Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

karisma kolagen Hollywood Facelift

Kako kombinacija ClearLift lasera i Karisma kolagena menja pravila igre?

 

Kombinacija ClearLift lasera i Karisma kolagena pruža brz i efikasan način da zategnete i podmladite kožu bez dugotrajnog oporavka. Ovaj tretman poboljšava elastičnost, vraća prirodni sjaj i ujednačava ten – idealno za one koji žele svež i mladalački izgled!

Šta je Hollywood Lunchtime Facelift?

ClearLift laser, poznat kao Hollywood Lunchtime Facelift,  je laserski tretman za regeneraciju kože koji je osvojio svet estetske i antiage medicine. Nazvan po svojoj brzini i efikasnosti, ovaj tretman omogućava pacijentima da se podvrgnu vidnom poboljšanju izgleda kože za vreme “pauze za ručak” tj. za svega 30 minuta. Bez potrebe za dugotrajnim oporavkom, ClearLift laser pruža vidljive rezultate odmah nakon tretmana.

Zašto je popularan?

Popularnost Hollywood Lunchtime Facelift-a leži u njegovoj sposobnosti da pruži dramatične rezultate bez bola i oporavka. Dok drugi laseri mogu biti invazivn i zahtevati duži period oporavka, ClearLift laser je dizajniran da prodre duboko ispod površine kože, podstičući proizvodnju kolagena bez oštećenja gornjeg sloja. Ovaj tretman je posebno atraktivan za zauzete osobe  koje žele brzo i efikasno rešenje za podmlađivanje kože, omogućavajući im da osveže svoj izgled bez prekida u svakodnevnim aktivnostima.

Kako deluje Clearlift laser?

ClearLift laser koristi naprednu Q-switch tehnologiju koja omogućava prodiranje u kožu bez oštećenja epidermisa. Ovo stimuliše prirodnu regeneraciju kože, poboljšava njenu teksturu i tonus, te smanjuje vidljivost nepravilnosti na koži poput hiperpigmentacija i plićih borica. Tretman je brz, traje oko 30-60 minuta, i potpuno je bezbolan.

Prednosti ClearLift lasera

Jedna od najvećih prednosti ClearLift lasera je njegova sposobnost da pruži rezultate bez bola i oporavka. Ne postoji crvenilo, perutanje, otoci niti osetljivost kože kao kad se rade tretmani CO2 ili Erbijum laserom. Takođe, za razliku od drugih laserskih tretmana, ClearLift ne zahteva anesteziju i pacijenti mogu odmah nakon tretmana nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Tretman je siguran za sve tipove kože, uključujući i tamnije tonove kože koji su obično osetljivi na laserske procedure. Sve detalje o ClearLift laseru možete saznati ovde.

Šta je Karisma Kolagen?

Karisma kolagen je dermalni filer, napravljen od prirodnih sastojaka, uključujući hijaluronsku kiselinu, karboksimetil celulozu i kolagen tipa I. Ova jedinstvena kombinacija sastojaka omogućava Karisma kolagenu da stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena i elastina u koži, što rezultira čvršćom, glatkom i podmlađenom kožom.

Prednosti Karisma Kolagena

  • Prirodni sastojci: Karisma koristi hijaluronsku kiselinu, kolagen tipa I i karboksimetil celulozu, čineći je sigurnom i efikasnom za sve tipove kože.
  • Stimulacija kolagena: Ovaj filer podstiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina, poboljšavajući teksturu i čvrstoću kože.
  • Dugotrajni rezultati: Efekti Karisma kolagena traju i do 12 meseci, pružajući dugotrajan mladalački izgled.
  • Bezbednost: Karisma ne izaziva alergijske reakcije i kompatibilna je sa ljudskim tkivima, što smanjuje rizik od neželjenih efekata

Kombinacija ClearLift lasera i Karisma kolagena

Kombinacija ClearLift lasera i Karisma kolagena pruža sveobuhvatno rešenje za podmlađivanje kože. Dok ClearLift laser deluje duboko ispod površine kože, stimulirajući proizvodnju kolagena i poboljšavajući teksturu kože, Karisma kolagen dodatno podstiče regeneraciju kože iznutra, pružajući dugotrajne rezultate. Ova kombinacija tretmana omogućava pacijentima da postignu sveobuhvatno podmlađivanje kože bez potrebe za invazivnim procedurama.

Zašto kombinovati ova dva tretmana?

Kombinacija ClearLift lasera i Karisma kolagena omogućava postizanje optimalnih rezultata podmlađivanja kože. ClearLift laser pruža instant efekte zatezanja i glatke kože, dok Karisma kolagen pruža dugoročne benefite regeneracije kože. Pacijenti koji su isprobali kombinaciju ClearLift lasera i Karisma kolagena često ističu vidljive i  rezultate i navode da im je koža postala čvršća, glatka i sveža već nakon jednog tretmana. Takođe, posebno su zadovoljni time što tretman ne zahteva oporavak, omogućavajući im da se odmah vrate svojim svakodnevnim aktivnostima.

Koje probleme rešavaju?

  • Gubitak elastičnosti i tonusa kože. Ovi tretmani su idealni za osobe koje žele da povrate elastičnost i tonus kože. ClearLift laser stimuliše proizvodnju kolagena, dok Karisma kolagen dodatno učvršćuje kožu i poboljšava njen tonus.
  • Hiperpigmentacije i fleke. ClearLift laser efikasno tretira pigmentacije i tamne mrlje, poboljšavajući tonus kože. Kombinacija sa Karisma kolagenom dodatno poboljšava teksturu kože, čineći je ujednačenom i blistavom.
  • Beživotan izgled kože. ClearLift laser zaglađuje površinu kože, dok hijaluronska kiselina Karisma kolagena pruža jedrinu i punoću koži, čineći je hidriranom i jedrom.

ClearLift laser

Najčešća pitanja

[/vc_column_text]

Kako izgleda tretman?

Tretman kombinacije Clearlift lasera i Karisma kolagena je brz i bezbolan. Tokom tretmana, Clearlift laser prodire duboko u kožu, pri čemu se ne oseti nikakvo peckanje ili neprijatnost. Karisma kolagen se injektuje ispod kože, koristeći vrlo tanku iglu ili kanilu. Procedura je gotovo potpuno bezbolna, ali se može primeniti lokalna anestezija u obliku kreme za pacijente koji su osetljivi na bol. Ovaj tretman traje oko 75 minuta, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana​. Pacijenti se mogu odmah nakon tretmana vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Koliko je tretmana potrebno?

Optimalni rezultati se postižu kroz seriju tretmana. Preporučuje se serija od 3 tretmana, u zavisnosti od stanja kože i individualnih potreba pacijenta. Naši lekari će vam dati preporuke na osnovu detaljne procene vašeg stanja kože.

Oporavak

Jedna od najvećih prednosti ovog kombinovanog tretmana je minimalno vreme oporavka. Pacijenti mogu odmah nakon tretmana nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima. Preporučuje se izbegavanje direktnog izlaganja suncu i korišćenje zaštitne kreme kako bi se postigli najbolji rezultati.

Ko je kandidat?

Ovaj tretman je idealan za osobe starije od 30 godina koje žele brzo i efikasno rešenje za podmlađivanje kože. Takođe, pogodan je za sve tipove kože i ne zahteva poseban oporavak, što ga čini dostupnim za širok spektar pacijenata. Osobe koje žele da smanje bore, poboljšaju tonus i teksturu kože, ili tretiraju hiperpigmentacije i tamne fleke, mogu imati velike koristi od ovog tretmana.

Kontraindikacije

Iako je tretman siguran za većinu ljudi, postoji nekoliko kontraindikacija koje treba uzeti u obzir. Osobe sa aktivnim kožnim infekcijama, autoimunim bolestima ili onkološkim oboljenjima treba da se posavetuju sa svojim lekarom pre nego što se odluče za ovaj tretman. Takođe, trudnice i dojilje treba da izbegavaju tretmane laserom.

Ako tražite tretman koji će brzo i efikasno transformisati izgled vaše kože lica, ova kombinacija je prava za vas. Promo cena od 36.000 dinara čini ovaj tretman još pristupačnijim, te ovu sjajnu priliku možete iskoristiti do 31.7.2034.!

Zakažite vaš termin

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica i dodatnih pitanja, znajte da vam naš stručan tim lekara uvek stoji na raspolaganju. Zakažite pregled, pozovite nas na 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website