Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

O nama

ordinacija imedic 1

Profesionalnost

Stručni tim lekara specijalista, čije znanje je svakodnevno potvređeno kod zadovoljnih pacijenata čeka na Vas. Profesionalnost naših lekara spojili smo sa najmodernijim aparatima za dijagnostiku i terapiju kako bi omogućili najbolju zdravstvenu uslugu.

ordinacija imedic

Sigurnost

Zahvaljujući sertifikatima svetskih eksperata medicine, brojnim priznanjima i stalnom usavršavanju naši lekari garantuju sigurnost. Oni biraju samo proverene i potvrđene procedure kako bi Vaša bezbednost bila na prvom mestu.

ordinacija imedic 2

Poverenje

Poverenje između lekara i pacijenata nam je na prvom mestu, zato svakodnevno vredno radimo na najvišem nivou kako bismo opravdali poverenje svakog od Vas. Individualan pristup svakom pacijentu i poverenje su naše polazne tačke u radu.

Mi brinemo o vašem
zdravlju, lepoti i kvalitetu života

Naša ordinacija nudi zdravstvene usluge estetske i antiage medicine, reumatologije, fizikalne medicine, fizikalne terapije, radiotalasne hirurgije, kozmetologije- tretmane lica i tela, kardiologije, interne medicine kao i ultrazvuk i kolor dopler dijagnostiku.
Raspolažemo modernim aparatima za dijagnostiku i radiotalasnu hirurgiju, kao i sa 2 medicinska lasera za trajnu epilaciju (Alma Soprano Titatium i Lumenis LightSheer Desire).

Od prvog kontakta, preko konsultacija, pregleda lekara specijalista i subspecijalista do konačnog oporavka, vaše potrebe i želje su nam u vrhu prioriteta.
Kada lekaru prepustite brigu o najvrednijem aspektu života, a to je vaše zdravlje, svesni smo da je izgradnja poverenja udružena sa iskustvom i stručnošću, jedan od ključnih faktora uspeha. Naš pristup bilo kom zdravstvenom ili estetskom problemu je multidisciplinaran, ali istovremeno i individualan, jer znamo da je svaki čovek jedinstven i priča za sebe. Stvaranje poverenja, visoka stručnost i etičnost su vrline koje odlikuju svakog člana našeg tima.

Uz višegodišnje iskustvo, konstantno usavršavanje u zemlji i inostranstvu i praćenje najsavremenijih svetskih trendova moderne medicine, budite bez brige jer su vaše zdravlje i lepota u sigurnim rukama.

Vaš Imedic tim
imedic lekari
15
Godina Iskustva
9500
Zadovoljnih Pacijenata
10
Vrhunskih Lekara Vama Na Usluzi
30
Savremenih Terapija I Tretmana

Naš tim

Naša ordinacija okupila je tim najstručnijih lekara specijalista iz različitih oblasti medicine koji posvećeno rade na rešavanju zdravstvenih problema naših pacijenata. Uz konstantno usavršavanje, brojne sertifikate i priznanja naši lekari biraju profesionalnost, bezbednost, sigurnost i poverenje za principe u svom radu. Najmodernije procedure i tehnogija kojom je opremljena naša ordinacija da ostvarimo maksimalne rezultate koji se uvek ogledaju u zdravlju, lepoti i samopouzdanju naših pacijenata.

Laseri, estetska i antiage medicina
Estetska i antiage medicina
Reumatologija i regenerativna medicina
"Čim skinem šminku, znam kakvo je pravo stanje. Htela sam da to promenim, ali nisam bila spremna na invazivne tretmane. Dr Miloš je preporučio Jalupro Hydro, a efekti su odlični. Šminka mi zapravo više nije ni potrebna!“
Jasmina
„U svojim tridesetim, jasno sam videla znake starenja koji su me uplašili! Prve bore, neujednačenost tena i ukupan izgled koji odiše umorom su mi veoma smetali. "
Ivana
„Mojoj koži je bio potreban oporavak! Izabrala sam skinbustere jer su prirodno rešenje za nesavršenosti na koži. Nakon jednog tretmana, moja koža je bila elastična, čvrsta, a dehidriranost je jednostavno nestala!“
Maja
I have been struggling with acne on my face for years and have tried various treatments and therapies. With the ClearSkin treatment, I have seen very quick results. For the first time, I feel that my skin is healed, deeply cleansed, and nurtured. Thanks to Dr. Miloš, I no longer feel ashamed of my bare face!
Dragana
"I have tried the Dye VL laser, and finally, the facial capillaries have been removed. They have been bothering me for a while! I continue to take care of my face following Dr. Tamara's advice, and my skin is fully regenerated. I highly recommend everyone to experience the power of modern lasers!
Slađana
"The Dermaclear facial cleansing treatment has exceeded my expectations - it has become my favorite treatment that surpasses regular hygiene procedures. Bojana's expertise and kindness made me feel secure and satisfied throughout the entire treatment. I obtained radiant skin that has given me a new level of confidence."
Ksenija
"Dermaclear tretman za čišćenje lica je prevazišao moja očekivanja - omiljeni tretman koji nadmašuje higijenski tretman. Stručnost i ljubaznost Bojane su me učinile sigurnom i zadovoljnom tokom celog tretmana. Dobila sam blistavu kožu koja mi je pružila novu dozu samopouzdanja."
Ksenija
Isprobala sam Dye VL laser i konačno, kapilari sa lica su uklonjeni. Smetali su mi veoma! Nastavljam da negujem lice po savetima Dr Tamare i moja koža je u potpunosti regenerisana. Preporučujem svima da se uvere u moć modernih lasera!“
Slađana
„Godinama se borim sa aknama na licu i isprobala sam različite tretmane i terapije. Sa ClearSkin tretmanom videla sam veoma brz efekat. Po prvi put, osećam da je moja koža izlečena, dubinski čista i negovana. Zahvaljujući dr Milošu, više se ne stidim svog lica bez šminke!“
Dragana
U Imedic sam odlazio na paket fizikalnih terapija koje su uspešno dovele do oporavka kolena i potpunog prestanka bola!
Lazar Banjanin
Godinama sam verna radu dr Miloša Živkovića i samo sam u Imedicu sigurna da sam u pravim rukama.
Sonja Ilić -Kordić
Preporuka za Imedic za sve one koji žele prirodan i poboljšan izgled nakon tretmana hijaluronskim filerima.
Tijana Stefanović