Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Title Image

Dr Miloš Živković

Home  /  Dr Miloš Živković
dr miloš živković
Dr Miloš Živković
Estetska i antiage medicina
+ (381) 60-345-0304
Book appointment
We are here for you

Book appointment

Lekar na specijalističkim studijama estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije na medicinskom fakultetu u Beogradu. Sertifikovan kod svetski priznatih eksperata za injektovanje hijaluronskih filera (Juvederm, Teosyal, Restylane), botulinum toksina (Botox, Vistabel), preparata za poboljšanje kvaliteta kože- skinbustera, kolagen stimulatora (Radiesse) i hemijskih pilinga. Prepoznat stručnjak za aplikaciju hijaluronskih filera kanilom, radiotalasnu hirurgiju i napredne tehnike lečenja ožiljaka.

Specialty Estetska i antiage medicina
Degrees M.D. Medicine, Specijalizant estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije
Radni dani Ponedeljak Utorak Sreda četvrtak Petak Subota

Sertifikati i radionice

"Čim skinem šminku, znam kakvo je pravo stanje. Htela sam da to promenim, ali nisam bila spremna na invazivne tretmane. Dr Miloš je preporučio Jalupro Hydro, a efekti su odlični. Šminka mi zapravo više nije ni potrebna!“
Jasmina
„U svojim tridesetim, jasno sam videla znake starenja koji su me uplašili! Prve bore, neujednačenost tena i ukupan izgled koji odiše umorom su mi veoma smetali. "
Ivana
„Mojoj koži je bio potreban oporavak! Izabrala sam skinbustere jer su prirodno rešenje za nesavršenosti na koži. Nakon jednog tretmana, moja koža je bila elastična, čvrsta, a dehidriranost je jednostavno nestala!“
Maja

Postavite pitanje našim lekarima