Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Alma PrimeX

Da li ste znali da je moguće smršati, preoblikovati telo, zategnuti opuštenu kožu i rešiti se celulita bez mukotrpnog vežbanja i gladovanja? Tajna je u jedinstvenom Alma PrimeX tretmanu najnovije tehnologije!

Istina je, svi želimo da izgledamo fit, zategnuto i bez celulita tokom cele godine, ali kada dođu sunčani dani to želimo više nego inače! Isto tako, znamo da to nije tako lako postići i mislimo da zahteva mnogo truda, redovnog vežbanja, odricanja, discipline, uravnotežene ishrane i još mnogo toga. Vrlo često, čak i kada se pridržavamo dugog, navedenog procesa koji vodi do savršene linije, rezultat jednostavno izostane ili sve ide veoma sporo.

Alma PrimeX

Sa druge strane, postoje i slučajevi gde je linija dovedena do savršenstva i to za kratko vreme, ali je ostala koža koja “visi” i narušava samopouzdanje. Dešava se i da svaki gram uporno ostaje na nekim mestima i deluje kao da ćemo zauvek imati šlauf oko struka ili koji santimetar viška na butinama. Tu su i oni koji vežbaju tokom cele godine, hrane se zdravo, spavaju dovoljno, piju litre vode, ne puše i ne piju alkohol, njihova linija tela izgleda savršeno- ali samo u farmerkama.
Celulit je taj koji ostaje i kada kilogrami odu, pa čak i kod onih koji su svojim trudom zaslužili da izgledaju kao sa naslovne strane. Ako mislite da to nije fer, nije! Ako mislite da rešenje ne postoji i da treba da odustanete od borbe sa vetrenjačama u želji da imate telo o kome sanjate – ne odustajte, jer imamo lepe vesti!

Da li ste spremni za život bez celulita? Evo prvih koraka!

Savremena tehnologija Alma PrimeX jedinstvenog uređaja je tu da vam vrati osmeh na lice, ali i izvuče šorts i bikini iz ormana! Da li ste spremni za komplimente ovog leta? Neverovatan Alma PrimeX tretman vas vodi do njih i vašeg osmeha punog samopouzdanja nakon što izgovarate “Hvala na komplimentu.”!

Kome je namenjen Alma PrimeX tretman?

Moćna tehnologija Alma PrimeX tretmana namenjena je svima koji žele da:

  • Se reše masnih naslaga i smanje broj kilograma i eliminišu naslage na stomaku, bokovima, unutrašnjoj strani butina.
  • Zategnu opuštenu kožu tela.
  • Eliminišu uporan celulit.
  • Da zategnu višak kože na donjem delu licu i suptilno zategnu podbradak.
  • Vole svoj odrazu u ogledalu kada se presvlače svakog dana!

Šta je Alma PrimeX?

Alma PrimeX je inovativno rešenje savremene tehnologije poslednje generacije koje spaja dve moćne tehnologije koje zajedno daju brze, vidljive i dugotrajne rezultate!

  • Ultrazvučna tehnologija zahvaljujući ultrazvučnim talasima targetira i deluje na masno tkivo tako što smanjuje masne naslage što je klinički dokazano!
  • Radiotalasi su druga tehnologija, a reč je o radiotalasnoj energiji koja efikasno zagreva slojeve kože, targetira postojeći kolagen i elastin. Time dovodi do stvaranja novog kolagena što za rezultat ima zategnutu i elastičnu kožu koju želimo!

 

Kako radi Alma PrimeX?

O tome kako i koliko brzo radi Alma PrimeX uverili su se naši zadovoljni pacijenti, jer je reč o zaista neverovatnim rezultatima u preoblikovanju tela i zatezanju kože za veoma kratko vreme. Osim toga Alma PrimeX je idealno rešenje za one koji ciljano žele da se reše masnih naslaga na stomaku, struku i butinama. Alma PrimeX kombinuje dve pojedinačno snažne ultrazvučne i radiotalasne tehnologije. Njihove udružene snage daju najefikasnije i najbrže rezultate do sada koji poboljšavaju izgled vašeg tela, skidaju neželjene kilograme, a podižu samopouzdanje!
Važno je da napomenemo da su tretmani koji se rade pomoću ovog jedinstvenog Alma PrimeX uređaja potpuno bezbedni, neinvanzivni i prijatni za pacijente. Aparat deluje veoma nežno na kožu iako u sebi ima moćne performanse tehnologije koja razbija masne naslage i celulit.

Alma PrimeX

Kada su vidljivi rezultati nakon tretmana?

Osim što je važno da rezultati budu vidljivi i da dugo traju, važno je i koliko brzo se dolazi do njih! Upravo, to je prednost Alma PrimeX tretmana čiji fantastični rezultati će vas oduševiti nakon samo 4 nedelje, odnosno nakon mesec dana!

Vrste Alma PrimeX tretmana?

Kao što smo na početku pomenuli, ovaj tretman je namenjen rešavanju različitih problema, od ciljanog uklanjanja masnih naslaga, do sveobuhvatnog mršavljenja, pa do uklanjanja celulita i zatezanja kože. Kao što je svako telo različito i ima različite probleme koje treba rešiti na putu do savršene linije, tako i Alma PrimeX ima različite kombinacije tretmana koji vode do drugačijih ciljeva! Na vama je da odaberete tretman koji najviše odgovara vašim potrebama i željama u preoblikovanju i zatezanju tela, a zajedničko za sve jeste da će vas odvesti do očekivanih rezultata!
Prime X Classic, Prime X Premium i PrimeX Pro vam stoje na raspolaganju:

Alma PrimeX Classic

Ovim tretmanom preoblikovaće telo za samo mesec dana! Drugim rečima, za četiri nedelje očekujte i do 9 cm manje u obimu struka, što je potvrđeno zvaničnim kliničkim ispitivanjem. Alma PrimeX Classic tretman zasniva se na neinvazivnoj ultrazvučnoj tehnologiji koja deluje na masti ispod površine kože, što rezultira smanjenjem obima i vitkijoj liniji tela. Tretman je potpuno bezbolan, traje samo 20 minuta i nakon tretmana se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Alma PrimeX Classic tretman se radi jednom nedeljno, u seriji od 4 puta i za samo mesec dana možete uživajte u svom novom telu!

Alma PrimeX

Alma PrimeX PRO

Tretman kojim se preoblikuje telo, ali i zateže koža zahvaljujući kombinaciji UltraWave i Xcentuate aplikatorima. Alma PrimeX PRO tretman je idealan ako želite da izgledate mršavije, smanjite obim i zategnete opuštenu kožu. Alma PrimeX PRO rretman počinje sa UltraWave aplikatorom, koji ciljano deluje na masne ćelije, a zatim se primenjuje Xcentuate aplikator, koji nežno zateže kožu. Rezultati su vidljivi nakon samo tri Alma PrimeX PRO tretmana koji se ponovo izvode sa razmakom od 7 do 14 dana. Tretman traje između 10 i 20 minuta, nakon čega se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Alma PrimeX Premium

Ovaj tretman preporučujemo kada želite najbolje rezultate za najkraće vreme. Idealno je raditi ga pred odlazak na more, pred neki važan događaj kao što je matura, venčanje…ili kada ste jednostavno nestrpljivi da što pre izgledate što bolje. Alma PrimeX Premium tretman istovremeno oblikuje telo, intenzivno zateže kožu i redukuje celulit. UltaWave aplikator targetira lokalizovanu masniću, ciljano deluje na nju i smanjuje je čime se vaše telo intenzivno preoblikuje. UniBody aplikator zatim deluje svojim radiotalasima tako što zateže kožu.
Zahvaljujući posebnoj rotirajućoj glavi ovim tretmanom toplota duboko prodire u slojeve kože što deluje na poboljšanu cirkulaciju i intenzivno smanjenje celulita. Rezultati nakon Alma PrimeX Premium tretmana vidljivi su nakon samo tri tretmana koji se izvode u razmaku od jedne do dve nedelje. Tretman traje oko 40 minuta, a nakon njega se možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Pre i posle

Znamo da fotografije pre i posle često govore više od hiljadu reči, zato delimo sa vama kako su izgledali pacijenti pre i posle tretmana kako biste znali šta možete da očekujete, jer rezultati govore sami za sebe.

Alma PrimeX iskustva?

“Nakon bezboj isprobanih dijeta i ličnih trenera mislila sam da ću zauvek živeti sa jastučićima oko struka koji stoje od porođaja i ne mogu da vam objasnim koliko sam srećna sada kada se spremano da idemo na letovanje! Konačno neću nositi jednodelni kupaći i pokrivati se peškirom na plaži, a trebalo mi je samo 4 tretmana AlmaPrimeX i moje salce sa stomaka je nestalo! Veliko hvala!”, rekla nam je Ana, naša zadovoljna pacijentkinja koja je među prvima probala AlmaPrimeX tretman!

Cena Alma PrimeX tretmana?

Cenu pojedinačnog AlmaPrimeX tretmana, ako i paketa AlmaPrimeX možete saznati OVDE, gde vas očekuju i cene svih drugih tretmana koji su vam dostupni u našoj ordinaciji.

Dodatna pitanja o Alma PrimeX tretmanu?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete pregled u našoj ordinaciji, uvek vam stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.