Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Upoznajte moć naprednih tretmana za preoblikovanje tela!

Transformacija tela počinje od informisane odluke o najefikasnijim tretmanima koji doprinose smanjenju obima, gubitku kilograma i zatezanju tela.

Bez obzira da li želite da oblikujete figuru, zategnete nesavršena područja ili uskoro nosite manji konfekcijski broj, prilagođeni tretmani u našoj ordinaciji koriste najnoviju tehnologiju za postizanje željenih rezultata.

Bez izgladnjivanja i napornih treninga

Nekada intenzivno treniranje i uzdržavanje od omiljene hrane nije dovoljno. Čak i ako ste u top formi, jastučići masnih naslaga, celulit i opuštena koža mogu da ostanu naglašeni. Tretmani su tu da podrže vaš proces dostizanja izgleda koje će odisati samopouzdanjem i zadovoljstvom!

Ko su kandidati za preoblikovanje tela?

Težnja ka idealnoj figuri postoji oduvek. Danas, imamo prilku da svojim pacijentima pružimo priznate i dobro poznate tretmane, koji oblikuju telo, na lak i brz način. Bez operacije, bez bola, bez perioda oporavka – moguće je dovesti svoje telo do savršenstva!

Ako ste se ikada pitali da li postoji „magično rešenje“ za par kilograma viška, za celulit koji niste uspeli da sanirate uz pomoć kućne nege, za opuštenu kožu nakon porođaja, želimo da vam kažemo da rešenja postoje i ona će uvek biti prilagođena vašim jedinstvenim potrebama i zahtevima.

Veoma je teško, čak i stresno pratiti sve nove trendove u treniranju, zdravoj ishrani, živeti život bez stresa. Sve što se dešava u nama, odražava se na naše telo i lepotu.

Zato je važno da uvek imate izbor – naši lekari vam stoje na raspolaganju sa individualnim planovima ishrane, zdravstvenim savetima i revolucionarnim tretmanima koji će vam pomoći da izgledate i osećate se baš onako kako zaslužujete.

Najbolji tretmani za zatezanje tela

Birajte najbolje tretmane za vaše telo!

Alma PrimeX za ultimativno oblikovanje tela

Alma PrimeX važi za najpopularniji aparat za oblikovanje tela. Redukuje višak masnih naslaga, zateže kožu i utiče na celulit. Za samo mesec dana, očekivani rezultati su do 9 cm obima manje!

Alma PrimeX podstiče preoblikovanje stomaka, butina i struka. Ujedno, deluje na masne naslage i na celulit. Dve moćne tehnologije – radiotalasna i ultrazvučna tehnologija direktno tope masti, tvrdokorni celulit ispod kože i utiču na stvaranje novog kolagena i elastina, što rezultira zategnutom kožom.

Alma PrimeX je idealan za:

 • Konturisanje i preoblikovanje tela,
 • Ima direktan uticaj na celulit i smanjenje obima,
 • Zateže opuštenu kožu.

Emsculpt za zatezanje mišića i topljenje masnih naslaga

Emsculpt ima trostruko dejstvo – utiče na sagorevanje masti, jača mišiće i oblikuje figuru! U pitanju je platforma koja menja intenzivne treninge, a u 30-minutnom tretmanu, dolazi do 28.000 kontrakcija mišića.

Emsculpt utiče na jačanje i pravilnu izgradnju mišića. Jedan Emscult trening menja čak 16 treninga HIIT tipa. Tretman topi masne naslage i one se automatski izbacuju iz tela.

Pogodan je za različite regije i daje trajne rezultate, a pogodan je za sve pacijente koji se bore sa viškom kilograma, posebno za mame koje se bore sa dijastazom stomaka i žele da povrate staru figuru.

Emsculpt je idealan za:

 • Izgradnju mišića,
 • Topljenje lokalizovanih masnih naslaga,
 • Kombinovanje sa redovnim treninzima.
Emsculpt zatezanje tela

Shockwave protiv celulita

Shockwave terapija poznata je u sportskoj medicini, a funkcioniše putem šok talasa. Na taj način, energija se doprema do masnih naslaga i razbija ih, dok ujedno obnavlja potkožno tkivo. Tretman pomaže u protoku kiseonika i bolje prokrvljenosti. Masti se tada brzo razlažu i izbacuju iz tela + novi kolagen se stvara u telu, što dodatno utiče na izgled celulita.

Kombinacija tretmana za uklanjanje celulita

Shockwave se odlično kombinuje sa EMS aparatom, koji simulira trening, uz pomoć elektro stimulansa. EMS potpomaže topljenju masti i utiče na oblikovanje mišića. Uz Shockwave i EMS, presoterapija je treći činilac u borbi protiv nesavršenosti na telu. Stimulacija limfnog sistema doprineće izbacivanju toksina i tečnosti, a time ćete se rešiti neprijatne otečenosti. 3 u 1 tretman protiv celulita idealan je kao dodatak Alma PrimeX-u!

Kombinacija ova 3 tretmana je idealna za:

 • Tvrdokorni celulit,
 • Za oblikovanje kritičnih regija,
 • Za detoks organizma.
Shockwave tretman celulit

Morpheus 8 za zatezanje kože tela

Morpheus 8 jedan je od najpopularnijih tretmana u našoj ordinaciji kada je reč o zatezanju lica i tela neinvazivnim putem. Tretman kombinuje mikroiglice sa radiotalasnom energijom, za optimalne rezultate.

Može se koristiti u predelu stomaka, iznad kolena, na podlakticama, spoljnoj strani butina. Najčešće se koristi za redukciju masti na licu (podbratka), a ujedno deluje na smanjenje ožiljaka, strija, finih linija i bora. Poboljšava kvalitet kože i zateže je, čineći je podmlađenom.

Morpheus 8 idealan je za:

 • Smanjenje masnih naslaga u predelu brade,
 • Jačanje tonusa i kvaliteta kože,
 • Podmlađivanje i zatezanje kože lica i tela.
Morpheus 8 uklanjanje viška sa stomaka

Attiva za zatezanje kože i redukciju masnih naslaga

Attiva koristi naprednu “Subdermal Induced Heat” tehnologiju za ciljano zatezanje kože, posebno efikasnu na područjima kao što su stomak i kolena. Ovim tretmanom se bezbedno zagrevaju duboki slojevi kože, stimulišući kontrakciju i regeneraciju kolagenih vlakana, čime se postiže značajno poboljšanje elastičnosti i strukture kože.

Attiva je idealna za:

 • Zatezanje i podmlađivanje kože stomaka i kolena,
 • Smanjenje lokalizovanih masnih naslaga,
 • Poboljšanje teksture i tonusa kože.

Attiva nudi brze i efikasne rezultate, bez potrebe za oporavkom i bez rizika od ožiljaka, čineći ga savršenim izborom za one koji traže efikasno i neinvazivno rešenje za zategnutu i glatku kožu.

attiva zatezanje tela

Mezoterapija za celulit

Mezokokteli obnavljaju kožu i utiču na njenu regeneraciju, na podmlađivanje i zategnutost. Mezoterapija čini da koža bude meka i elastična spolja, dok je iznutra nahranjena i obnovljena. Celulit se eliminiše, a ono što ćete brzo primetiti jeste manje centimetara na tretiranoj regiji.

Mezoterapija je idealna za:

 • Obnavljanje kvaliteta kože,
 • Za zatezanje kože,
 • Uklanjanje celulita.
mezoterapija za celulit

Najčešća pitanja

Koja je najveća prednost Alma PrimeX tretmana?

Najveća prednost jesu brzi rezultati, koji se postižu za mesec dana. Efikasnost tretmana je dokazana, a on najbolje deluje kada pacijent želi da zategne i oblikuje butine, stomak i struk.

Da li je tretman bolan?

Tretman za oblikovanje tela Alma PrimeX je u potpunosti bezbedan i bezbolan. Ne postoji potreba za oporavkom, i pacijent se odmah nakon tretmana vraća svojim obavezama.

Da li će uticati na celulit?

Usmeren je na oblikovanje tela i na gubljenje centimetara, ali ujedno efikasno deluje na razgradnju tvrdokornog celulita!

Najbolja kombinacija tretmana sa Alma PrimeX

PrimeX se može kombinovati sa Emsculptom, kada je prisutan veći broj kilograma. U drugim slučajevima, kada je izražen celulit, može se kombinovati za mezoterapijom ili Shockwave terapijom.

Koliko je Emsculpt tretmana potrebno?

Za najbolje rezultate, potrebna je serija od 4 do 6 tretmana za jednu regiju.

Emsculpt i Alma Primex u kombinaciji

Alma PrimeX primenjuje ultrazvuk i radiotalase za efikasno smanjenje masnih naslaga i čvrstoću kože, ciljajući problematične delove poput stomaka, butina i zadnjice. Istovremeno, Emsculpt pojačava vašu muskulaturu kroz intenzivne elektromagnetne kontrakcije, koje izgrađuju mišiće i poboljšavaju tonus kože.

Zajednički tretman ova dva uređaja nudi kompletnu transformaciju – smanjivanje masnoća, izgradnju mišića i zatezanje kože. Idealno za one koji žele vidljive i brze rezultate, bez invazivnih procedura i dugog perioda oporavka!

Emsculpt i Shockwave terapija

Ova kombinacija je idealna kada je na tretiranoj regiji prisutan celulit! Nakon što se butine i gluteus oblikuju uz pomoć Emsculpta, prelazi se na terapiju koja direktno deluje na celulit.

Koliko se može smršati uz Emsculpt?

Koliko ćete kilograma izgubiti, varira od mnogo faktora, ali ono što smo ustanovili do sada jeste da se gubi 30% masnih naslaga, a volumen mišića se uvećava za 25%. Telo postaje jače i zategnutije, a mišići su tonirani.

Pre i posle

Vaša iskustva

Bilo me je i sramota da dođem na tretman, kad nisam trenirala više od dve godine. Plašila sam se da tretmani za mene neće raditi, jer sam imala višak kilograma. Preljubazni lekari su mi objasnili kako tretmani za oblikovanje tela funkcionišu i bilo mi je lakše. Imam 40 godina i sada izgledam bolje nego u 30-tima! Radila sam kombinacije sa Primex-om i Emsculpt-om i centimetri su samo nestajali. Prezadovoljna sam!

Tanja

Celulit je ono što me muči godinama, iako sam u dobroj formi i godinama se bavim sportom. Nisam uspevala da ga otklonim ni u salonima, ni kod kuće, pa sam se odlučila za kombinaciju mezoterapije sa presoterapijom. Osećaj je neverovatan! Konačno sam se oslobodila najvećeg kompleksa na svom telu.

Dunja

Borila sam se sa 5-8 kilograma viška, mesecima. I nisam uspevala da ih skinem u teretani, iako sam bila redovna. Ono što mi je dosta pomogla jeste Alma Primex tretman, koji je uticao i na masne naslage i na zatezanje kože, i izgubila sam 10 cm u struku za manje od dva meseca. Jako se dobro osećam u svojoj koži!

Sara

Cene tretmana tela

Alma PrimeX ultrazvuk ili radiotalasi(+pregled, merenje i plan ishrane. Mala regija 300 cm.) 9.000
Alma PrimeX ultrazvuk ili radiotalasi(+pregled, merenje i plan ishrane. Velika regija 600 cm) 14.500
Alma PrimeX ultrazvuk i radiotalasi(+pregled, merenje i plan ishrane. Mala regija 300 cm) 17.500
Alma PrimeX ultrazvuk i radiotalasi(+pregled, merenje i plan ishrane. Velika regija 600 cm.) 30.000
Alma PrimeX Xctentuate radiotalasi za veće površine 12.000
Alma Primex popusti(50% popusta na drugu regiju pri tretiranju 2 regije tokom jedne sesije ili nedelje. 40% popusta na paket od 6 tretmana sa ultrazvukom i radiotalasima. 20% popusta na 6 tretmana sa jednom sondom (ultrazvuk ili radiotalasi). 20% popusta na 4 tretmana, bez obzira na broj sondi.)
Uz 1 Primex tretman gratis 1 elektrostimulacija mišića tretirane regije u okviru istog tretmana.
Emsculpt -1 tretman. Nadlaktice/manja regija. 17.500
Emsculpt -1 tretman. Stomak/gluteus/ butine 20.000
Emsculpt -6 tretmana. Stomak/gluteus/ butine.(plaćanje u 4 rate) 105.000
Emsculpt & Alma Primex Xcentuate(paket 5 tretmana + 1 gratis) 30.000
Shockwave terapija(Anticelulit, 1 tretman) 3.000
Shockwave terapija & EMS(Anticelulit, 1 tretman) 4.000
Shockwave terapija, EMS & limfna drenaža(Anticelulit, 1 tretman) 5.000
BTL lymphastim limfna drenaža(1 tretman) 2.500
BTL lymphastim limfna drenaža(10 tretmana. Moguće plaćanje na 2 rate. Prva rata odmah, druga na 3. ili 4. tretmanu.) 22.500
Elektrostimulacija mišića (EMS) 2.500
Mezoterapija celulita 1 doza(1 doza : zadnja strana butine i zadnjica ili prednja strana butine ili stomak ili nadlaktice. Zaseban tretman) 8.000
Mezoterapija celulita 2 doze(2 doze: Cele butine napred, nazad i zadnjica. Zaseban tretman.) 12.000
Subcizija celulita sa mezoterapijom(cena po regiji) 20.000
Attiva radiotalasi - stomak 52.000 – 72.000
Attiva radiotalasi - kolena 48.000
Pregled doktora, merenje na vagi i preporuka ishrane(Merenje telesne mase,BMI-indeks,procenat masti,procenat mišića,visceralne masti.) 4.000
Pregled doktora, merenje na vagi i preporuka ishrane na uplaćene iznose veće od 8500 dinara besplatno
podizanje gluteusa embody

Promo letnji paketi

ANTICELULIT I- 8 Shockwave terapija & 4 Attiva tretmana(zadnja strana butina i gluteus) 60.000 ( 3 rate)
ANTICELULIT II- 8 Shockwave terapija, 4 Attiva tretmana & +4 mezoterapije(zadnja strana butina i gluteus) 90.000 (4 rate)
ANTICELULIT III- 10 Shockwave terapija & 6 Alma Primex radiotalasi((zadnja strana butina i gluteus) 85.000 (4 rate)
ANTICELULIT IV- 10 Shockwave terapija, 6 Alma Primex radiotalasi & 4 mezoterapije(zadnja strana butina i gluteus) 115.000 (4 rate)
6 Emsculpt & 4 Alma Primex radiotalasi i ultrazvuk(Zatezanje i oblikovanje tela, jačanje mišića) 120.000 (4 rate)
6 Emsculpt & 6 Alma Primex Xcentuate(Zatezanje i oblikovanje tela, jačanje mišića) 100.000 (4 rate)

Rezervišite vaš termin!

064/237-0707
Ponedeljak-Subota 09:00-21:00
imedic.rs@gmail.com
Imedic ordinacija Kneza Miloša 23, Beograd