Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

Laserski tretmani popusti

Popusti u aprilu- laserski tretmani

Iskoristite naše popuste u aprilu na tretmane laserskog podmlađivanja kože i skinbustere. Takođe, tu su i popusti na tretmane trajne laserske epilacije.

LASERSKO PODMLAĐIVANJE LICA

 • CLEARLIFT & CLEARSKIN laseri
  ClearLift i ClearSkin laseri kombinovano će poboljšati kvalitet i tonus kože, smanjiti bore i hiperpigmentaciju, i podstaći proizvodnju kolagena. Bez oporavka..
  Cena: 1 tretman/ 20.000 dinara.
  POSEBNA PONUDA: 60.000 dinara/ 3 tretmana+ 3 tretmana GRATIS!
 • CLEARLIFT & NIR laserski tretmani
  ClearLift i NIR laseri usredsređeni su na podsticanje proizvodnje kolagena i čine kožu zategnutom i sjajnom. Idealan tretman pred važne događaje da zablistate u punom sjaju! Bez oporavka.
  Cena: 1 tretman/17.500 dinara.
 • Skinbuster Profhilo ili Jalupro Super Hydro u kombinaciji sa ClearLift ili ClearSkin laserima će poboljšati hidrataciju i teksturu kože, smanjiti bore i poboljšati kvalitet kože bez potrebe za oporavkom.
  Cena: 1 tretman/ 35.000 dinara.

LASERSKA EPILACIJA

 • Celo telo – paket 7 tretmana / 93.500 (plaćanje u 4 rate!)
 • Cele noge, intimna zona i pazuh, 1 tretman / 12.500.
 • Pazuh i intimna zona 8 tretmana / 40.000 dinara.

Za sva dodatna pitanja, naš stručni tim vam je uvek na raspolaganju. Zakažite pregled,  kontaktirajte nas putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website