Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Usluge

Pažljivo birani tretmani koji će dati najbolje rezultate podmlađivanja i ulepšavanja na vašem licu i telu-Hijaluronski fileri, uklanjanje bora, biorevitalizacija, mezoterapija, plazma bogata trombocitima , laserska epilacija.

Sveobuhvatna dijagnostika kako bi se ustanovili, a zatim i rešili problemi kože. Biopsija kože, pregledi mladeža, dermatoskopija.

Alma DermaClear, Alma Primex, Laserska epilacija, Alma Soprano i Lumenis Lightsheer, Anticelulit tretmani, Limfna drenaža

Kao vodeći stručnjaci u zemlji u oblasti reumatologije, na čelu sa dr Ivicom Jeremićem postavljamo najviše standarde moderne medicine u oblasti reumatologije i fizikalne medicine za što bolje rezultate.

Akupunktura, elektroterapija, fizikalna terapija, laseroterapija, magnetoterapija i terapija ultrazvukom.

Internistički pregled

Ultrazvučni pregled abdomena, male karlice, testisa, dojki i aksila, mekih tkiva vrata, štitaste žlezde, zglobova, vrata, ruku, nogu. Kolor dopler vrata, ruku, krvnih sudova i dr.

Ultrazvučni pregled CNS-a, glave, kukova, urotrakta, abdomena, male karlice, doppler analiza ureteralnog ušća i dr.

Custom icon
Radiotalasna hirurgija

Radiotalasno uklanjanje bradavica i kantelazmi.

Kardiološki pregled i elektrokardiogram (EKG), Ultrazvuk srca sa kolor doplerom.