poboljšanje kvaliteta kože.

Utiče na smanjenu izraženost proširenih pora, na suvu kožu beživotnog izgleda,kao i na pliće linijice i bore. U sebi sadrži 3 ml umreženog hijalurona, te je pogodan za pacijente 30+ koji već na licu imaju vidljive znake starenja.

biorevitalizacija long lasting

Najčešća pitanja o skinbusterima

Da li su potrebne konsultacije?

Nakon obaveznih konsultacija, doktor će proceniti stanje i potrebe kože. Tada se određuje koliko je tretmana potrebno za potpunu revitalizaciju i dostizanje maksimalnih efekata. U toku konsultacija, određuje se koji će skinbuster koristiti, tako da najbolje odgovara stanju i tipu kože.

Koja je glavna razlika između skinbustera?

Skinbusteri se razlikuju po ukrštenoj (cross-linked) kiselini i neumreženoj hijaluronskoj kiselini. Skinbusteri sa ukrštenom kiselinom imaju dugotrajniji efekat i veći uticaj na dubinsku hidrataciju lica. Tako, Juvederm Volite ima dugotrajnije dejstvo zbog ukrštene kiseline, dok Profhilo zahteva seriju tretmana, jer se zadržava u koži do 28 dana.
Razlike u skinbusterima leže i u njihovom sastavu, koncentraciji hijaluronske kiseline i ciljanim tipovima kože.
Niže koncentracije hijaluronske kiseline prigodne su mlađim pacijentima, dok su veće koncentracije prilagođene pacijentima koje imaju oštećenu i suvu kožu, kojoj je neophodna stimulacija kolagena i elastina.

Kome su namenjeni skinbusteri?

Skinbusteri su idealni za dubinsku hidrataciju kože i poboljšanje njenog kvaliteta. Takođe, oni se preporučuju svima koji žele da otklone znake starenja i svojoj koži povrati svežinu, sjaj i jedrost.

Kako izgleda tretman?

Tretman skinbusterom traje pola sata ili duže, u zavisnosti od regije koja se tretira. Procedura podrazumeva temeljno čišćenje kože i nanošenje anestetik kreme, za osećaj bez bola i neugodnosti.

Efekti tretmana

Tretirana regija će odmah posle tretmana izgledati znatno bolje, a najbolji efekti vidljivi su nakon 7 dana.
Šta možete da očekujete od skinbustera?

  • Koža će biti hidrirana i dubinski nahranjena,
  • Tekstura kože će biti vidno popravljena,
  • Suva koža postaje blistava i sjajna,
  • Lice je blago zategnuto, postignut je anti-age efekat.

Koliko je skinbuster tretmana potrebno za održavanje blistave i zdrave kože?

Koliko je tretmana potrebno, zavisi od toga da li se tretman radi sa preparatima ukrštene ili neukrštene hijaluronske kiseline. Sa neukrštenom kiselinom, potrebni su ponavljajući tretmani, dok se tretmani sa ukrštenom kiselinom rade do dva puta godišnje.

Kombinacija sa drugim tretmanima

Skinbusteri se mogu raditi samostalno, a mogu se i kombinovati sa drugim tretmanima koji imaju za cilj podmlađivanje kože. Tu spadaju hemijski piling,  hijaluronski fileri, CO2 laser. Posebno ga preporučujemo u kombinaciji sa neablativnim laserskim tretmanima, kao što je ClearLift.

Hijaluronski fileri ili skinbusteri?

Skinbusteri deluju na hidrataciju kože, dok hijaluronski fileri koji se injektuju duboko ispod kože, daju volumen licu i služe za oblikovanje kontura lica. Skinbusteri imaju veću moć revitalizacije kože, što znači da će dopreneti ne samo lepoti, već i zdravlju i kvalitetu kože.

Oporavak i nuspojave

Nakon skinbustera, možete da nastavite sa svojim obavezama. Oporavak nije potreban, a jedino što savetujemo jeste da izbegavate izlaganje suncu, sauni, i obavezno solarijumu, u narednih nedelju dana. Savetujemo takođe i da u toku dana ne nanosite šminku i da preskočite trening.
Crvenilo i blagi otok (samo na mestima gde je aplikovana injekcija) su normalne pojave nakon tretmana, i one prolaze u roku od nekoliko sati. Druge nuspojave nisu moguće i nikada nisu zabeležene. Skinbusteri su efikasni, klinički ispitani i odobreni, u potpunosti bezbedni za upotrebu.

Cene skinbustera

Jalupro Classic lice 10.000
Jalupro HMW lice 15.000
Jalupro Super Hydro 24.000
Profhilo 2ml/ 30.000; 4ml/53.000
Juvederm Volite 1ml/ 24.000; 2ml/41.000
RRS HA Long Lasting 3ml/24.000 rsd

Pozovite nas na 064/237-0707 i zakažite vaš termin!