Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

ClearSkin Pro laser

ClearSkin Pro laserski tretman obnavlja samopouzdanje dok leči upaaljene akne i ožiljke od akni, ujedno podmlađujući kožu lica.

U trenucima kada je potreban sveobuhvatniji pristup u lečenju akni, ClearSkin je rešenje za uporne i ozbiljne oblike akni. Ono po čemu je ClearSkin laserski tretman poseban je to što koristi tehnologiju neablativnog lasera sa kontaktnim hlađenjem i jedinstvenim vakuum mehanizmom, što pruža prijatnost tokom samog tretmana, čak i za bolnu, upaljenu i izrazito osetljivu kožu lica.
Na efikasan način, laser ClearSkin Pro leči akne, umanjuje traumatske ožiljke i ožiljke od akni i regeneriše kožu. Nakon nekoliko tretmana, koža postaje zdrava, obnovljena i izgleda negovano i ujednačeno. Prateći benefit ovog tretmana je podmlađeniji i svežiji izgled, sa nežnim antiage efektom. Procedure su pogodne za sve tipove kože i nemaju neželjene efekte.

U narednim redovima, saznajte više o ClearSkin Pro laserskom tretmanu.

alma harmony laser

Šta je ClearSkin Pro laser?

ClearSkin Pro laser deo je Alma Harmony XL Pro platforme, koja se ističe kao jedna od poslednjih inovacija u svetu antiage i estetske medicine. Zapravo, kada jednom budete osetili moć ovog lasera, prva i jedina asocijacija na uređaj biće vam savršena koža. Alma Harmony XL Pro ima mnogo naprednih funkcija, a glavne su:

 • Anti-age efekat (zatezanje i podmlađivanje kože, uklanjanje plićih borica)
 • Uklanjanje ožiljaka, strija
 • Lečenje akni
 • Uklanjanje hiperpigmentacije, melazmi, staračkih fleka
 • Lečenje rozacee
 • Uklanjanje proširenih kapilara i vaskularnih lezija
 • Uklanjanje tetovaža

Harmony XL Pro služi za tretiranje 65 različitih dermatoloških stanja i estetskih indikacija. Ovu platformu koristimo u našoj ordinaciji i uz pomoć nje, dostižemo odlične rezultate!

ClearSkin tretman je rešenje za dugotrajan problem sa aknama.

ClearSkin laser obezbeđuje koži da ponovo bude lepa, ujednačena, negovana i izlečena od upornih akni!  Akne ne utiču samo na estetski izgled kože, već narušavaju samopouzdanje, čineći da se osobe koje ih imaju povlače u sebe. Nesigurnost, neprestano prekrivanje akni i neugodnost su prateća pojava koju je teško iskoreniti. Akne jesu problem i zahtevaju posvećenost i pravilno lečenje. One se mogu javiti u pubertetu, a česte su i kod odraslih ljudi, bez obzira na životnu dob. Kada govorimo o najrasprostranjenijem tipu akni (acne vulgaris), govorimo o upaljenim aknama. Bolne su, uporne i dugo pristutne na koži. Prateća bakterija koja ih izaziva i pojačava njihovo izbijanje je Propionbacterium acnes.

Kratko objašnjenje: kada se sebum iz lojne žlezde ne izluči na površinu kože, već ostane zarobljen u folikuli dlake sve dok folikul ne pukne i krene da širi upalu na okolno tkivo, dolazi do širenja ove bakterije. Zatim, koža postaje upaljena i inficirana. Dolazi do pojave mitisera koji se pretvaraju u bolne, gnojne akne. Pod upalom, koža je veoma osetljiva. Agresivni tretmani mogu da uzrokuju i proširivanje akni i da dovedu do većih problema na koži lica.

ClearSkin je nežan prema upaljenoj i bolnoj koži. Sa efektom hlađenja i vakuumom koji će očistiti pore, pokrenuće isceljivanje tkiva duboko u koži i uticati na trajno lečenje akni. Tretmani se mogu raditi tokom čitave godine. Potpuno su bezbedni, bezbolni i ne zahtevaju poseban period oporavka. Inovativni laser ne samo da poboljšava kvalitet i zdravlje kože, već ima uticaj na samopouzdanje, vraćajući pacijentima veru u sebe. Nakon samo nekoliko tretmana, postižu se odlični efekti koji imaju dugoročne rezultate. Treba imati u vidu da je postignute rezultate neophodno održavati pravilnom negom i preporučenim preparatima.

ClearSkin Pro laser obezbeđuje koži da bude zdrava, potpuno čista i oporavljena.

Proces je inovativan – integrisani vakuum izvlači nagomilani sebum iz pora. Kontaktno hlađenje štiti kožu, smanjuje bol i omogućava efikasniji tretman lojnih žlezda unutar dermisa. Na taj način, direktno se uništavaju bakterije koje su odgovorne za nastajanje akni. Neablativni laser radi na nižim nivoima kože dok prodire duboko u nju kako bi poboljšao proizvodnju kolagena i elastina. Kolagen pomaže u zarastanju dermalnih rana i obnavljanju tkiva, a dovodi i do zatezanja kože. Koža lica se regeneriše iznutra, ožiljci postaju plići, a akne su znatno smanjene na bezbedan i bezbolan način. Zatezanje kože i vidljivi antiage efekti su prateći benefit tretmana.

Pacijentima se najviše dopada kod ClearSkin pro laserskog tretmana:

 • Nije potreban period oporavka – nakon tretmana klijenti se mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.
 • Tretman je bezbedan – gotovo da nema nikakvih neželjenih reakcija nakon tretmana. Koža će voleti tretman koji joj obebeđuje da se regeneriše i da bude glatka, zdrava i negovana.
 • Tretman je komforan – akne su same po sebi bolne, a lečenje je sada potpuno bezbolno, bez ikakvih neprijatnosti tokom tretmana.
 • Rezultati su vidljivi u kratkom roku – upalni procesi su ublaženi, nepravilnosti na koži su manje vidljive.

Kome je namenjen ClearSkin Pro laserski tretman?

ClearSkin Pro laserski tretman je idealan za sve oni koji se bore sa aknama različitih oblika i imaju masnu, problematičnu kožu sklonu upalama. Ovaj tretman pogodan je i za sve druge tipove kože, gde spada i izrazito osetljiva koža lica. ClearSkin Pro direktno deluje na dublje slojeve kože, bez tretiranja površine kože i može da se radi tokom cele godine. Rezultati se postižu u kraćem roku, zato se i smatra da je ClearSkin Pro jedan od moćnijih lasera na tržištu.

Važno je da znate:

 • ClearSkin Pro tretman leči sve oblike akni i omogućava zdrav i čist ten.
 • Smanjuje i ublažava ožiljke od akni na licu.
 • Ima antiage efekat. Dubinski obnavlja kožu, a rezultat je regenerisana koža sa umanjenim znacima starenja.
 • Poboljšava celokupni kvalitet kože. Tonus i struktura kože su značajno poboljšani nakon tretmana.
 • Kod masne kože, ClearSkin redukuje proizvodnju sebuma i umanjuje izraženost pora.

Delovanje ClearSkin Pro laserskog tretmana

ClearSkin Pro laserski tretman direktno deluje na bakterije, mrtve ćelije i višak sebuma, dok ih vakuum uklanja sa kože. Na nežan i bezbolan način, koža se podmlađuje, obnavljaju se tkiva unutar kože, a akne i ožiljci se smanjuju. Laser deluje do dubokih slojeva kože, dok površina kože ostaje netaknuta. Tretman ne izaziva nikakvu vrstu neprijatnosti ili bola. U zavisnosti od stanja kože i tkiva, energija lasera se prilagođava kako bi ciljano uticala na eliminaciju akni, ožiljaka i ostalih nesavršenosti koje su prisutne na koži.
Er:Glass laser sa vakuumom uspešno tretira sve oblike akni, među kojima su pustule, cistične akne i ostali oblici potkožnih bubuljica. Takođe, ciljano eliminiše i neupaljene bubuljice, kao što su mitiseri ili sitne bele bubuljice. Bakterije unutar kože stvaraju sebum, začepljuju pore i izazivaju upale. U ovom slučaju, vakuum će ih otkloniti, što rezultira čistim porama. Pacijentima je fokus na izlečenju akni, kao i na umanjenju ožiljaka od akni. Upravo ClearSkin Pro to omogućava.
Ovaj laser podstiče i proizvodnju kolagena, koji je jedan od najvažnijih proteina u našem telu. Kolagen doprinosi boljem kvalitetu kože i bržoj regeneraciji, obezbeđujući joj da bude elastična, jedra i mladolika. ClearSkin Pro laser se može kombinovati i sa drugim laserskim tretmanima, sve u cilju poboljšanja kvaliteta kože lica.

Da li je ClearSkin tretman baš za vas?

Ukoliko se uporno borite sa aknama i određene terapije nisu bile efektivne, možda pomišljate da rešenje ne postoji. ClearSkin Pro će vas uveriti u suprotno. Pre svega, kada je reč o aknama, treba birati tretmane koji nisu agresivni i koji neće uzrokovati dalje probleme. Laserski tretman direktno rešava glavni uzrok unutar kože za izbijanje akni. Delujući na više frontova, tretman uspešno otklanja bakterije unutar kože, leči akne, stvara novi kolagen i elastin i čini da koža bude pre svega zdrava i očišćena, a onda i podmlađena, baršunasta i glatka na dodir.

Kako da budete sigurni da je ClearSkin Pro pravi tretman za vas?

 • Želite da izlečite akne
 • Imate ožiljke na licu od akni 
 • Želite podmlađenu, obnovljenu, zdravu i lepu kožu lica

clearskin laser

ClearSkin Pro – najčešća pitanja pacijenata

U narednim redovima, podelićemo sa vama najčešća pitanja pacijenata. Ukoliko imate dodatnih pitanja, kao i uvek, stojimo vam na raspolaganju.

Kako izgleda tretman ClearSkin Pro?

U našoj ordinaciji, možete da zakažete stručnu konsultaciju i da uradite dermatološki pregled, kako bi se utvrdilo tačno stanje i kako bi se dermatolog upoznao sa vašom kožom. Nakon toga, biće vam zakazan tretman. ClearSkin Pro tretman ne zahteva posebnu pripremu. Lice se temeljno čisti od ostataka šminke i drugih nečistoća, a zatim se kreće sa izvedbom tretmana.
Tretman traje do 45 minuta. U mirnoj i opuštajućoj atmosferi, biće vam prijatno u toku trajanja tretmana. Osetićete blago peckanje, a sistem hlađenja će omogućiti da tretman prođe u komforu i udobnosti.

Da li je tretman bolan?

Jedno od najčešćih pitanja koje nam pacijenti postavljaju je to da li je tretman bolan. Kao što smo već spomenuli, tretman je potpuno bezbedan i bezbolan. Čak i osobe sa izrazito osetljivom kožom ga dobro podnose. Nakon tretmana, pacijenti su prijatno iznenađeni laserskim tretmanom koji nimalo ne nanosi bol. Jedini osećaj koji se javlja u toku tretmana jeste blago peckanje.

Kako koža izgleda nakon tretmana?

ClearSkin Pro laserski tretman je u potpunosti bezbedan i ne izaziva nikakve nuspojave. Lice nakon tretmana može da bude crveno ili ružičasto. Ova pojava nestaje u narednih osam sati. Sledećeg dana, mogu se nesmetano koristiti kozmetički proizvodi na licu. Našim pacijentima se dopada to što nakon tretmana mogu da nastave sa svojim aktivnostima. Ne moraju da uzimaju slobodne dane ili da planiraju period oporavka od tretmana, što im štedi vreme. Kada je reč o samoj bezbednosti laserskog tretmana, uvek smo birali vrhunske, sigurne i kvalitetne procedure i uređaje koji će dati odlične rezultate.

Prvi rezultati i potreban broj tretmana

Prvi rezultati, u vidu blagog poboljšanja primetni su odmah nakon tretmana. Jedan tretman nije dovoljan za izlečenje akni i ožiljaka na koži. Na osnovu procene stanja kože i mišljenja lekara, preporučiće se 4 do 6 tretmana. Tretmani se rade u razmaku od dve nedelje.

ClearSkin PRO – pre i posle

ClearSkin PRO  – cena i dodatna pitanja

Sve detalje u vezi sa cenama naših usluga možete pogledati na stranici  Cenovnik. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete pregled u našoj ordinaciji, uvek vam stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.