Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Title Image

Dr Tamara Šimić

Home  /  Dr Tamara Šimić
Dr Tamara Šimić antiage
Dr Tamara Šimić
Laseri, estetska i antiage medicina
+ (381) 64-237-0707
Book appointment
We are here for you

Book appointment

Dr Tamara Šimić

Dr Tamara Šimić je diplomirala 2017. godine na Fakultetu medicinskih nauka u Kragujevcu, sa prosečnom ocenom 8,15. Nakon odrađenog pripravničkog staža u Klinickom centru Srbije u Beogradu, značajno iskustvo stiče radom u Slovačkoj kao lekar opšte prakse. Nakon povratka u Srbiju usavršava se u primeni elektromagnetnih zračanja i lasera u estetskoj medicini. Značajne rezultate ostvaruje usavršavanjem u nutricionističkom studiju kod izdrade individualnog plana ishrane za svakog pojedinca.

Specialty Laseri, estetska i antiage medicina
Radni dani Ponedeljak Utorak Sreda četvrtak Petak
"Čim skinem šminku, znam kakvo je pravo stanje. Htela sam da to promenim, ali nisam bila spremna na invazivne tretmane. Dr Miloš je preporučio Jalupro Hydro, a efekti su odlični. Šminka mi zapravo više nije ni potrebna!“
Jasmina
„U svojim tridesetim, jasno sam videla znake starenja koji su me uplašili! Prve bore, neujednačenost tena i ukupan izgled koji odiše umorom su mi veoma smetali. "
Ivana
„Mojoj koži je bio potreban oporavak! Izabrala sam skinbustere jer su prirodno rešenje za nesavršenosti na koži. Nakon jednog tretmana, moja koža je bila elastična, čvrsta, a dehidriranost je jednostavno nestala!“
Maja

Postavite pitanje našim lekarima