Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Asclepion Yellow Pro

Asclepion yellow laser je jedini pravi, žuti 577nm diodni dermatološki laser. Koristi se za lečenje različitih stanja na koži: za tretiranje površinskih vaskularnih i pigmentnih lezija- kapilara, rozacee, crvenila, teleangiektazije, kuperoze, paukovih vena. Takođe, i za lečenje akni, eruptivnih angioma, angioma rubova usana, malih hemangioma, bradavica, hiperplazija lojnih žlezda, lentigina i slično. Uspešno deluje na oštećenja na koži od sunca, na ožiljke od akni, na akne kod mlađih i starijih osoba, na melazmu, hiperpigmentaciju. Uz sve to, ima podmlađujući efekat!
Nazvan je „Laser za staklenu kožu“, zbog efikasnosti u postizanju svetle i blistave kože, bez ikakvih nesavršenosti. Zahvaljujući novorazvijenom skeneru sa integrisanim hlađenjem kože, moguće je brzo i lako tretirati i veće površine kože.
Sa zadovoljstvom vam predstavljamo laser koji deluje na širok spektar zdravstvenih i estetskih indikacija. Saznajte više u narednim redovima.

Asclepion pro yellow laser

 

Šta je Yellow laser?

Asclepion QuadroStarPRO Yellow laser dolazi iz poznate nemačke kuće Asclepion Laser Technologies, koja je lider na međunarodnom tržištu medicinskih lasera, još od 1977. godine. Kompanija je usmerena na neprestan tehnološki razvitak, naučnu ekpertizu i na pružanje inovatnivnih rešenja.
Ovaj jedinstveni laser pruža višestruke mogućnosti tretmana. Lako se prilagođava potrebama kože kod pacijenata. Najviše se koristi za problematične vaskularne lezije, tvrdoglave pigmente, ali i za lasersko podmlađivanje. Antiage efekat je propratni benefit, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Zahvaljujući svojoj specijalnoj talasnoj dužini od 577 nm, QuadroStarPRO yellow laser predstavlja zlatni standard za vaskularne tretmane.

Tu spadaju kapilari, telangiektazija, kuperoza, angiomi, vensko jezero, crvene paučinaste vene ali i ublažavanje rozaee i crvenila. Laserski tretman omogućava brze, efikasne i bezbedne tretmane za sve tipove kože.
Za razliku od bilo kog drugog lasera na tržištu, žuti laser je maksimalno selektivan. Kada bismo ga uporedili sa zelenim laserom, koji je do sada bio standard u nezi, žuti je efikasniji, bezbedniji, bez neželjenih efekata. Kod zelenih lasera, javljale su se nus pojave poput hiperpigmentacije i oštećenja, posebno kod tamnijih tipova kože.
Laser prodire dublje od standardnih zelenih lasera, dok ujedno tretira vidljive lezije i krvne sudove. Na ovaj način, bezbedno se leči širi spektar indikacija na svetlijem i tamnijem tipu kože.
Žuta talasna dužina je takođe idealna za efikasno lečenje i uklanjanje uzdignutih lezija. Tu spadaju bradavice, mladeži, fibromi. Tretman je ispitan, i u potpunosti bezbedan za kožu pacijenta. Postoji minimalan rizik od neželjenih efekata. Ne postoji bojazan od opekotina ili neželjenog uticaja na pigmentaciju.

yellow žuti laser

Kako funkcioniše Yellow laser?

Do pre samo nekoliko godina, za navedena stanja na koži, korišćen je zeleni laser. On nije imao toliko mogućnosti da prodre duboko u kožu. Nije mogao da dosegne do pigmentacije i krvnih sudova koji su bili uzrok problema. Žuti laser dopire dovoljno duboko da deluje na uzrok problema. Pruža dugotrajne rezultate i u stanju je da izleči simptome koji su se javili nakon indikacija.
Funkcioniše tako dobro zbog specifične talasne dužine. Prodirući duboko u kožu, ciljano deluje na područja kojima je potrebno ozdravljenje. Okolna tkiva su u potpunosti zaštićena jer ostaju netaknuta.
Tretman je udoban za pacijenta, a vreme oporavka je minimalno.

Kako izgleda Yellow tretman?

Kada primetite jasne nesavršenosti na svojoj koži, bićete u potrazi za rešenjem. Najbolje je da vašu kožu pregleda dermatolog. Nakon pažljivog pregleda, doktor će odrediti na koji način će se sprovesti lečenje. Ukoliko ste idealni kandidat za Asclepion PRO Yellow laserski tretman, biće određeno koje će se regije lečiti, koliko je potrebno tretmana i bićete upoznati sa detaljima koji vas očekuju na tretmanu.
U ugodnoj i opuštajućoj atmosferi, sprovešćemo tretman koji ima za cilj da vašoj koži ponovo vrati lepotu, ujednačenost i mladolikost. Tretman počinje temeljnim čišćenjem lica. Dobićete zaštitne naočare, koje se nose tokom trajanja tretmana. Laserski zraci se osećaju u vidu impulsa na koži, kao i prijatna toplota. Tretman ne izaziva bol i neprijatnost. Pacijenti sa osetljivom kožom osetiće blago peckanje. Čak i pacijenti sa veoma niskom tolerancijom na bol, svedoče tome da je tretman podnošljiv. Za dodatni komfor prilikom procedure, na lice se nanosi neutralna gel krema sa rashlađujućim efektom. Laser će delovati na sve problematične regije na licu, i trajaće do 45 minuta.
Nakon tretmana, u roku od nekoliko sata, videćete prve efekte. Za maksimalne efekte, potrebno je da se sprovede serija tretmana.
Za lečenje kapilara neophodna su 2 tretmana, dok će za rozaceu i crvenilo biti potrebna do 3 tretmana.

Oporavak nakon tretmana

Kada je tretman završen, moguće je da će se na licu pojaviti blago crvenilo, kao i manji otok. To je sasvim normalna pojava nakon korišćenja lasera. Crvenilo i otok su prolazni, i veoma brzo ćete moći da se vratite svojim planiranim aktivnostima. Savetuje se da se u narednim danima koristi krema sa zaštitnim faktorom. Koža može da bude osetljiva na UV zrake, a korišćenjem kreme se ona štiti od spoljnih uticaja. Ova jednostavna rutina obezbediće najbolje rezultate.

Bezbednost Asclepion PRO Yellow lasera

Laser Asclepion PRO Yellow služi za tretiranje svih tipova kože. Talasna dužina cilja direktno na krvne sudove, sa minimalnim uticajem na pigment kože. Tretman je siguran, klinički ispitan i odobren. Pacijenti su pokazali vidno zadovoljstvo zbog prijatnosti tokom tretmana. Asclepion yellow pro utiče direktno na krvne sudove, ostavljajući zdrava tkiva nedirnuta i neoštećena. Talasna dužina ovog lasera je prepoznata kao idealna za ciljanje hemoglobina i za lečenje vaskularnih lezija. Kako žuti laser ne povređuje krajnji sloj kože i zdrave ćelije, neželjenih efekata gotovo da nema. Može se pojaviti blago crvenilo na licu, kao i otok. Oni prolaze u roku od nekoliko sati od tretmana.

Kome je namenjen Yellow laser?

Kada su na licu izražene pigmentacije ili vaskularne lezije, problem se često prikriva šminkom. Određena stanja na koži je veoma teško sakriti. Ona uzrokuju nezadovoljstvo i utiču na samopouzdanje. Lasersko lečenje će pomoći da koža bude zdravija. Obnoviće se, biće elastičnija, ujednačenija, a nesavršenosti će postati neprimetne. Nove ćelije koje nastaju revitalizacijom, daće koži blistavost i zategnutost.  Yellow laser je idealan za osobe koje imaju neželjene mrlje na koži i izražene vene. Ovi problemi se leče laserom na bezbedan i brz način. U nekim slučajevima dovoljan je i jedan tretman za vidljivo poboljšanje.
Žuti laser ima neverovatnu sposobnost da umanji krvne sudove i crvenilo. Produžava dejstvo rezultata koji su dobijeni uz pomoć tretmana i sprečava dalji razvoj pigmentacija.
Delovaće na sve vrste pigmentacija, na vaskularna stanja, na akne i izražene znakove starenja.

yellow žuti laser

Yellow laser – delovanje

Laser sa žutom svetlošću ima mnogobrojne karakteristike koje ga izdvajaju od svih drugih lasera. Njegova posebnost je i u tome što može da tretira različita stanja na koži. Predstavlja bezbednu opciju za uklanjanje pigmentacija, za lečenje vaskularnih stanja i akni, kao i za dostizanje optimalnih anti-age rezultata. Rezultati se manifestuju postepeno. Lekar će utvrditi koliko je tretmana potrebno za određeno stanje na koži. Po potrebi, tretmani se mogu ponavljati nakon godinu dana.

Pigmentacija

Asclepion PRO Yellow laser uspešno otklanja ili utiče na umanjenje postojećih pigmentacija na koži. Lasersko lečenje može se kombinovati i sa drugim procedurama koje imaju za cilj umanjenje tamnih regija na licu. Žuti laser namenjen je uglavnom epidermalnim pigmentacijama. Njime se mogu tretirati pege, staračke fleke, oštećenja od sunca, melazma, mladeži. Laser cilja na pigment i dovodi ga do razgradnje. Ujedno se i smanjuje dotok krvi u određene ćelije koje proizvode ove pigmente. Na taj način, postižu se odlični rezultati koji traju.

Vaskularna stanja

Vaskularna stanja na koži izazivaju crvenilo. Ono je uzrokovano širenjem površinskih vena. Vene mogu biti u obliku crvenih mrlja, kao i u obliku paukove mreže.  Asclepion PRO Yellow laser uticaće na izražene vene na licu i nosu. Deluje na zaustavljanje i lečenje rozacee. Sa ovim laserom moguće je lečiti teleangiektazije i angiome. Važno je napomenuti da žuto svetlo smanjuje, u mnogim slučajevima i potpuno eliminiše krvne sudove. Ten postaje ujednačeniji, bez crvenih nesavršenosti na koži. Crvenilo je umanjeno, a koži se vraća prirodna boja.

Akne

Uporne akne se uspešno leče laserima. Asclepion PRO Yellow laser ima direktna uticaj na bakteriju Propionibacterium acnes koja je odgovorna za razvitak i upalu akni. Laser istovremeno umanjuje crvenilo koje je propratno uz česte upale na koži. Ima uticaj i na proizvodnju sebuma – kontroliše ga i smanjuje njegovu proizvodnju. Kod jakih upala na koži, na koži ostaju ožiljci, čak i nakon zarastanja rana. Laser će moći da umanji crvene ožiljke, ciljajući na krvne sudove.

Antiage efekat

Asclepion PRO Yellow laser popularizovan je kao laser za „staklenu kožu“. Zahvaljući efektima koje pruža, koža postaje vidno podmlađenija. Izgleda baršunasto, ujednačeno i negovano. Laser utiče na posvetljivanje tena, ali deluje direktno i na uzroke starenja. Podstiče proizvodnju novog kolagena, pa će struktura kože biti kvalitetnija. Lice postaje zategnutije, elastičnije i izgleda mlađe. Dodatni benefit je to što se gubi crvenilo sa lica, kao i fleke i mrlje koje su narušavale prirodni izgled bez šminke.

Najveći benefiti Asclepion PRO Yellow lasera

U potrazi za rešenjem koje daje adekvatne i brzo vidljive rezultate, pacijenti se često susreću sa laserskim tretmanima. Oni su delotvorni, korisni za rešavanje indikacija na koži, i daju efikasne rezultate. Žuti laser se izdvaja od drugih. Neinvazivan je i koži vraća lepotu i zdrav izgled.
Jedan od najvećih benefita ovog lasera je to što pomaže u lečenju mnogobrojnih stanja. Kada određene terapije ne daju zadovoljavajuće efekte, laser dolazi kao rešenje. Potpuno je bezbedan za sve tipove kože, jer ne dovodi do oštećenja. To znači da i osetljiva koža dobro reaguje na laser žute svetlosti. Melazma, akne, lezije, krvni sudovi, crvenilo, izražena osetljivost, kapilari – ova stanja su sada lakše rešiva i omogućeno je njihovo pravilno lečenje uz pomoć lasera.
Uz Asclepion PRO Yellowlaser, ciljano se tretiraju oštećene regije. Ne postoji opasnost od nus pojava, od povređivanja zdravih ćelija i od opekotina.
Žuti laser se danas koristi u više od 70 zemalja. Ima odličnu reputaciju, i među lekarima, i među pacijentima. Nakon prvog tretmana, pacijenti vide poboljšanja na svom licu. Sa svakim novim tretmanom, efekti su još primetniji i postojaniji.
Kada se teži ka besprekornom tenu, Asclepion yellow pro je odgovor za kojim se traga.

Yellow laser- cena i dodatna pitanja

Sve cene usluga, među kojima je i cena Asclepion PRO Yellow laserskih tretmana, možete pronaći na stranici Cenovnik. Ukoliko vam se laser dopao, a niste sigurni da li ste idealni kandidat za tretman, budite slobodni da nas kontaktirate i zakažete konsultaciju sa našim lekarima. Ako imate dodatnih pitanja oko tretmana ili želite da zakažete pregled u našoj ordinaciji, stojimo vam na raspolaganju. Slobodno nas kontaktirajte putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.