Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

morpheus 8 beograd cena

Zašto naši pacijenti vole Morpheus 8?

Morpheus 8 tretman ne prestaje da oduševljava pacijente širom sveta, i naša ordinacija nije izuzetak u tom trendu. Naši pacijenti su izuzetno zadovoljni ovim tretmanom koji je omiljen među holivudskim zvezdama koje ga koriste kao tajnu za održavanje besprekornog izgleda lica i tela.

Morpheus 8 je aparat koji koristi radiotalase i mikroiglice kako da poboljšao izgled kože. Radiotalasima se zagrevaju dublji slojevi kože, što stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. Istovremeno, mikroiglice se koriste za precizno isporučivanje radiotalasne energije u kožu.

Kada se radiotalasi isporuče u kožu, nastaje toplotna energija koja dovodi do kontrakcije kolagena i stvaranja novih kolagenskih vlakana. Ovaj proces takođe aktivira proizvodnju elastina, što pomaže da koža bude čvršća i elastičnija. Kao rezultat, koža postaje zategnutija i glatka, a pliće borice i nesavršenosti postaju manje vidljive.

Mikroiglice takođe imaju pozitivan efekat na kožu jer stvaraju mikrokanale u koži koji stimulišu regenerativne procese. To dovodi do poboljšanja teksture kože, smanjenja pora i poboljšanja tena. Takođe, ovim aparatom je moguće ukloniti manje lokalizovane masne naslage na licu i telu, ali i zateći manji višak kože.

U nastavku teksta vam otkrivamo zašto je Morpheus 8 jedan od najtraženijih tretmana u savremenoj estetskoj medicini.

Prirodni i dugotrajni rezultati

Jedan od glavnih razloga zašto naši pacijenti vole Morpheus8 je što se poboljšanje kože postiže postepeno, bez promene fizionomije lica. Upravo, Morpheus8 postepeno povećava proizvodnju kolagena i elastina, što poboljšava njen izgled tokom vremena. To znači da ne morate da brinete o tome da li će se izgled vaše kože naglo promeniti nakon tretmana, već možete biti sigurni da će vaša koža izgledati sve bolje i bolje tokom vremena. Ovo je posebno važno za sve one koji žele da podmlade svoju kožu, ali ne žele da se odluče za invazivne procedure poput fejsliftinga.

U zavisnosti od vaših želja, preporučujemo seriju od 1-3 tretmana u razmaku od oko 4-6 nedelja za optimalne rezultate.

Brz tretman koji ne zahteva vreme oporavka!

Drugi razlog zbog kojeg pacijenti vole Morpheus8 je to što ima minimalno ili nikakvo vreme oporavka. Za razliku od drugih tretmana poput CO2 lasera, Morpheus8 ne zahteva dugotrajni oporavak ili pauzu od svakodnevnih aktivnosti. Pacijenti se mogu vratiti svom uobičajenom životu odmah nakon tretmana, što je pogodno za one koji su veoma zauzeti.
Tretman traje oko 30-45 minuta. Moguće je da ćete osetiti privremeno crvenilo i osetljivost kože, ali ovi efekti su kratkotrajni i lako se tolerišu.

Morpheus 8 možemo raditi na licu i na telu

Još jedna prednost Morpheus8 tretmana je što je prilagodljiv različitim estetskim ciljevima. Zavisno od željenog izgleda, pacijenti mogu prilagoditi tretman svojim specifičnim potrebama i željama. Ovo znači da se Morpheus8 tretman može koristiti za smanjenje bora, poboljšanje tonusa kože i teksture,  za smanjenje akni i ožiljaka ali i za smanjenje manjih masnih naslaga na licu i telu- podbratku, stomaku, nadlakticama i dr.

Morpheus 8 uklanjanje viška sa stomaka

Morpheus 8 uklanja podbradak

Jedna od najvećih prednosti Morpheus 8 tretmana u uklanjanju podbradka je njegova preciznost. Aparat se može podešavati u skladu sa individualnim potrebama svakog pacijenta, što omogućava tačno ciljanje područja ispod brade. Ovo takođe omogućava minimalno oštećenje okolnog tkiva, što rezultira bržim i efikasnijim oporavkom.

Imate pitanja?

Sve detalje o tretmanu Morpheus 8 možete pročitati ovde. Za sva dodatna pitanja, naš stručni tim vam je uvek na raspolaganju. Zakažite pregled,  pozovite nas putem broja telefona 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website