Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

prx-t33

PRX-T33 piling

PRX-T33 hemijski piling je tretman koji vam može pomoći da postignete savršen ten i kožu koja izgleda mlađe i zdravije. Ovaj tretman nije samo siguran, već je i vrlo jednostavan i brz. Ako se pitate šta je PRX-T33 hemijski piling i kako može pomoći vašoj koži, pročitajte dalje.

Kako PRX-T33 hemijski piling funkcioniše?

PRX-T33 hemijski piling kombinuje vodikov peroksid i trihlorsirćetnu kiselinu kako bi stimulisao proizvodnju kolagena i elastina u koži. Kolagen i elastin su dvije ključne komponente koje čine zdravu i sjajnu kožu, ali njihova proizvodnja opada s godinama. PRX-T33 hemijski piling pomaže u obnovi kolagena i elastina u koži, što dovodi do smanjenja bora, poboljšanja teksture kože, smanjenja hiperpigmentacije, smanjenja pora i poboljšanja tonusa kože.

Šta ga čini posebnim?

Ovaj hemijski piling  se sastoji od jedinstvene formule koja kombinuje tri aktivna sastojka. Ti sastojci su:

  • TCA (trihlorsirćetna kiselina) je jedan od glavnih sastojaka PRX-T33 hemijskog pilinga. Ona je kiselina koja se često koristi u hemijskim pilinzima jer ima sposobnost prodiranja u dublje slojeve kože u kojima podstiče stvaranje kolagena.  TCA takođe pomaže u uklanjanju oštećenih ćelija kože, što poboljšava tonus i teksturu kože.
  • Kojična kiselina je drugi ključni sastojak ovog pilinga. Ona ima sposobnost da smanjuje proizvodnju melanina, što pomaže u smanjenju hiperpigmentacije kože. Kojična kiselina takođe pomaže u poboljšanju hidratacije kože, čineći je mekšom i glatkijom.
  • H2O2 (vodonik peroksid) je još jedan aktivni sastojak PRX-T33 hemijskog pilinga. On je snažan antioksidans koji pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala u koži, što smanjuje oksidativni stres i poboljšava zdravlje kože.

Ova kombinacija aktivnih sastojaka u PRX-T33 hemijskom pilingu omogućava duboko prodiranje u kožu, što poboljšava efikasnost tretmana. Osim toga, PRX-T33 hemijski piling ne oštećuje spoljni sloj kože, što znači da nema vremena oporavka i da se može primenjivati tokom cele godine.

prx-t33 piling cena

Benefiti PRX-T33 hemijskog pilinga

PRX-T33 hemijski piling je vrlo efikasan tretman koji ima mnoge benefite za vašu kožu. Ovaj tretman može pomoći u smanjenju bora, poboljšanju teksture kože, smanjenju hiperpigmentacije, smanjenju pore i poboljšanju tonusa kože. Takođe, ovaj tretman je vrlo siguran i minimalno invazivan, što znači da neće biti potrebe za dužim periodom oporavka nakon tretmana.

Koje su indikacije?

PRX-T33 je hemijski piling koji se koristi za tretiranje različitih problema sa kožom:

  • Pliće borice. PRX-T33 hemijski piling se koristi za smanjenje pojavljivanja bora na licu, vratu i dekolteu. Tretman obnavlja kolagen i elastin u koži, što dovodi do smanjenja bora i finih linija.
  • Oštećenja od sunca: Oštećenja od sunca su jedan od glavnih uzroka starenja kože. PRX-T33 hemijski piling pomaže u smanjenju oštećenja od sunca na koži, uključujući hiperpigmentaciju i suvoću.
  • Suva i dehidrirana koža: PRX-T33 hemijski piling pomaže u hidrataciji suve kože, poboljšavajući njen tonus i teksturu.
  • Beživotan i umoran izgled kože.

Kako izgleda tretman?

Jedna od najvećih prednosti PRX-T33 hemijskog pilinga je što je tretman vrlo brz i jednostavan. Tretman traje samo oko 15-30 minuta i može se izvoditi na različitim dijelovima lica, vrata i dekoltea. Nakon tretmana, nema potrebe za dužim periodom oporavka, što znači da se možete vratiti svom uobičajenom dnevnom rasporedu odmah nakon tretmana. PRX-T33 hemijski piling je takođe vrlo siguran tretman.Tretman se može izvoditi na svim tipovima kože, bez obzira na starost i probleme s kožom.

Kako se izvodi PRX-T33 hemijski piling?

Rastvor PRX-T33 hemijski pilinga se nanosi na potpuno očišćenu kožu. Nakon što se piling nanese, koža se ostavlja da upije rastvor nekoliko minuta. Nakon toga, koža se temeljito čisti i tretman je završen. Tretman se obično preporučuje u seriji od tri do pet tretmana s razmakom od sedam do 14 dana.

PRX-T33 piling- cene i dodatna pitanja

Sve naše cene možete pronaći na stranici Cenovnik.  Za sva dodatna pitanja, naš stručni tim vam je uvek na raspolaganju. Zakažite pregled,  kontaktirajte nas putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website