Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Global eyecon

Global Eyecon® je profesionalni tretman renomirane Mesoestetic farmaceutske kompanije,  koji efikasno uklanja protiv znakove umora i starenja okoloočne regije. Bez oporavka i bez iritacije, ovaj tretman možete raditi tokom cele godine!

Da li vas muče tamni kolutovi oko očiju, sitne borice, fleke ili kesice ispod očiju a još uvek niste spremni za hijaluronske filere, lasere ili hirurške zahvate?  Global eyecon® je tretman koji vam može pomoći da rešite ove probleme! On koristi moćnu kombinaciju hemijskih kiselina i mezokoktela, oslobađa vas svih nesavršenosti, istovremeno podmlađujući i dubinski negujući osetljivu regiju oko očiju.

 

Šta je Global Eyecon?

Koža oko očiju je veoma tanka, gotovo 5 puta tanja u odnosu na ostalu kožu tela što je čini posebno osetljivom. Unutrašnji i spoljašnji faktori kao što su zadržavanje tečnosti, genetika, neprekidna mimika, fotooštećenja i stres ostavljaju vidljive tragove na njoj koji se starenjem pogoršavaju.  Najčešće su to tamni kolutovi, podočnjaci, namreškana koža i hiperpigmentacije. Imajući ovo u vidu, Mesoestetic je osmislio Global Eyecon protokol koji se bori protiv većine navedenih nesavršenosti. Tretman se sastoji od procesa u dva koraka koji počinje hemijskim pilingom nakon čega sledi nanošenje mezokoktela dermapenom nedelju dana kasnije.

 

Koje su indikacije?

Global Eyecon se koristi za ublažavanje finih linija i bora, tamnih kolutova i hiperpigmentacija, gubitka elastičnosti kože donjih i gornjih kapaka.

 

Kako izgleda Global Eyecon protokol ?

Kao što smo već pomenuli ceo protokol se sastoji od hemijskog pilinga, mezokoktela i maske od kristalnih vlakana. Sada ćemo ukratko da objasnimo dejtstvo i efekte svake od ovih faza.

1.Hemijski piling

Prvi korak tretmana podrazumeva nanošenje rastvora mešavine hemijskih kiselina-  azelaične, salicilne, mlečne, fitinske i limunske kiseline. Ovo je veoma specifičan piling za nežno područje oko očiju, koji kombinuje vrhunske kiseline protiv starenja, umora i depigmentacije.

2. Mezokoktel

Na sledećem tretmanu, pomoću dermapena u kožu unosimo mezokoktel. Ovaj sterilni rastvor sadrži pažljivo odabrane sastojke koji podstiču mikrocirkulaciju, ublažavaju otečenost podočnjaka i smanjuju hiperpigmentacije.

3. Maska za oči od kristalnih vlakana

Na kraju, nakon ovih tretmana na okoloočnu regiju nanosimo masku za od kristalnih vlakana. Ova hidrogel maska, koja sadrži hijaluronsku kiselinu, aloe veru i ekstrakt krastavca, ima efekat hlađenja, osvežavanja i umirenja  okoloočne regije nakon tretmana.

Tretman traje oko 35 minuta i potpuno je bezbolan.

U videu ispod možete pogledati kako izgleda Global Eyecon tretman.

Nega kože i oporavak nakon tretmana

Ne postoji period oporavka, odmah nakon tretmana se možete vratiti uobičajenim  aktivnostima. Moguća je pojava blagog crvenila u predelu oko očiju, koje nestaje u roku od 24 sata.

 

Global Eyecon – koji su rezultati?

Prvi efekti su primetni već nakon prvog tretmana. Sa svakim sledećim tretmanom, rezultati se poboljšavaju a njihovo dejstvo se postepeno akumulira. Već nakon serije od 3 tretmana koža je vidno zategnutija i svetlija, bore su umanjene, a podočnjaci i tamni kolutovi su redukovani.

global eyecon

Koliko je potrebno tretmana?

Za optimalne rezultate preporučuju se 3 naizmenična tretmana pilinga i mezokoktela, što podrazumeva ukupno 6 tretmana. Razmak između tretmana je nedelju dana.

 

Kontraindikacije

Kontraindikacije su trudnoća i dojenje, alergija na salicilnu kiselinu, herpes, ranice, upalni procesi i infekcije na koži, autoimune bolesti, tendencija ka stvaranju keloidnih i hipertrofičnih ožiljaka, itd.

 

Global Eyecon- dodatna pitanja i cene

Za sva dodatna pitanja, naš stručni tim vam je uvek na raspolaganju. Zakažite pregled,  kontaktirajte nas putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.