Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

Anticelulit paketi

Anticelulit paketi

Ukoliko tragate za ultimativnim tretmanima koji će pred leto efikasno i brzo oblikovati i zategnuti vaše telo, onda slobodno obustavite potragu. Pronašli ste ih! Reč je o paketima tretmana, posebno osmišljenim protokolima za preoblikovanje mišića stomaka, butina ili gluteusa, ali i eliminasanje masnih naslaga i celulita.

Letnji anticelulit paketi – kako su osmišljeni?

Leto nam je na pragu i svi mu se toliko radujemo. Bazeni, plaže, kratke haljine, savršeni kupaći, svi to željno iščekujemo. Ipak, stali ste ispred ogledala i videli da situacija nije baš sjajna? Tu je koji kilogram viška, celulit na zadnjici i butinama, možda jastučići na stomaku? Ukoliko vas sve to brine i želite što pre da rešite problemčiće, onda ste na pravom mestu.

Uz savremene, inovativne tehnologije i posvećenost lekara u našoj ordinaciji, zajedno dolazimo do cilja. Vaša želja da izgledate lepše i zategnuto je dovoljna, a za ostalo, tu su naši paketi letnjih tretmana koji će vam to i omogućiti. Bilo da želite da zategnete stomak ili butine, skinete manji višak masnih naslaga ili se rešite upornog celulita, imamo rešenje.

Kreirali smo posebne protokole, pakete tretmana koji će pred letnje dane omogućiti da efikasno i brzo dođete do željene figure. Ovakvi paketi su različiti, kreirani pažljivo i prilagođeni individualnim potrebama pacijenata: od onih koji tretiraju i eliminišu celulit, zatežu telo, jačaju mišiće stomaka, butina ili podižu zadnjicu.

Bez gladovanja, napornih i dugih treninga, savremeni tretmani to postižu. Nakon detaljne konsultacije sa našim lekarom, a u zavisnosti od indikacija i ciljeva koje želite da postignete, zajedno ćemo izabrati onaj koji će vam u tome zaista i pomoći.

Anticelulit tretmani

Muči vas celulit i pitate se kako da ga se konačno oslobodite? Svakako znate da niste usamljeni u ovoj priči. Ovaj estetski problem pogađa 90 odsto žena, ali isto tako, nisu pošteđeni ni muškarci. Imaju ga čak i žene savršenih proporcija i građe. Zato, samo kratko da pojasnimo šta je celulit, da bismo znali kako da se uhvatimo u koštac sa njim.

Takozvana “pomorandžina kora” pogađa sve, bez obzira na kilažu ili godine. Najčešće se javlja na zadnjici, butinama, stomaku, bokovima, listovima, na nadlakticama. Sačinjen je od masnih naslaga, toksina i štetnih materija koje se gomilaju ispod kože. Na koži se manifestuje u obliku neravnina,ispupčenja, udubljenja, čvorića. Vezivno tkivo je na tim mestima deformisano i zadebljalo.

A zašto uopšte nastaje? Više je razloga, pre svega to mogu biti genetske predispozicije, mali unos vode, disbalans hormona, loša ishrana, manjak fizičke aktivnosti. Sada, kada sve to znamo, možemo i da promenimo neke navike i da na taj način ublažimo celulit.

Ipak, kada ga treba u potpunosti eliminisati,  tu nam mogu pomoći jedino savremeni anticelulit tretmani koji objedinjuju inovativne trehnologije i razbijaju celulilit do najsitnijih delova.

Naši, posebno osmišljeni protokoli, namenjeni su tretiranju celulita na najproblematičnijim regija, a to su naravno zadnjica i zadnja strana butina.

Anticelulit paket I

Ovaj protokol objedinjuje 8 tretmana Shockwave terapije i 4 Attiva tretmana.

Shockwave predstavlja terapiju akustičnim talasima i ovo je jedna od najefikasnijih tehnika za uklanjanje celulita. Talasi aparata BTL- 6000 SWT TOPLINE prodiru duboko u kožu, ciljajući fibrozno tkivo koje nastaje oko vezivnog tkiva. Dolazi do vibracija vezivnog tkiva, ono se isteže i povećava elastičnost. Talasi razbijaju masne ćelije i stvrdnuta vlakna. Zvuči savršeno, zar ne?

Uz to, iz ćelija se eliminiše višak vode, toksini, masti i stvara se novi kolagen. Sve to, pomaže koži da se brže obnavlja, postaje elastičnija i rezultati su brzo vidljivi.

Shockwave tretman traje oko 30 minuta, potpuno je bezbolan i komforan. Prvo veće poboljšanje vidi se već nakon trećeg ili četvrtog tretmana, a za dugoročne efekte optimalno je uraditi šest do 12 tretmana. Sve o Shockwave terapiji saznajte ovde.

Drugi inovativan tretman koji kombinujemo u ovom paketu su Attiva radiotalasi. Ovaj tretman može da uklanja znakove starenja kože, ali efikasno deluje i kada treba zategnuti opuštenu kožu i ukloniti višak masnih naslaga.
Pomoću sonde, emituju se talasi koji prolaze ispod kože i povećavaju toplotu koja dovodi do kontrakcije opuštenih kolagenskih vlakana. Na taj način, koža se zateže i obnavlja, poboljšava se mikrocirkulacija i snabdevanje ćelija kiseonikom.

Ukoliko poredimo Attiva laser sa drugim nehirurškim metodama, najvažnije je spomenuti to da ova metoda daje brže i efikasnije rezultate sa manje tretmana. Metoda je bezbolna, minimalno invazivna i uz minimalan oporavak. Potpuno je prirodna jer se tkivo samo obnavlja, nema ožiljaka, a rezultati su brzo vidljivi.

Anticelulit paket II

Drugi protokol kreiran je na sličan način kao i prvi, podrazumeva 8 tretmana Shockwave terapije i 4 Attiva tretmana, uz dodatak 4 mezoterapije.

Pojasnili smo kako deluju Shockwave talasi i Attiva, pa da vidimo šta ćemo dodatno postići uz mezoterapiju. Ova metoda podrazumeva primenu, odnosno ubrizgavanje najkvalitenijih mezoterapijskih koktela u kožu koji pomažu njeno obnavljanje, podmlađuju je, hidriraju i zatežu. Važi za jednu od najefikasnijih metoda za oblikovanje i zatezanje tela.

Mezoterapijski kokteli predstavljaju kombinaciju različitih aktivnih sastojaka koji se ubrizgavaju u kožu i obnavljaju je. To mogu biti hijaluronska kiselina, različiti vitamini, minerali, aminokiseline, bioaktivni peptidi, antioksidansi i drugo. Uglavnom, sve ono što koža tokom godina gubi i što joj je potrebno nadoknaditi. U zavisnosti od problema koji treba rešiti, pravi se kombinacija sastojaka koji će dati najbolje rezultate.

Tretman traje oko 30 minuta, potpuno je bezbedan i komforan za pacijenta. Sve što vas zanima o mezoterapiji tela saznajte ovde. Takođe, može se izvoditi i mezoterapija kose.

Uz Shockwave terapiju, Attiva radiotalase i mezoterpaiju, celulit je u potpunosti eliminisan, a koža je čvrsta, zategnuta i hidrirana.

Anticelulit paket III

Namenjen svima koji žele zauvek da se obračunaju sa celulitom, ali i efikasno zategnu butine i zadnjicu. Obuhvata 10 tretmana Shockwave talasima i 6 tretmana Alma PrimeX aparatom koji važi za najpopularniji na svetu kada je reč o oblikovanju tela.

Jedinstven je zbog kombinacije radiotalasne i ultrazvučne tehnologije koje ciljano tope masne nalsage, razbijaju tvrdokorni celulit ispod kože, smanuju centimetre u obimu i konturišu telo. Stvaraju se novi kolagen i elastin, što rezultira zategnutom kožom.

Alma PrimeX protokoli pogodni su za sve tipove kože, bezbedni su, bezbolni i neinvazivni, uz dugotrajne i efikasne rezultate. Sve detalje o Alma PrimeX tretmanima pogledajte na ovom linku.

Anticelulit paket IV

Ovaj ultimativni anticelulit protokol obuhvata 10 Shockwave terapija, 6 Alma PrimeX tretmana, plus 4 mezoterapije. Namenjen je svima onima koji žele da konačno precrtaju celulit i ne razmišljaju više o njemu.

Shockwave talasi svojim akustičnim vibracijama istežu i jačaju vezivno tkivo, dok će Alma PrimeX tretmani razbiti čak i najuporniji, tvrdokorni celulit. Na taj način koža postaje zdravija, elastična, glatka. Uz primenu mezoterapijskih koktela, dodatno ćemo je hidrirati i vratiti joj čvrstinu. Mezoterapija je, da tako kažemo, finalni udarac celulitu.

Dakle, efekti koje postižemo kombinovanjem ove tri savremene metode su:

 • celulit je eliminisan, koža je glatka i besprekorna;
 • koža je čvrta, elastična, zategnuta;
 • cirkulacija je poboljšana;
 • koža je dubinski hidrirana.

alma primex beograd

Letnji tretmani za preoblikovanje tela

Trudite se tokom čitave godine da vežbate, pravilno se hranite, ali vam je potrebna mala pomoć kako biste telo doveli do perfekcije? Sve razumemo i tu samo da vam pomognemo na tom putu. Odnosno, tu su naši najefikasniji tretmani za preoblikovanje i zatezanje tela.

Želeli smo da osmislimo protokol koji kombinuje one tretmane koji će zajedno dati najbolje rezultate u najkraćem roku. Iskustva naših pacijenata govore da smo u tome i uspeli, pa hajde da vam kažemo o čemu je reč.

Oblikovanje tela – paket I

Put do savršenog tela možda se krije upravo ovde i vodi kroz 6 tretmana Emsculpt, plus 4 retmana Alma PrimeX radiotalasima i ultrazvukom.
Zatezanje opušenih mišića i topljenje masnih naslaga, ali i efikasno oblikovanje figure – sve to objedinjuje tretman Emsculpt. Samo jedan ovakav tretman menja čak 16 visokointenzivnih treninga tipa HIIT. Jedan tretmana od 30 minuta izaziva čak 28.000 kontrakcija mišića! Zvuči neverovatno, zar ne? Ipak, baš zbog toga obožavaju ga žene i muškarci širom sveta.

Emsculpt je namenjen svima koji žele da skinu koji kilogram viška, da otope masne naslage i ojačaju mišiće stomaka, zadnjice, butina. Posebno je namenjen ženama nakon porođaja koje imaju dijastazu stomaka i žele da on ponovo bude ravan i zategnut.

Kako deluje Emsculpt?

Emsculpt – elektrostimulacija mišića je najsavremenija metoda za obikovanje i zatezanje tela. Dok vi opušteno ležite, savremena platforma šalje električne impulse direktno do mišića. Precizni impulsi pojačavaju prirodne kontrakcije mišića, što daje efekat kao da ste nekoliko sati trčali ili intenzivno trenirali.
Prednost je što Emsculpt ciljano deluje na dublja mišićna tkiva i velike grupe mišića. Rezultat je ubrzano topljenje masnih naslaga i stvaranja mišićne mase. Tretman traje 20 do 30 minuta, a rezultati su sledeći:

 • jačanje i izgradnja mišića;
 • čvršća koža;
 • topljenje masnih naslaga.

Uz to, Emsculpt tretmani mogu pomoći prilikom oporavka nakon porođaja, carskog reza – dijastaze mišića, povreda i ortopedskih procedura. Jačaju telo i povećavaju snagu i izdržljivost mišića. Sve o Emsculpt tretmanu možete saznati ovde.

Emsculpt plus Alma PrimeX

U kombinaciji sa drugim tretmanima, kao što je Alma PrimeX, još brže dolazimo do željenih rezultata. Alma PrimeX radiotalasi i ultrazvuk oblikuju, zatežu i konturišu telo. Dokazano je da za samo mesec dana tretmana smanjuju čak 9 cm u obimu! Zatežu opuštenu kožu, razbijaju tvrdokorni celulit i jačaju mišiće.

Ultrazvučni talasi deluju na masno tkivo ispod površine i smanjuju višak masnih naslaga, što je i klinički dokazano. Radiotalasi efikasno zagrevaju površinske slojeve kože, ciljajući kolagen i elastin. Stvara se novi kolagen koji nam daje elastičnu i zategnutu kožu. Ova neinvazivna metoda je potpuno bezbolna, a treteman traje 20 minuta. Može se ponavljati na svakih nedelju dana.

Oblikovanje tela – paket II

Ovaj protokol garantuje postizanje ultimativnih rezultata, a obuhvata 6 Emsculpt tretmana i 6 Alma PrimeX Xcentuate.
Dejstvo Emsculpt smo objasnili, a spomenimo samo da je tretman bezbolan, prijatan, sličan opuštajućoj masaži. Nakon elektrostimulacije, mišići i dalje ostaju aktivni, pa organizam nastavlja da troši kalorije i do čak 48 sati nakon tretmana.

Zavisno od želja i potreba pacijenata, Alma Primex platforma ima na raspolaganju različite aplikatore. Oni su dizajnirani tako da omogućavaju postizanje maksimalnih rezultata u što kraćem vremenskom periodu. Jedan od njih je i Xcentuate. Pomoću ovog dodatka, možemo efikasno da tretiramo, oblikujemo i zatežemo veće regije, kao što su butine, zadnjica, stomak. Ima ugrađen integrisani sistem hlađenja, koji eliminiše toplotu sa površine kože i čini tretman bezbolnim i komfornim.

Efekti koje postižemo kombinacijom ova dva tretmana:

 • jačanje i oblikovanje mišića stomaka, butina, zadnjice;
 • smanjenje centimetara u obimu;
 • topljenje masnih naslaga;
 • ubrzavanje metabolizma;
 • poboljšanje cirkulacije.

Dodatne preporuke i saveti

Adekvatna nega tela veoma je važna i odgovarajući tretmani svakako će nam pomoći da dođemo do figure o kojoj maštamo. Međutim, važno je spomenuti da je isto tako neophodno i da vodimo računa o svakodnevnim navikama: pravilnoj ishrani, fizičkoj aktivnosti, da dovoljno spavamo i izbegavamo stres. Na tom putu, bez sumnje, može nam pomoći i individualni plan ishrane.

Reč je o posebno osmišljenom protokolu za svakog pojedinca. Zavisno od toga da li želite da smršate, da se ugojite ili da zadržite svoju idealnu kilažu, ključno je da se zdravo i izbalansirano hranite. Ovakav plan pomoći će nam da poboljšamo prehrambene navike, stil života i počnemo da obraćamo pažnju šta jedemo, koliko hrane unosimo i koliko često.

Zakažite vaš termin

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica i dodatnih pitanja, znajte da vam naš stručan tim lekara uvek stoji na raspolaganju. Zakažite pregled, pozovite nas na 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.

Cenovnik letnjih anticelulit paketa i zatezanja tela

ANTICELULIT I- 8 Shockwave terapija & 4 Attiva tretmana(zadnja strana butina i gluteus) 60.000 ( 3 rate)
ANTICELULIT II- 8 Shockwave terapija, 4 Attiva tretmana & 4 mezoterapije(zadnja strana butina i gluteus) 90.000 ( 4 rate)
ANTICELULIT III – 10 Shockwave terapija & 6 Alma Primex radiotalasi(zadnja strana butina i gluteus) 85.000 ( 4 rate)
ANTICELULIT IV- 10 Shockwave terapija, 6 Alma Primex radiotalasi & 4 mezoterapije(zadnja strana butina i gluteus) 115.000 ( 4 rate)
6 Emsculpt & 4 Alma Primex radiotalasi i ultrazvuk(Zatezanje i oblikovanje tela, jačanje mišića) 120.000 ( 4 rate)
6 Emsculpt & 6 Alma Primex Xcentuate(Zatezanje i oblikovanje tela, jačanje mišića) 100.000 ( 4 rate)
No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website