Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

jalupro popust

AKCIJA –Jalupro biorevitalizacija lica i vrata- 160€

Jalupro biorevitalizacija lica i vrata- obradujte vašu kožu moćnim koktelom hijaluronske kiseline i aminokiselina.

Da li vam je koža suva i dehidrirana? Primetili ste prve bore na licu i blage znake starenja? Pravi odgovor na ove probleme stiže vam u obliku svetski poznatog italijanskog preparata za biorevitalitaciju- Jalupra. Jalupro je biorevitalizator koji hrani i hidrira vašu kožu i podstiče sintezu kolagena. To kožu čini vitalnijom, zdravijom i sjajnijom. Tekstura kože je kvalitetnija a sitne bore nestaju. Nakon ubrizgavanja Jalupro preparata, na kožu nanosimo masku sa kolagenom i tretiramo lice LED svetlosnom terapijom kako bismo kožu umirili.
Tretman traje oko 60 minuta, minimalno je neugodan, bez perioda oporavk a-crvenilo i mogući otok se povlače nakon 12 sati. Nakon tretmana je potrebno izbeći šminkanje i veću fizičku aktivnost u narednih 24 časa.⁣ Preporučujemo do 4 tretmana sa razmakom od 3 do 4 nedelje dana kako bi efekti bili trajniji.

Sve o biorevitalizaciji pročitajte klikom na link.

CENA PAKETA: 160€ . Paket obuhvata lice i vrat.

Pozovite nas i zakažite vaš termin:⁣
064/237-0707
IMedic, Kneza Miloša 19/I sprat⁣, Beograd⁣

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website