Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

mezoterapija popust cena

AKCIJA –Mezoterapija lica – paket od 3 tretmana po ceni od 150€

U narednom periodu Imedic ordinacija vam nudi jedinstveni paket od 3 tretmana mezoterapije za podmlađivanje i poboljšanje kvaliteta kože po ceni od 150€.

MEZOTERAPIJA je antiage procedura kojom se u srednji sloj kože tankim iglicama ubacuju mezoterapijski kokteli koji podmlađuju kožu, dubinski je hidriraju i ishranjuju neophodnim sastojcima vraćajući jedrinu, sjaj i blistavost koži.⁣ Mezoterapijski kokteli sačinjeni su od različitih kombinacija hijaluronske kiseline, aminokiselina i vitmina, koji podstiču stvaranje novog kolagena, zaslužnog za mlađi izgled kože i njenu elastičnost.⁣


Mezoterapija je namenjena za:

– Umoran i dehidriran izgled kože⁣
– Posebno kod suve kože gde su fine linije i bore dodatno naglašene⁣
– Kao prevencija starenju⁣
– Kod pojave prvih bora⁣

Koji su rezultati mezoterapije?⁣


Mezoterapija vraća jedrinu koži, ujednačava ten, poboljšava teksturu, dok istovremeno podmlađuje kožu, dubinski je hidrira i vraća blistavost. ⁣Rezultati u vidi sjajnog i zdravog izgleda kože se vide odmah nakon tretmana. ⁣Za postizanje dugotrajnog efekta potrebno je uraditi seriju od 3 tretmana u razmaku od 3 do 4 nedelje između tremana.


Koje preparate koristimo?

U našoj ordinaciji koristimo Revitacare, RSS Aesthetic Dermal mezokoktele i preparate.⁣


Kako izgleda tretman?

Tretman traje oko 60 minuta, bol i neprijatnost su minimalni-pre tretmana na lice se nanosi anestetik krema.⁣ Nakon tretmana je potrebno izbeći šminkanje i veću fizičku aktivnost u narednih 24 časa.⁣ Više o mezoterapiji saznajte ovde.

Pozovite nas i zakažite vaš termin:⁣
064/237-0707
IMedic, Kneza Miloša 19/I sprat⁣, Beograd⁣

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website