Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Title Image

Dr Nataša Cvetinović

Home  /  Dr Nataša Cvetinović
Dr Nataša Cvetinović
Dr Nataša Cvetinović
Kardiologija
+ (381) 64-237-0707
Book appointment
We are here for you

Book appointment

Dr Nataša Cvetinović radi u oblasti kardiologije od 2010. godine kada je diplomirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Godine 2013. završila је specijalističke akademske studije iz oblasti kardiologije, a 2020. je završila zdravstvenu specijalizaciju interne medicine. Godine 2014. je stekla akademsko zvanje istraživač-saradnik na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Dr Nataša Cvetinović se bavi kliničkom kardiologijom i neinvazivnom kardiološkom dijagnostikom, sa posebnim interesovanjem za ishemijsku bolest srca, akutni koronarni sindrom, akutni infarkt miokarda, anginu pektoris, srčanu slabost, hipertenziju, ali i prevenciju kardiovaskularnih bolesti. Završila je školu ehosonografije na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje 2014. godine. Autor je, i koautor, više naučnih radova iz oblasti akutnog koronarnog sindroma i srčane slabosti prezentovanih na međunarodnim kongresima i publikovanih u prestižnim internacionalnim časopisima. Četiri godine je radila i usavršavala se u Koronarnoj jedinici Urgentnog centra Univerzitetskog centra Srbije, gde je stekla znanje i veštine u oblasti urgentne kardiologije. Karijeru je nastavila u KBC „Zvezdara“ gde je bila član kliničkog i naučnog tima Odseka za srčanu slabost. Sada je zaposlena u KBC „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“ na Klinici za internu medicinu – odeljenje kardiologije.

Specialty Kardiologija
Radni dani Ponedeljak Utorak Sreda četvrtak Petak
"Čim skinem šminku, znam kakvo je pravo stanje. Htela sam da to promenim, ali nisam bila spremna na invazivne tretmane. Dr Miloš je preporučio Jalupro Hydro, a efekti su odlični. Šminka mi zapravo više nije ni potrebna!“
Jasmina
„U svojim tridesetim, jasno sam videla znake starenja koji su me uplašili! Prve bore, neujednačenost tena i ukupan izgled koji odiše umorom su mi veoma smetali. "
Ivana
„Mojoj koži je bio potreban oporavak! Izabrala sam skinbustere jer su prirodno rešenje za nesavršenosti na koži. Nakon jednog tretmana, moja koža je bila elastična, čvrsta, a dehidriranost je jednostavno nestala!“
Maja

Postavite pitanje našim lekarima