Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Zatezanje tela i smanjenje obima

Želite da preoblikujete telo, skinete višak kilograma, smanjite obim, zategnete opuštenu kožu ili se rešite celulita! Imamo rešenje za svaki od problema i nijedan ne podrazumeva odlazak u teretanu i gladovanje!

Kada pitate većinu žena, čak i one koje izgledaju odlično. da li su zadovoljne svojim fizičkim izgledom, većina će vam tada otkriti ono što sasvim sigurno niste ni primetili. To su male nesavršenosti u centimetrima viška ili celulitu koje se možda ni ne primećuju na prvi pogled, a koje iako male, čine veliko nezadovoljstvo i utiču na njihovo samopouzdanje. Ukoliko se mučite sa viškom kilograma, centimetara na pogrešnim mestima, opuštenom kožom i celulitom za koji mislite da nikada neće nestati, na pravom ste mestu da se uspešno rešite svojih muka, a da to ne podrazumeva traku za trčanje i dijete koje vam teško padaju.

oblikovanje i zatezanje tela primex

Nekad vežbe i zdrava ishrana nisu dovoljni…

Sa druge strane, znajte da neke žene i muškarci ulažu mnogo truda kako bi došli do željenog izgleda koji podrazumeva redovne različite treninge i redukovanu ishranu kako bi došli do svoje savršene figure, rešili se viška kilograma i kako bi imali izvajane mišiće bez celulita koji kvari sliku u ogledalu. Ali, da li ste znali da čak i oni koji su najdisciplinovaniji vrlo često veoma sporo, a neretko i nikada ne dođu do željenih rezultata, jer jednostavno to nije dovoljno. Možete da izgubite brzo kilograme, a da višak kože ostane opušten i da ostane “visi”. Vrlo često celo telo možete da dovedete u stanje savršenstva, ali jednostavno vaša građa je takva da jastučići sa struka ili centimetri na bokovama ne odlaze, bez obzira na sav vaš trud. Isto tako, možete biti potpuno fit i imati vitku liniju, ali sa prisustvom dosadnog celulita koji kvari ceo vaš doživljaj tela i znatno utiče na vaše samopouzdanje. Sve ovo je normalno, jer se proces oblikovanja tela, gubljenja kilograma, zatezanja kože i eliminisanja celulita ne odvija istovremeno, jednakom brzinom, osim ako ne date svom telu adekvatnu podršku u vidu kvalitetnih tretmana. Zato je veoma važno prepoznati problem i pronaći pravo rešenje koje će vas dovesti do željenog cilja – tela koje volite svaki put kada se pogledate u ogledalo i zbog koga iščekujete letnju sezonu sa osmehom na licu i bez straha od kratkih suknji ili šortseva ili fotografija u bikiniju sa plaže.

Ako se prepoznajete u nekim ili nekoliko navedenih problema, možete da odahnete, jer rešenje postoji! I daje veoma efikasne rezultate za veoma kratko vreme! Na vama je samo da pronađete ono koje poklapa sa vašim potrebama i ciljevima i nakon tretmana poželite dobrodišlicu svom novom telu u kome se konačno osećate dobro i samouvereno. Na tržištu se nalazi mnoštvo različitih tretmana koji obećavaju magične rezultate i verujemo da vam nije lako da odaberete onaj pravi za vas. Naš tim lekara je napravio izbor najefikasnijih tretmana koji vam stoje na raspolaganju, a targetiraju različite probleme. U nastavku vam predstavljamo najefikasnija rešenja koja vas vode do vaše savršene linije, a koja provereno daju rezultate!

Alma PrimeX tretman za oblikovanje tela

ŠTA?
Jedan od najefikasnijih medicinski aparata na svetu za preoblikovanje tela, redukciju masnih naslaga, zatezanje opuštene kože i smanjenje celulita istovremeno. Alma PrimeX je inovativno rešenje koje spaja dve moćne tehnologije koje zajedno daju brze, vidljive i dugotrajne rezultate! Ovim tretmanom preoblikovaćete telo za samo mesec dana! Drugim rečima, za četiri nedelje očekujte i do 9cm manje u obimu struka, što je i potvrđeno kliničkim ispitivanjem.

ZAŠTO?

O tome kako i koliko brzo radi Alma PrimeX uverili su se naši zadovoljni pacijenti, jer je reč o zaista neverovatnim rezultatima u preoblikovanju tela i zatezanju kože za veoma kratko vreme. Osim toga Alma PrimeX je idealno rešenje za one koji ciljano žele da se reše masnih naslaga na stomaku, struku i butinama ili da se eliminišu uporan celulit.

KAKO?

Alma PrimeX kombinuje dve pojedinačno snažne ultrazvučne i radiotalasne tehnologije, koje udruženim snagama daju najfikasnije i najbrže rezultate do sada koji poboljšavaju izgled vašeg tela, skidaju neželjene kilograme, a podižu samopouzdanje!

– Ultrazvučna tehnologija zahvaljujući ultrazvučnim talasima targetira i deluje na masno tkivo tako što smanjuje masne naslage što je klinički dokazano!
– Radiotalasi su druga tehnologija, a reč je o radiotalasnoj energiji koja efikasno zagreva slojeve kože, targetira postojaći kolagen i elastin i dovodi do stvaranja novog kolagena što za rezultat ima zategnutu i elastičnu kožu koju želimo!

 zatezanje tela primex

Sve o ovom moćnom aparatu saznajte na stranici Alma PrimeX.

Anticelulit paket I za oblikovanje tela

EMS i presoterapija

ŠTA?

Anticelulit paket se sastoji iz tri odvojena tretmana od kojih svaki pojedinačno utiče na smanjenje celulita, ali i pojačava međusobno dejstvo. Upravo zbog toga je ovaj anticelulit protokol jedinstven, jer napada celulit sa svih strana i efikasno rešava problem u korenu! Anticelulit paket se sastoji od elektro-mišične stimulacije (EMS) i presoterapije.

ZAŠTO?

Kombinacijom ova pojedinačna tri tretmana u anticelulit paketu postižu se najefikasnije rezultati u borbi protiv celulita. Višestruko se pojačavaju efekat vežbi, podstiču bolji ćelijski metabolizam, poboljšavaju cirkulaciju, razlažu nataložene masne naslage i toksine i podstiču limfnu drenažu!

KAKO?

Elektro-mišična stimulacija (EMS) je  posebna vrsta treninga koja nadoknađuje sve vaše propuštene treninge u proteklom periodu. Naime, reč je o posebnom uređaju koji šalje elekto-stimulanse vašim mišićima i višestruko pojačava efekte vežbanja! EMS stimuliše velike mišićne grupe, ali i duboka mišićna tkiva i brže dovodi do stvaranja mišićne mase i topljenja masnih naslaga.

Limfna drenaža- BTL lymphastim presoterapija je treći deo protokola u kom većina pacijenata uživa, jer je efekat ravan najboljoj masaži. Presoterapija je mehanička limfna drenaža, koju omogućava posebno odelo koje oblačite, smestite se u ležećem položaju i uživate. Ovim tretmanom se eliminiše višak tečnosti, razgrađuje se celulit, ali i druge masne naslage. Presoterapijom se stimuliše pokretanje limfe čime se smanjuje celulit, ali i nadutost i otečenost što daje posebno olakšanje onima koji dosta vremena provode sedeći tokom dana ili stojeći. Ovo je omiljeni tretman naših pacijenata za koji kažu da se osećaju preporođenim kada se završi, jer pruža intenzivan osećaj olakšanja i opuštanja.

 

Anticelulit paket II za oblikovanje tela:

BTL Shockwave, EMS + Presoterapija

ŠTA?

Poseban protokol koji spaja tri različita tretmana u jednom anticelulit paketu koji rade zajedno, jer samo tako dolazimo do efikasnog, dugotrajnog i vidljivog rezultata – kože bez celulita! Ovaj paket namenjen je svim vrstama celulita od vodenog do najupornijeg tvrdokornog, ali i onima koji ciljano žele da se reše celulitnih naslaga na tačno određenim mestima. Anticelulit paket čine BTL shockwave tretman, elektro-mišićna stimulacija (EMS) i presoterapija.

ZAŠTO?

Ono čemu ćete se posebno obradovati je da ne samo da ovaj anticelulit paket daje rezultate, već se do njih i najbrže dolazi! Svaki od ova tri tretmana je pojedinačan tretman koji targetira celulit, ali njihovom kombinacijom njihovo dejstvo se ne samo udružuje, već i višestruko pojačava, pa su rezultati znatno brži, višestruko efikasniji i dugotrajniji! Zbog toga je ovaj anticelulit paket sveobuhvatno rešenje za svaki, čak i tvrdokoran celulit i onaj koji se nalazi na lokalozovanim mestima. Drugim rečima formula za rešavanje pomorandžine kore je BTL Shockwave + EMS + Presoterapija!

KAKO?

BTL Shockwave terapija je deo tretmana radi se pomoću posebnog uređaja koji se često koristi u fizioterapiji, ortopediji i sporskoj medicini, a koji funkcioniše po principu akustičnog udarnog talasa (shockwave) koji prenosi veliku energiju u kratkom vremenskom intervalu sa ciljem da razbije naslage i snažno revitalizuju potkožno tkivo. Najvažnija funkcija ovog dela tretmana jeste što on precizno targetira i snažno razbija depoe masnih naslaga i toksina koji su nagomilani u ćelijama i stimuliše potkožno tkivo na regeneraciju. Ovaj tretman značajno da ubrzava formiranje novih krvnih sudova, a veća prokrvljenost znači i više kiseonika što pomaže ne samo u razbijanju celulitnih naslaga, već i njegovom brzom razlaganju i eliminisanju iz organizma. BTL Shockwave terapija stimuliše proizvodnju kolagena zahvaljujući kome je vaša koža glatka i zategnutija, a celulit manje vidljiv!
Ovom tretmanu se pridružuju elektro-mišćna stimulacija (EMS) i limfna drenaža o kojim smo gore detaljno pisali.

elektromišićna stimulacija

Anticelulit mezoterapija

ŠTA?

Dokazano efikasan tretman kod tvrdokornog celulita koji se najteže rešava i pravo rešenje kada imate masne naslage na lokalizovanim mestima kao što su unutrašnja strana butina, bokovi ili zadnjica koje se ne smanjuju vežbanjem ili drugim tretmanima.

ZAŠTO?

Ova potvrđena injekciona metoda uspešno smanjuje veoma uporan tvrdokoran celulit, dok istvoremeno smanjuje obim masnih naslaga na mestima gde se aplikuju mezoterapijski kokteli kod žena i muškaraca.

KAKO?

Anticelulit mezoterapija se izvodi pomoću tankih iglica tako što se u kožu aplikuje koktel aktivnih supstanci koje podstiču razbijanje masnih naslaga, i ubrzavaju metabolizam masnih ćelija kako bi se masti razgradile. Na ovaj način se ciljano ispod kože ubacuju supstance za razbijanje celulita što dovodi do maksimalnih rezultata.

 

Cena tretmana?

Cen tretmana i paketa  možete saznati OVDE, gde vas očekuju i cene svih drugih tretmana koji su vam dostupni u našoj ordinaciji.

Dodatna pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite da zakažete pregled u našoj ordinaciji, uvek vam stojimo na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.