Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

iMEDIC AKCIJE

AKCIJA –Jalupro biorevitalizacija + Holivudski piling- od 120€

Jalupro biorevitalizacija i Holivudski piling- obradujte vašu kožu moćnim koktelom hijalurona,  aminokiselina i voćnih kiselina.

Da li vam je koža suva i dehidrirana? Primetili ste prve bore na licu i blage znake starenja? Pravi odgovor na ove probleme stiže vam u obliku svetski poznatog italijanskog preparata za biorevitalitaciju- Jalupra. Jalupro je biorevitalizator koji hrani i hidrira vašu kožu i podstiče sintezu kolagena. To kožu čini vitalnijom, zdravijom i sjajnijom. Tekstura kože je kvalitetnija a sitne bore nestaju. ⁣Holivudski piling (Jessner piling) se sastoji od salicilne, mlečne i limunske kiseline koje uklanjaju površinski sloj kože i deluju na regeneraciju, podstičući sintezu kolagena. Odličan je saveznik u prevenciji starenja kože.
Tretman traje oko 90 minuta, minimalno je neugodan, bez perioda oporavka-crvenilo i mogući otok se povlače nakon 12 sati. Nakon tretmana je potrebno izbeći šminkanje i veću fizičku aktivnost u narednih 24 časa.⁣ Preporučujemo do 4 tretmana sa razmakom od 3 do 4 nedelje dana kako bi efekti bili trajniji.

Sve o biorevitalizaciji pročitajte klikom na link.

PAKETI I CENE:

1. Biorevitalizacija Jalupro HMW + Holivudski piling (Jessner) +LED svetlosna terapija. Paket obuhvata lice. • 120€

2. Biorevitalizacija Jalupro + Holivudski piling (Jessner) . Paket obuhvata lice, vrat i dekolte. • 220€

* Uz tretman GRATIS Led svetlosna terapija kože.

Pozovite nas i zakažite vaš termin:⁣
064/237-0707
IMedic, Kneza Miloša 19/I sprat⁣, Beograd⁣

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website