Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Title Image

Galerija

Home  /  Galerija
Pre i posle

Povećanje usana hijaluronskim filerima

Naša misija je da naglasimo prirodnu lepotu vaših usana pomoću hijaluronskih filera, kako bi dobili privlačan oblik, istakli Kupidonov luk i učinili vaše usne senzualnijim. Cilj nam je da postignemo punije usne, ali uz očuvanje prirodnog izgleda.

Pre i posle

Korekcija podočnjaka hijaluronskim filerima

Korekcijom podočnjaka i suzne brazde hijaluronskim filerima, lice dobija svežiji, mlađi i odmorniji izgled.

Pre i posle

Celo lice- full face approach

Uobičajena primena hijaluronskih filera je podizanje tonusa lica, remodelacija njegovih kontura i pomlađivanje. Kada pristupamo licu kao celini tzv. ``full face approach`` najčešće kombinujemo hijaluronske filere sa ostalim nehirurškim procedurama kao što su laseri, skinbusteri, botoks.

Pre i posle

Korekcija brade i jawline hijaluronskim filerima

Korekcijom brade i jawline hijaluronskim filerima se postiže skladan i definisan izgled donje trećine lica, zateže se opušteno potkožno tkivo donje vilice (jawline) i ističu se konture brade.

Pre i posle

Uklanjanje ožiljaka od akni

Uklanjanje ožiljaka od akni postižemo CO2 laserom, subcizijom sa kolagen stimulatorima ili hijaluronskim filerima, kao i neablativnim laserima u mkombinaciji sa Morfeus 8 tretmanom.