Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

estetska i antiage medicina

Hijaluronski fileri u službi lepote

Šta podrazumeva lepota kada govorimo o licu? Da li su to njegove skladne i harmonične proporcije? Glatka i sjajna koža? Zdrav izgled ili mozda neka energija koja izbija iz njegovog pokreta? Odgovor je jednostavan. Možemo slobodno reći da je danas lepota sve to što smo naveli.

Atributi i karakteristike lepote su se menjali kroz vreme i svaka epoha je izgrađivala sopstvene standarde lepote koji su bili u skladu sa ulogama žene i muškarca u drustvu. Generalno gledano, lepota je oduvek bila vezivana za glatku i zategnutu kožu, proporcionalno telo i skladne konture lica.

U današnje vreme žena zauzima potpuno ravnopravno mesto u društvu u odnosu na muskarca i izazovi sa kojima je svakodnevno suočena su kompleksni i zahtevni. Ali to je i vreme kada moderna zena ne treba da zaboravi na svoju posebnost, ženstvenost i senzibilnost kroz koje će pokazati snagu svog karaktera i čvrstinu svoje licnosti.

Bez obzira na tempo i zahtevnost modernog života i brojnih obaveza sa kojima je savremena žena suočena na poslovnom i privatnom planu, ona treba da zastane i odvoji vreme za sebe, svoje telo i svoje lice.

Za razliku od prošlih vremena, kada je lepota često bila jedini fokus društva na ženi, danas je to samo jedan od atributa kojim ona suvereno vlada. Njeno lice je skladno, njena koža je glatka, sjajna i negovana. Ona odiše sigurnošću i energijom koja privlači poglede. Danas je lepota ono sto savremena zena očekuje od sebe…za sebe.

Ona zna sta želi, tako se ponaša i tako izgleda. Hijaluronski fileri su upravo ono sto savremena žena koja brine o svom izgledu koristi, jer predstavljaju adekvatno rešenje za sve njene estetske potrebe.

1 Comment
  • Biljana

    Cesto klijenti imaju svoje zelje i namere, ali je jako bitno konsultovati se sa strucnjacima jer ce oni u skladu sa vasim zeljma imati predlog tretmana

    June 3, 2021 09:06
    reply
Post a Comment
Name
E-mail
Website