Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Title Image

Dr Marina Ćirović

Home  /  Dr Marina Ćirović
dr Marina Ćirković
Dr Marina Ćirović
Dermatolog
+ (381) 64-237-0707
Book appointment
We are here for you

Book appointment

Dr Marina Ćirković

Doktorka Marina Ćirović je istaknuti dermatovenerolog sa bogatim iskustvom i specijalizacijom u oblasti dermatovenerologije, dermoestetike, kao i u primeni najsavremenijih tehnologija u dijagnostici i terapiji kožnih bolesti. Njena stručnost obuhvata dijagnostiku i terapiju dermatoloških stanja, krioterapiju, elektrokauterizaciju, biopsije kože i manje hirurške ekscizije. Posebno se ističe u dermoestetici gdje primenjuje botulinum toksin, hijaluronske filere, mezoterapiju, lipolizu, PRP, hemijske pilinge, mikroneedling, stimulatore kolagena, laserske procedure, IPL i radiotalasni lifting. Završila je specijalizaciju iz dermatovenerologije na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i poseduje sertifikate iz estetske medicine priznate od Ministarstva zdravlja i Lekarske komore Srbije. Član je Lekarske komore Srbije i Srpskog društva za interdisciplinarnu estetsku i anti-aging medicinu.

Specialty Dermatolog
Work Days Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
"Čim skinem šminku, znam kakvo je pravo stanje. Htela sam da to promenim, ali nisam bila spremna na invazivne tretmane. Dr Miloš je preporučio Jalupro Hydro, a efekti su odlični. Šminka mi zapravo više nije ni potrebna!“
Jasmina
„U svojim tridesetim, jasno sam videla znake starenja koji su me uplašili! Prve bore, neujednačenost tena i ukupan izgled koji odiše umorom su mi veoma smetali. "
Ivana
„Mojoj koži je bio potreban oporavak! Izabrala sam skinbustere jer su prirodno rešenje za nesavršenosti na koži. Nakon jednog tretmana, moja koža je bila elastična, čvrsta, a dehidriranost je jednostavno nestala!“
Maja

Postavite pitanje našim lekarima