Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Shockwave terapija

Ukoliko se borite sa celulitom, onda sasvim sigurno znate koliko je ovaj neprijatelj žena uporan da ostane na vašim butinama, zadnjici i drugim delovima tela. Ali, ne brinite, pronašli smo idealnu kombinaciju tretmana uz koju konačno možete da kažete zbogom pomorandžinoj kori!

Kada govorimo o celulitu, znajte na samom početku da se velika većina žena muči sa ovim problemom. U procentima to je čak 90% žena i to ne kažemo mi, već zvanična istraživanja. Bez obzira na vašu građu, na to da li imate višak ili manjak kilograma, da li redovno trenirate i vodite računa o ishrani, celulit je često u većoj ili manjoj meri prisutan. Znamo da njegova pojava narušava vaše samopouzdanje, a posebno kod vas koji se borite sa viškom kilograma. Takođe, pogađa i sve vas koji ste uložili veliki trud da se linija dovede do savršenstva napornim vežbama i ishranom, a celulitne naslage ostaju da kvare zategnuti izgled. Najčešće mesto za stvaranje celulita jesu zadnjica i butine, ali i stomak i podlaktice. Zbog toga nimalo ne čudi činjenica da se na tržištu nalazi mnoštvo preparata protiv celulita, desetina vrsta različitih masaža i mnogih drugih tretmana koji imaju isti cilj – da se rešite celulita!

Šok tretman za celulit – Shockwave paket 3 u 1!

Ovako upornom problemu, pristupa se strateški, detaljno i precizno! Zato smo nakon duge analize konačno došli do rešenja koje zaista radi svoj posao! Razvili smo poseban protokol koji spaja više različitih tretmana u jednom anticelulit paketu koji rade zajedno tako što se bore protiv svih vrsta celulita.  Samo na ovaj način se dolazi do efikasnog, dugotrajnog i vidljivog rezultata – kože bez celulita koju sa ponosom pokazujete!

Shockwave tretman celulit

Šta je zapravo celulit?

Pre nego što započnemo borbu protiv celulita, dobro je da znate da je on zapravo sadrži štetne materije i masne naslage koje su zauzele svoje mesto tik ispod površine kože. Spolja gledano, vaša koža tada dobija naboran izgled usled nepravilnog rasporeda toksina i masnih naslaga. Zbog toga je celilut dobio naziv pomorandžina kora.

Vrste celulita?

  • Vlaknasti ili tvrokorni celulit koji je najteži za rešavanje! Ovaj celulit se vidi i bez pomeranja, tvrd je i veoma nataložen.
  • Adipozni je onaj celilut koji se ne vidi u mirovanju, već samo kada se koža zategne i uštine.
  • Vodeni celulit se vidi u stanju mirovanja. Mekan je na dodir. Najčešće se javlja kod onih koji provode mnogo vremena u toku dana u sedećem položaju, kao i kod onih koji imaju imaju genetsku predispoziciju za lošu cirkulaciju.

Najbolji tretman protiv celulita?

Naš tim lekara je nakon višegodišnjeg iskustva u primeni različitih procedura protiv celulita, došao do rešenja! Razvili smo poseban protokol koji konačno daje odlične rezultate u borbi protiv celulita. Ono čemu ćete se posebno obradovati je da ne samo da ovaj tretman daje rezultate, već se do njih i najbrže dolazi. Naime,  anticelulit paket podrazumeva 3 odvojena i dokazana anticelulit tretmana objedinjena jednim paketom.

Shockvawe terapija, EMS i limfna drenaža

Anticelilut paket se sastoji od tri veoma efikasna odvojena tretmana od kojih svaki pojedinačno utiče na redukciju celulita, a kombinacijom se pojačava njihovo pojedinačno dejstvo. Zajedno ovi tretmani utiču na to da se višestruko pojačava efekat vežbi, poboljšava cirkulacija, razlažu masne naslage i redukuje celulit i podstiče limfna drenaža. Na ovaj način se uporan celulit napada sa svih strana i efikasno rešava zahvaljujući sinergiji tri različita tretmana:

1. BTL Shockwave terapija

Prvi deo tretmana radi se pomoću posebnog uređaja koji se često koristi u fizioterapiji, ortopediji i sporskoj medicini, a koji funkcioniše po principu akustičnog udarnog talasa (shockwave – šok talasa). Sa njim se prenosi velika energija u kratkom vremenskom intervalu sa ciljem da se razbiju nagomilane naslage i snažno revitalizuju potkožno tkivo. Najvažnija funkcija ovog dela tretmana jeste što on precizno targetira i snažno razbija depoe masnih naslaga i toksina i stimuliše potkožno tkivo na regeneraciju. Ovaj tretman značajno ubrzava formiranje novih krvnih sudova, a veća prokrvljenost znači i više kiseonika. Ovo  pomaže ne samo u razbijanju celulitnih naslaga, već i njegovom brzom razlaganju i eliminisanju iz organizma. BTL Shockwave terapija stimuliše proizvodnju novog kolagena zahvaljujući kome je vaša koža glatka i zategnutija, a celulit manje vidljiv!

2. EMS tretman

Elektro-mišićna stimulacija (EMS) je inovativno rešenje tehnologije  koje radi po principu posebne vrste fizičkog treninga. Naime, reč je o posebnom uređaju koji je dizajniran tako da šalje elektro-stimulanse vašim mišićima i višestruko pojačava efekte vežbanja! EMS stimuliše velike mišićne grupe, ali i duboka mišićna tkiva i brže dovodi do stvaranja mišićne mase i topljenja masnih naslaga.

elektromišićna stimulacija

3. Presoterapija

Limfna drenaža ili presoterapija je treći tretman anticelulit paketa u kom većina pacijenata najviše uživa, jer je osećaj kao da su na najboljoj masaži. Presoterapija je mehanička limfna drenaža, koju omogućava posebno odelo koje oblačite, smestite se u ležećem položaju i uživate. Ovim tretmanom se eliminiše višak tečnosti, razgrađuje se celulit, ali i druge masne naslage. Presotarpijom se stimuliše pokretanje limfe čime se smanjuje celulit, ali i nadutost i otečenost što daje posebno olakšanje onima koji dosta vremena provode sedeći tokom dana ili stojeći.

Svaki od ova tri tretmana je pojedinačan tretman koji targetira celulit, ali njihovom kombinacijom njihovo dejstvo se ne samo udružuje, već i višestruko pojačava, pa su rezultati znatno brži, višestruko efikasniji i dugotrajniji! Zbog toga je ovaj anticelulit paket sveobuhvatno rešenje za uporan celulit ali i za oblikovanje tela.

Drugim rečima formula za rešavanje pomorandžine kore je BTL Shockwave terapija + EMS tretman + Presoterapija!

Koliko Shockwave terapija  je potrebno?

Broj tretmana zavisi od vrste celulita koji se targetira i određuje ih lekar nakon pregleda i konsultacije kako bi se postigli maksimalni rezultati za što kraće vreme, ali i kako bi efekat bio dugotrajan. Anticelulit 3 u 1 tretman se radi od 2 do 3 puta nedeljno, a broj nedelja određuje naše stručno osoblje.

Shockwave terapija – cena?

Detaljnije o cenama pročitajte OVDE ili nas jednostavno pozovite.

Shockwave terapija-dodatna pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete pregled u našoj ordinaciji, uvek vam stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.