Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

skinquality tretmani.

SkinQuality tretmani za kožu kojoj filteri neće biti potrebni!

Iskoristite odlične PROMO cene paketa tretmana za regeneraciju i poboljšanje kvaliteta kože:

  • BIOREVITALIZACIJA & HOLIVUDSKI PILING /  120€

Visoke koncentracije hijaluronske kiseline i aminokiselina intezivno hidriraju kožu, čineći je jedrom i zategnutom na dodir.
Holivudski piling (Jessner piling )sadrži salicilnu, mlečnu i limunsku kiselinu koje uklanjaju površinski sloj kože i deluju na regeneraciju, podstičući sintezu kolagena. Ovaj popularni hemijski piling je odličan saveznik u usporavanju starenja kože.

Indikacije: suva i dehidrirana koža, koža bez sjaja umornog izgleda.
Rezultat tretmana je dubinski hidrirana koža ujednačene teksture, meka i elastična, sa manje vidljivim boricama i porama.⁣
Tretman je gotovo bezbolan, koristi se anestetik krema. ⁣ Trajanje tretmana je oko 90 minuta. Perioda oporavka skoro i nema, crvenilo i blagi otok se povlače nakon 12-24 časova.⁣

  •  PRP TRETMAN & BIOREVITALIZACIJA /  190€

Sinergija hranljivih materija iz vaše krvi i kvalitetni hijaluronski preparati za biorevitalizaciju vraćaju vašoj koži blistavost, hidriranost i mlađi izgled!
Ubrizgavanje PRP, odnosno vaše sopstvene plazme bogate trombocitima na najprirodniji mogući način regeneriše kožu, podstiče stvaranje kolagena i poboljšava njen tonus. Biorevitalizacija donosi hidriran, svež i mlađi izgled koži.

Indikacije: umorna, dehidrirana koža, slabijeg kvaliteta i neujednačene teksture, sa plićim boricama i nepravilnostima.
Paket obuhvata lice i vrat.
Rezultati: Prvi efekti u vidu sjajne i hidrirane kože vide se nakon tretmana dok za 2-3 nedelje se primećuje regenerisana koža sa manje nepravilnosti.
Tretman je gotovo bezbolan, koristi se anestetik krema. ⁣ Trajanje tretmana je oko 90 minuta. Perioda oporavka skoro i nema, crvenilo i blagi otok se povlače nakon 12-24 časova.⁣

Za sva dodatna pitanja, naš stručni tim vam je uvek na raspolaganju.  Vaš termin možete zakazati pozivom na 064/237-0707 . Čekamo vas u Imediku, Kneza Miloša 23, Beograd.[/vc_column]

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website