Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Oblikovanje tela

Put do zdravog i lepo oblikovanog tela, bez celulita i masnih naslaga, ne mora biti dug, mukotrpan sa mnogo odricanja. Do svoje najbolje forme možete lako doći uz naš napredni program mršavljenja i oblikovanja tela koji podrazumeva individualno prilagođene protokole.

Jedina smo ordinacija koja je iskombinovala 4 najefikasnija aparata pomoću kojih za kratko vreme postižemo optimalne rezultate.

Znamo da je nekada teško naći balans, zdravo se hraniti, trenirati, eliminisati stres, izboriti se sa viškom kilograma, centimetrima u obimu, upornim celulitom… Često nam sve ovo deluje kao začarani krug iz kojeg je teško naći izlaz. Ukoliko vam nedostaje malo motivacije, želite konačno da se posvetite sebi i uradite nešto dobro za svoje zdravlje, mi zaista možemo da vam pomognemo.
Predstavljamo vam naš program mršavljenja, oblikovanja tela, zatezanja kože i uklanjanja celulita. Iskustvo naših lekara i najsavremeniji aparati koji postoje na tržištu, dobitna su kombinacija koja će vam pomoći da se osećate i izgledate bolje nego ikada. Saznajte kako mi to radimo!

 

body sculpting belgrade

Konsultacija sa lekarom i preporuka načina ishrane

U našoj ordinaciji polazimo od toga da je svako telo jedinstveno. Upravo zato, protokoli mršavljenja i oblikovanja tela moraju biti jedinstveni i prilagođeni svakom pacijentu ponaosob. Kada pokucate na naša vrata i kažete nam da želite da kreiramo za vas jedan takav protokol, sve počinje konsultacijom i otvorenim razgovorom sa našim lekarom.

 • pacijent iznosi svoje dosadašnje navike u ishrani, da li pije dovoljno vode u toku dana, da li puši, pije alkohol, da li postoje momenti prejedanja ili izgladnjivanja;
 • da li je pacijent fizički aktivan ili ne, da li trenira, koliko često, kako izgledaju treninzi;
 • ako pacijent želi smrša, procenjuje se koliko kilograma bi bilo optimalno da izgubi;
 • razgovara se o porodičnoj anamnezi, o ličnoj anamnezi pacijenta, da li boluje od nečega ili je u prošlosti bolovao.

O svemu ovome je neophodno porazgovarati kako bi se napravio uravnotežen i zdraviji plan ishrane za pacijenta. To je prvi i ključni korak na putu do zdravog, lepo oblikovanog i zategnutog tela.

 • idući korak je merenje na vagi koje obuhvata merenje telesne mase, BMI- indeksa procenta masti, procenta mišića i viscelarne masti;
 • sledi detaljan pregled tela, ustanovićemo u kakvom stanju se nalaze koža i mišići i kako treba da koncipiramo protokol za određenog pacijenta.

 

plan ishrane

U zavisnosti od potreba i individualnih želja pacijenta, pravimo program i određujemo vrstu i broj potrebnih tretmana kako bismo postigli najefikasnije rezulatate u što kraćem roku.
Recimo, nekome će biti potrebno mršavljenje i zatezanje tela, kao i elimisanje tvrdokornog celulita. Drugi pacijenti će želeti samo da se dodatno zategnu, izbace toksine i da lepo toniraju mišiće. Cilj nam je da pomognemo svima koji to žele da što pre i na što zdraviji način smršaju, oslobode se masnih naslaga, celulita, da zategnu i lepo oblikuju telo. Zato u našim programima mršavljenja i oblikovanja tela kombinujemo 4 efikasna aparata poslednje generacija, koji vidljive rezultate pružaju nakon samo mesec dana tretmana. To su:

 1. Alma PrimeX,
 2. Elektrostimulacija mišića,
 3. BTL Shockwave terapija,
 4. Limfna drenaža  (BTL lymphastim).

Naglašavamo da su svi uređaji koje koristimo medicinskog kvaliteta i imaju FDA odobrenje, jer našim pacijentima pružamo isključivo bezbedne i proverene tretmane.

Alma PrimeX za zatezanje kože i oblikovanje tela

Alma PrimeX je revolucionarni aparat i napredno rešenje za preoblikovanje tela. Izvanredni rezultati postižu se za svega mesec dana, posebno u oblikovanju i zatezanju stomaka, struka i butina. Tehnologija je zasnovana na kombinaciji ultrazvučnih i radiotalasa koji daju odlične rezultate, nežno zatežu kožu i oblikuju telo. Ultrazvučni talasi ciljaju masno tkivo, razbijaju ćelije lipida i eliminišu celulit. S druge strane, radiotalasi zagrevaju kožu na površini, ali i potkožno tkivo. Ovim se podstiče stvaranje kolagena, koža je zategnuta, glatka i bez celulita. Alma PrimeX tretman je udoban , brz i bezbedan tretmana, bez neprijatnosti, čemu dopronosi integrisani sistem hlađenja. Ne  zahteva vreme oporavka tako da se odmah možete vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Alma PrimeX

Tretmani koje pruža Alma PrimeX kao stvoreni su za sve one koji žele da postignu sledeće:

 • Smanjenje obima struka, butina;
 • Zatezanje opuštene kože;
 • Preoblikovanje tela, sa akcentom na stomak, butine, struk;
 • Redukciju masnih naslaga;
 • Eliminisanje celulita;
 • Postizanje zdravog, negovanog izgleda;

U zavisnosti od ciljeva koje želite da postignete na raspolaganju su vam Prime X Classic, Prime X Premium i PrimeX Pro programi. Tretmani traju od 10 do 40 minuta, a za optimalne rezultate potrebno je od 2 do 4 tretmana.

Alma PrimeX pre i posle

Elektrostimulacija: topljenje masnih naslaga i oblikovanje mišića

Elektrostimulacija je jedinstvena, neinvazivna procedura i veoma važan deo našeg protokola za mršavljenje, oblikovanje i zatezanje mišića. Reč je o tretmanu za koji se traži mesto više u estetskim ordinacijama širom sveta, a čija efikasnost je dokazana u brojnim kliničkim studijama. Električni impulsi stimulišu ciljane grupe mišića. Na taj način podiže se tonus mišića, a telo se oblikuje i zateže. Postižemo isti efekat kao da ste proveli sate i sate trčeći ili u tertani.
Tretman traje oko 30 minuta, ne zahteva nikakvu pripremu i nema perioda oporavka. Prve rezultate ćete videti i osetiti već nakon prvog tretmana. Kako bi se dostigli optimalni rezultati, najčešće je potrebno 6 tretmana.

 

Shockwave terapija za razgradnju celulita

Čak 90 odsto žena ima celulit, a sve češće, ovaj problem muči i muškarce. Ovaj estetski problem broj jedan najčešće se javlja na butinama, zadnjici, stomaku, bokovima, listovima, na nadlakticama. Vezivno tkivo je zadebljalo, deformisano je i pojavljuju se sitne ili krupne gromuljice koje se na koži vide u obliku neravnina, čvorića, ispupčenja, udubljenja. Svi bismo voleli da se rešimo celulita jednom zauvek, a BTL shockwave terapija nam to zaista i omogućava. Reč je o terapiji akustičnim talasima koja predstavlja jednu od najdelotvornijih tehnika za uklanjanje celulita. Akustični udarni talasi (shockwave) prenose veliku energiju u kratkom vremenskom intervalu i na taj način razbijaju naslage i revitalizuju potkožno tkivo.Talasi jedinstvenog aparata BTL- 6000 SWT TOPLINE prodiru duboko u kožu, razbijaju masne ćelije i stvrdnuta vlakna. Na ovaj način uklanjaju se masti, višak vode i toksini iz ćelija. Shokwave terapija stimuliše proizvodnju kolagena i elastina zahvaljujući kojima koža postaje zategnuta, a celulit manje uočljiv.

Tretman traje oko 30 minuta, a poboljšanje se uočava nakon 3 ili 4 tretmana. Po potrebi, uključujemo i fizioterapeuta sa kojim pacijent radi aktivne vežbe za zatezanje mišića i tela.

 

Limfna drenaža za detoks organizma

Višak kilograma, nadutost, otečene noge, zadržavanje tečnosti i celulit- problemi su koje uspešno rešavamo pomoću presoterapije, odnosno limfne drenaže. Ovaj tretman ubrzava metabolizam, detoksikuje organizam, razgrađuje i smanjuje celulitne i masne naslage, izbacuje višak tečnosti iz organizma. Koristimo BTL lymphastim presoterapiju, aparat koji garantuje maksimalne rezultate. Pacijent oblači posebno odelo, a zatim leži i uživa u masaži celog tela. Odelo ima komore koje regulišu pritisak izduvavanjem i uduvavanjem vazduha. Pritisak stimuliše i aktivira limfne čvorove čime se omogućava limfna drenaža. Ujedno se izvodi i vibrirajuća masaža kojom se opuštaju mišići, stimuliše cirkulacija, izbacuju štetne materije i nagomilana tečnost.
Rezultati tretmana je izbačen višak tečnosti, mišići su relaksirani i regenerisani a masne naslage i celulit se postepeno smanjuju.

limfna drenaža

Tretman traje od 20 do 50 minuta. Broj tretmana kao i razmak između njih određuje lekar pre početka presoterapije. Može se raditi jednom do dva puta nedeljno ukoliko je reč o određenim indikacijama. Ili, jednom ili dva puta mesečno ukoliko dolazite preventivno.

Cene i dodatna pitanja

Cene tretmana tela možete pogledati na stranici Cenovnik. Za sva dodatna pitanja, naš stručni tim vam je uvek na raspolaganju. Zakažite pregled,  kontaktirajte nas putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.

Slike pre i posle

Pogledajte slike naših radova pre i posle tretmana.