Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

skinglow tretman beograd

Skinglow tretman- blistava i jedra koža bez iglica!

Zasijajte za važne događaje! Sjajna i hidrirana koža, bez dana oporavka!

Želite da vam koža izgleda mlađe, sjajnije i jedro a niste spremni za mezoterapiju i slične tretmane koji uključuju bockanje? Imate važan događaj a ne stižete da uradite tretmane koji zahtevaju izvesno vreme oporavka?
Zbog toga smo osmislili specijalan Skinglow tretman koji čini kožu blistavom, hidriranom i daje joj zdrav i svež izgled!

Skinglow tretman kože se sastoji iz nekoliko faza:

  1.  HIDRODERMOABRAZIJA- dubinski i nežno čisti kožu od nečistoća, uklanja mrtve ćelije kože. Ostavlja kožu blistavom i hidriranom.
  2. HEMIJSKI PILING- U skladu sa potrebama vaše kože biramo površinski hemijski piling. Pilinzima se uklanja beživotan izgled kože, pojačava mikrocirkulacija, vraćaju svežina i sjaj.
  3. SERUM i MASKA prema tipu kože koja intezivno hrani kožu i MASAŽA kojom se blago preoblikuju konture lica i podstiče limfna drenaža.

Rezultati u vidu hidrirane, sjajne i blago zategnute kože su vidljivi odmah nakon tretmana. Tretman traje oko 60 minuta i ne zahteva  vreme oporavka.

PROMO cena Skinglow tretmana : 60€

Za sva dodatna pitanja, naš stručni tim vam je uvek na raspolaganju. Zakažite pregled,  kontaktirajte nas putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website