Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

O nama

ordinacija imedic 1

Profesionalnost

Stručni tim lekara specijalista, čije znanje je svakodnevno potvređeno kod zadovoljnih pacijenata čeka na Vas. Profesionalnost naših lekara spojili smo sa najmodernijim aparatima za dijagnostiku i terapiju kako bi omogućili najbolju zdravstvenu uslugu.

ordinacija imedic

Sigurnost

Zahvaljujući sertifikatima svetskih eksperata medicine, brojnim priznanjima i stalnom usavršavanju naši lekari garantuju sigurnost. Oni biraju samo proverene i potvrđene procedure kako bi Vaša bezbednost bila na prvom mestu.

ordinacija imedic 2

Poverenje

Poverenje između lekara i pacijenata nam je na prvom mestu, zato svakodnevno vredno radimo na najvišem nivou kako bismo opravdali poverenje svakog od Vas. Individualan pristup svakom pacijentu i poverenje su naše polazne tačke u radu.

Mi brinemo o vašem
zdravlju, lepoti i kvalitetu života

Naša ordinacija nudi zdravstvene usluge estetske i antiage medicine, reumatologije, fizikalne medicine, fizikalne terapije, radiotalasne hirurgije, kozmetologije- tretmane lica i tela, kardiologije, interne medicine kao i ultrazvuk i kolor dopler dijagnostiku.
Raspolažemo modernim aparatima za dijagnostiku i radiotalasnu hirurgiju, kao i sa 2 medicinska lasera za trajnu epilaciju (Alma Soprano Titatium i Lumenis LightSheer Desire).

Od prvog kontakta, preko konsultacija, pregleda lekara specijalista i subspecijalista do konačnog oporavka, vaše potrebe i želje su nam u vrhu prioriteta.
Kada lekaru prepustite brigu o najvrednijem aspektu života, a to je vaše zdravlje, svesni smo da je izgradnja poverenja udružena sa iskustvom i stručnošću, jedan od ključnih faktora uspeha. Naš pristup bilo kom zdravstvenom ili estetskom problemu je multidisciplinaran, ali istovremeno i individualan, jer znamo da je svaki čovek jedinstven i priča za sebe. Stvaranje poverenja, visoka stručnost i etičnost su vrline koje odlikuju svakog člana našeg tima.

Uz višegodišnje iskustvo, konstantno usavršavanje u zemlji i inostranstvu i praćenje najsavremenijih svetskih trendova moderne medicine, budite bez brige jer su vaše zdravlje i lepota u sigurnim rukama.

Vaš Imedic tim
imedic lekari
15
Godina Iskustva
9500
Zadovoljnih Pacijenata
10
Vrhunskih Lekara Vama Na Usluzi
30
Savremenih Terapija I Tretmana

Naš tim

Naša ordinacija okupila je tim najstručnijih lekara specijalista iz različitih oblasti medicine koji posvećeno rade na rešavanju zdravstvenih problema naših pacijenata. Uz konstantno usavršavanje, brojne sertifikate i priznanja naši lekari biraju profesionalnost, bezbednost, sigurnost i poverenje za principe u svom radu. Najmodernije procedure i tehnogija kojom je opremljena naša ordinacija da ostvarimo maksimalne rezultate koji se uvek ogledaju u zdravlju, lepoti i samopouzdanju naših pacijenata.

Estetska i antiage medicina
Reumatologija i regenerativna medicina
Laseri, estetska i antiage medicina
Cellulite has been troubling me for years, even though I am in good shape and have been involved in sports for years. I couldn't get rid of it either in salons or at home, so I opted for a combination of mesotherapy with pressotherapy. The feeling is incredible! I have finally freed myself from the biggest complex on my body.
Dunja
I struggled with 5-8 kilograms of excess weight for months. I couldn't shed it at the gym, despite being a regular. What really helped me was the Alma PrimeX treatment, which affected both fat deposits and skin tightening. I lost 10 cm from my waist in less than two months. I feel really good in my skin!
Sara
I visited the IMedic clinic six months after giving birth and said, "I need a quick solution for my stomach!" I underwent a combination of Emsculpt and PrimeX treatments and I am thrilled with the results I achieved in just one month. Diastasis and loose skin on the abdomen don't have to be a long-term problem!
Marijana
Bilo me je i sramota da dođem na tretman, kad nisam trenirala više od dve godine. Plašila sam se da tretmani za mene neće raditi, jer sam imala višak kilograma. Preljubazni lekari su mi objasnili kako tretmani za oblikovanje tela funkcionišu i bilo mi je lakše. Imam 40 godina i sada izgledam bolje nego u 30-tima! Radila sam kombinacije sa Primex-om i Emsculpt-om i centimetri su samo nestajali. Prezadovoljna sam!
Tanja
Celulit je ono što me muči godinama, iako sam u dobroj formi i godinama se bavim sportom. Nisam uspevala da ga otklonim ni u salonima, ni kod kuće, pa sam se odlučila za kombinaciju mezoterapije sa presoterapijom. Osećaj je neverovatan! Konačno sam se oslobodila najvećeg kompleksa na svom telu.
Dunja
Borila sam se sa 5-8 kilograma viška, mesecima. I nisam uspevala da ih skinem u teretani, iako sam bila redovna. Ono što mi je dosta pomogla jeste Alma Primex tretman, koji je uticao i na masne naslage i na zatezanje kože, i izgubila sam 10 cm u struku za manje od dva meseca. Jako se dobro osećam u svojoj koži!
Sara
U IMedic ordinaciji došla sam 6 meseci nakon porođaja i rekla: „Potrebno mi je brzo rešenje za moj stomak!“ Odradila sam kombinaciju Emsculpta i PrimeX-a i oduševljena sam rezultatima koje sam postigla nakon samo mesec dana. Dijastaza i opuštena koža na stomaku ne moraju da budu dugotrajan problem!
Marijana
"Čim skinem šminku, znam kakvo je pravo stanje. Htela sam da to promenim, ali nisam bila spremna na invazivne tretmane. Dr Miloš je preporučio Jalupro Hydro, a efekti su odlični. Šminka mi zapravo više nije ni potrebna!“
Jasmina
„U svojim tridesetim, jasno sam videla znake starenja koji su me uplašili! Prve bore, neujednačenost tena i ukupan izgled koji odiše umorom su mi veoma smetali. "
Ivana
„Mojoj koži je bio potreban oporavak! Izabrala sam skinbustere jer su prirodno rešenje za nesavršenosti na koži. Nakon jednog tretmana, moja koža je bila elastična, čvrsta, a dehidriranost je jednostavno nestala!“
Maja
I have been struggling with acne on my face for years and have tried various treatments and therapies. With the ClearSkin treatment, I have seen very quick results. For the first time, I feel that my skin is healed, deeply cleansed, and nurtured. Thanks to Dr. Miloš, I no longer feel ashamed of my bare face!
Dragana
"I have tried the Dye VL laser, and finally, the facial capillaries have been removed. They have been bothering me for a while! I continue to take care of my face following Dr. Tamara's advice, and my skin is fully regenerated. I highly recommend everyone to experience the power of modern lasers!
Slađana
"The Dermaclear facial cleansing treatment has exceeded my expectations - it has become my favorite treatment that surpasses regular hygiene procedures. Bojana's expertise and kindness made me feel secure and satisfied throughout the entire treatment. I obtained radiant skin that has given me a new level of confidence."
Ksenija
"Dermaclear tretman za čišćenje lica je prevazišao moja očekivanja - omiljeni tretman koji nadmašuje higijenski tretman. Stručnost i ljubaznost Bojane su me učinile sigurnom i zadovoljnom tokom celog tretmana. Dobila sam blistavu kožu koja mi je pružila novu dozu samopouzdanja."
Ksenija
Isprobala sam Dye VL laser i konačno, kapilari sa lica su uklonjeni. Smetali su mi veoma! Nastavljam da negujem lice po savetima Dr Tamare i moja koža je u potpunosti regenerisana. Preporučujem svima da se uvere u moć modernih lasera!“
Slađana
„Godinama se borim sa aknama na licu i isprobala sam različite tretmane i terapije. Sa ClearSkin tretmanom videla sam veoma brz efekat. Po prvi put, osećam da je moja koža izlečena, dubinski čista i negovana. Zahvaljujući dr Milošu, više se ne stidim svog lica bez šminke!“
Dragana
U Imedic sam odlazio na paket fizikalnih terapija koje su uspešno dovele do oporavka kolena i potpunog prestanka bola!
Lazar Banjanin
Godinama sam verna radu dr Miloša Živkovića i samo sam u Imedicu sigurna da sam u pravim rukama.
Sonja Ilić -Kordić
Preporuka za Imedic za sve one koji žele prirodan i poboljšan izgled nakon tretmana hijaluronskim filerima.
Tijana Stefanović