Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

O nama

ordinacija imedic 1

Profesionalnost

Stručni tim lekara specijalista, čije znanje je svakodnevno potvređeno kod zadovoljnih pacijenata čeka na Vas. Profesionalnost naših lekara spojili smo sa najmodernijim aparatima za dijagnostiku i terapiju kako bi omogućili najbolju zdravstvenu uslugu.

ordinacija imedic

Sigurnost

Zahvaljujući sertifikatima svetskih eksperata medicine, brojnim priznanjima i stalnom usavršavanju naši lekari garantuju sigurnost. Oni biraju samo proverene i potvrđene procedure kako bi Vaša bezbednost bila na prvom mestu.

ordinacija imedic 2

Poverenje

Poverenje između lekara i pacijenata nam je na prvom mestu, zato svakodnevno vredno radimo na najvišem nivou kako bismo opravdali poverenje svakog od Vas. Individualan pristup svakom pacijentu i poverenje su naše polazne tačke u radu.

Mi brinemo o vašem
zdravlju, lepoti i kvalitetu života

Naša ordinacija nudi zdravstvene usluge estetske i antiage medicine, reumatologije, fizikalne medicine, fizikalne terapije, radiotalasne hirurgije, kozmetologije- tretmane lica i tela, kardiologije, interne medicine kao i ultrazvuk i kolor dopler dijagnostiku.
Raspolažemo modernim aparatima za dijagnostiku i radiotalasnu hirurgiju, kao i sa 2 medicinska lasera za trajnu epilaciju (Alma Soprano Titatium i Lumenis LightSheer Desire).

Od prvog kontakta, preko konsultacija, pregleda lekara specijalista i subspecijalista do konačnog oporavka, vaše potrebe i želje su nam u vrhu prioriteta.
Kada lekaru prepustite brigu o najvrednijem aspektu života, a to je vaše zdravlje, svesni smo da je izgradnja poverenja udružena sa iskustvom i stručnošću, jedan od ključnih faktora uspeha. Naš pristup bilo kom zdravstvenom ili estetskom problemu je multidisciplinaran, ali istovremeno i individualan, jer znamo da je svaki čovek jedinstven i priča za sebe. Stvaranje poverenja, visoka stručnost i etičnost su vrline koje odlikuju svakog člana našeg tima.

Uz višegodišnje iskustvo, konstantno usavršavanje u zemlji i inostranstvu i praćenje najsavremenijih svetskih trendova moderne medicine, budite bez brige jer su vaše zdravlje i lepota u sigurnim rukama.

Vaš Imedic tim
imedic lekari
15
Godina Iskustva
9500
Zadovoljnih Pacijenata
10
Vrhunskih Lekara Vama Na Usluzi
30
Savremenih Terapija I Tretmana

Naš tim

Naša ordinacija okupila je tim najstručnijih lekara specijalista iz različitih oblasti medicine koji posvećeno rade na rešavanju zdravstvenih problema naših pacijenata. Uz konstantno usavršavanje, brojne sertifikate i priznanja naši lekari biraju profesionalnost, bezbednost, sigurnost i poverenje za principe u svom radu. Najmodernije procedure i tehnogija kojom je opremljena naša ordinacija da ostvarimo maksimalne rezultate koji se uvek ogledaju u zdravlju, lepoti i samopouzdanju naših pacijenata.

Laseri, estetska i antiage medicina
Estetska i antiage medicina
Reumatologija i regenerativna medicina
U Imedic sam odlazio na paket fizikalnih terapija koje su uspešno dovele do oporavka kolena i potpunog prestanka bola!
Lazar Banjanin
Godinama sam verna radu dr Miloša Živkovića i samo sam u Imedicu sigurna da sam u pravim rukama.
Sonja Ilić -Kordić
Preporuka za Imedic za sve one koji žele prirodan i poboljšan izgled nakon tretmana hijaluronskim filerima.
Tijana Stefanović