Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Anticelulit paket tretmana- rešite se celulita zauvek!

Ako vas muči celulit, niste jedine, jer čak 90% žena ima isti problem, bez obzira ne telesnu građu i kilograme. Ne brinite, ne zato što niste jedine, nego zato što postoji efikasni anticelulit tretman koji ga briše kao gumicom!

Većina žena, ali zaista velika većina, i to čak pomenutih 90% kako kažu istraživanja, ima celulit, čuvenu pomorandžinu koru koja narušava njihovo samopouzdanje. On ne zaobilazi gojazne, ali ni mršave žene, a imaju ga čak i sportiskinje, verovali ili ne. No, to ne znači da nikome od njih ne smeta ovaj estetski problem, pogotovo pred leto kada dolazi vreme kupaćih kostima, ali i na prolaće kada celulit diktira dužinu suknje ili šortsa. Najčešće mesto za stvaranje celulita jesu zadnjica i butine, ali i stomak i podlaktice. Čak i kada redovno vežbate i trudite se da se hranite zdravo, on uporno stoji u manjoj ili većoj meri. Upravo zbog toga postoji bezbroj preparata za kućnu negu protiv celulita, mnoštvo masaža, od kojih je trenutno najpopularnija maderoterapija, ali i saveta šta jesti i vežbati da biste se brže rešili pomorandžine kore.

Naše iskustvo govori da sve navedeno može dati rezultate i smanjiti celulitne naslage, ali ne i da potpuno ukloni celulit do nevidljivosti. Celulit, a posebno tvrdokorni je uporan problem koji zahteva sveobuhvatno višestruko rešavanje problema. Zato ga shvatamo veoma ozbiljno i zbog toga smo razvili posebnu proceduru koja obuhvata različite tretmane koji daju efikasne, dugotrajne i vidljive rezultate!

Da li ste spremni za život bez celulita? Evo prvih koraka!

Šta je celulit?

anticelulit tretman celulit

Najpre upoznajemo „neprijatelja“ i odgovaramo na pitanje šta je celulit. Reč je o kombinaciji štetnih materija i masnih naslaga koje su našle svoje zajedničko mesto u sloju ispod površine kože. Baš kao i pomorandžina kora, koža tada izgleda puna nabora baš kao na pomenutoj voćki, jer nepravilan raspored masnih naslaga i toksina formira neravnine koje vidite na površini kože.

Koje vrste celulita postoje?

Da, postoji nekoliko vrsta celulita, od kojih zavisi kako pristupiti efikasnom tretiranju. I to su:

 • vlaknasti – ili tvrokorni celulit koji se vidi i bez pomeranja, on je tvrd nataložen i najteži za rešavanje
 • adipozni  – onaj koji se ne vidi u mirovanju, već samo kada se koža uštine
 • vodeni celulit – onaj se takođe vidi u stanju mirovanja, ali je mekan na dodir i najčešće se javlja kod osoba koje imaju genetsku predispoziciju za lošu cirkulaciju ili kod onih koji mnogo vremena provode sedeći tokom dana.

Zašto nastaje celulit?

Iako nastaje najčešće kod žena, celulit ne zaobilazi ni muškarce. Razlika jeste u anatomiji tkiva, pa je zbog te fiziološke razlike kod žena zastupljeniji. Ovaj poremećaj u mikrocirkulaciji potkožnog tkiva nastaje zbog mnoštva faktora kao što su:

 • genetska predispozicija
 • način života koji isključuje zdravu ishranu, vežbanje i kretanje
 • pušenje i alkohol
 • preterano sedenje zbog takvog opisa posla ili lične preference
 • tesna odeća
 • aerozagađenost
 • loša cirkulacija
 • stres.

Kako se rešiti celulita i koji anticelulit tretman daje najbolje rezultate?

anticelulit tretman radiotalasi

Nakon dugogodišnjeg iskustva u dermatologiji i poznavanju anatomije i različitih procedura protiv celulita, razvili smo poseban tretman koji daje najefikasnije rezultate u borbi protiv celulita, ali i najbrže! U pitanju je tretman koji istovremeno:

 • višestruko pojačava efekat vežbi
 • podstiče bolji ćelijski metabolizam
 • poboljšava cirkulaciju
 • razlaže nataložene masne naslage i toksine
 • i podstiče limfnu drenažu!

Kako izgleda anticelulit tretman?

Sam tretman sastoji se iz tri ili četiri tretmana (zavisno od vrste celulita) od kojih svaki pojedinačno utiče na smanjenje celulita, ali i pojačava međusobno dejstvo. Upravo zbog toga je ovaj protokol jedinstven, jer napada celulit sa svih strana i efikasno rešava problem u korenu!

Tretman izgleda ovako:

1. Elektro-mišična stimulacija (EMS) je tehnologija poslednje generacije koja je zapravo posebna vrsta treninga koja nadoknađuje sve vaše propuštene treninge u proteklom periodu. Naime, reč je o posebnom odelu koje je precizno dizajnirano da šalje elekto-stimulanse vašim mišićima i višestruko pojačava efekte vežbanja! EMS stimuliše velike mišićne grupe, ali i duboka mišićna tkiva i brže dovodi do stvaranja mišićne mase i topljenja masnih naslaga.

2. Radiotalasni BTL Tecar tretman je drugi segment anticelulit protokola, koji je posebno prijatan za pacijente. Reč je o posebnom uređaju koji pomoću radiotalasa stimuliše zdravu funkciju ćelija i revitalizuje tkiva. Radiotalasi aktiviraju metabolizam ćelija, poboljšavaju cirkulaciju, razmenu kiseonika u ćelijama i podstiču drenažu. Najvažnija funkcija ovog dela tretmana jeste što on targetira i razbija depoe masnih naslaga i toksina koji su nagomilani u ćelijama, dok istovremeno stimuliše proizvodnju kolagena zahvaljujući kome je vaša koža glatka i zategnutija, a celulit manje vidljiv.

3. Limfna drenaža- BTL lymphastim presoterapija je treći deo protokola u kom većina pacijenata uživa, jer je efekat ravan najboljoj masaži. Presoterapija je mehanička limfna drenaža, koju omogućava posebno odelo koje oblačite, smestite se u ležećem položaju i uživate. Ovim tretmanom se eliminiše višak tečnosti, razgrađuje se celulit, ali i druge masne naslage. Presoterapijom se stimuliše pokretanje limfe čime se smanjuje celulit, ali i nadutost i otečenost što daje posebno olakšanje onima koji dosta vremena provode sedeći tokom dana ili stojeći. Ovo je omiljeni tretman naših pacijenata za koji kažu da se osećaju preporođenim kada se završi, jer pruža intenzivan osećaj olakšanja i opuštanja.

Svaki od ova tri tretmana je pojedinačan tretman koji targetira celulit, ali njihovom kombinacijom njihovo dejstvo se ne samo udružuje, već i višestruko pojačava, pa su rezultati brži, efikasniji i dugotrajniji.

Kada govorimo o tvrdokornom celulitu koji je taložen godinama, tvrd je i znatno uočljiv u stanju mirovanja, njegov tretman obuhvata, pored tri navedena koraka i četvrti, a u pitanju je:

Anticelulit mezoterapija kojom se pomoću tankih iglica u kožu aplikuje koktel aktivnih supstanci koje podstiču razbijanje masnih naslaga, i ubrzavaju metabolizam masnih ćelija kako bi se masti razgradile. Na ovaj način se ciljano ispod kože ubacuju supstance za razbijanje celulita što dovodi do maksimalnih rezultata.

Koliko anticelulit tretmana je potrebno?

 

anticelulit tretman iskustva rezultat

Zavisno od vrste celulita lekar određuje broj tretmana koji utvrđuje tokom prvog pregleda. Tretmani se rade od 2 do 3 puta nedeljno, a broj nedelja određuje lekar na osnovu stanja vašeg celulita.

Anticelulit tretman – cena?

Cena jednog tretmana protiv celulita je 30 evra.
Paket od 10 tretmana je 250 evra.
Paket od 10 tretmana + 3 mezoterapije je 350 evra.
Paket od 10 tretmana + 5 mezoterapije je 400 evra.

Detaljnije o cenama pročitajte OVDE ili nas jednostavno pozovite.

Anticelulit tretman-dodatna pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete pregled u našoj ordinaciji, uvek vam stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.