Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Title Image

Dr Nataša Cvetinović

Home  /  Dr Nataša Cvetinović
Dr Nataša Cvetinović
Dr Nataša Cvetinović
Kardiologija
+ (381) 64-237-0707
Book appointment
We are here for you

Book appointment

Dr Nataša Cvetinović radi u oblasti kardiologije od 2010. godine kada je diplomirala na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Godine 2013. završila је specijalističke akademske studije iz oblasti kardiologije, a 2020. je završila zdravstvenu specijalizaciju interne medicine. Godine 2014. je stekla akademsko zvanje istraživač-saradnik na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Dr Nataša Cvetinović se bavi kliničkom kardiologijom i neinvazivnom kardiološkom dijagnostikom, sa posebnim interesovanjem za ishemijsku bolest srca, akutni koronarni sindrom, akutni infarkt miokarda, anginu pektoris, srčanu slabost, hipertenziju, ali i prevenciju kardiovaskularnih bolesti. Završila je školu ehosonografije na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje 2014. godine. Autor je, i koautor, više naučnih radova iz oblasti akutnog koronarnog sindroma i srčane slabosti prezentovanih na međunarodnim kongresima i publikovanih u prestižnim internacionalnim časopisima. Četiri godine je radila i usavršavala se u Koronarnoj jedinici Urgentnog centra Univerzitetskog centra Srbije, gde je stekla znanje i veštine u oblasti urgentne kardiologije. Karijeru je nastavila u KBC „Zvezdara“ gde je bila član kliničkog i naučnog tima Odseka za srčanu slabost. Sada je zaposlena u KBC „Dr Dragiša Mišović – Dedinje“ na Klinici za internu medicinu – odeljenje kardiologije.

Specialty Kardiologija
Radni dani Ponedeljak Utorak Sreda četvrtak Petak
U Imedic sam odlazio na paket fizikalnih terapija koje su uspešno dovele do oporavka kolena i potpunog prestanka bola!
Lazar Banjanin
Godinama sam verna radu dr Miloša Živkovića i samo sam u Imedicu sigurna da sam u pravim rukama.
Sonja Ilić -Kordić
Preporuka za Imedic za sve one koji žele prirodan i poboljšan izgled nakon tretmana hijaluronskim filerima.
Tijana Stefanović

Postavite pitanje našim lekarima