Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

popusti morpheus laseri

Popusti na tretmane lica i tela-30%

Proslavite januar u stilu sa Imedic prazničnim popustima

Januar je mesec kada se okrećemo ka radostima praznika i trenucima obnavljanja. U ovom periodu svetlosti i slavlja, naša briga o sebi postaje još važnija. U našoj ordinaciji, razumemo da lepota dolazi iz harmonije unutrašnjeg i spoljašnjeg ja, a naš cilj je da vam pomognemo da taj balans ostvarite.

Kako bismo proslavili ovaj poseban mesec, pripremili smo izuzetne praznične ponude! Svaki tretman koji nudimo u našoj ordinaciji je pažljivo odabran i prilagođen vašim potrebama i željama, nudeći vam priliku da zablistate tokom prazničnih dana.

Od naprednih tehnologija zatezanja kože do nežnih, ali efikasnih metoda podmlađivanja, naše praznične ponude su tu da odgovore na sve vaše želje. Neka vaša koža zasija punim sjajem uz naše personalizovane tretmane, i dozvolite sebi da doživite transformaciju koju zaslužujete!

U nastavku, detaljno ćemo predstaviti svaki tretman, njegove efekte i kako može doprineti vašem blistavom i podmlađenom izgledu.

Morpheus 8 – Transformišite izgled kože

Morpheus8 za lice i vrat je revolucionarni tretman koji kombinuje radiotalase i mikroiglice za ciljano podmlađivanje i regeneraciju kože. Ovaj tretman delikatno i efikasno zateže kožu, poboljšavajući njenu teksturu i smanjujući vidljive znake starenja.

Indikacije
Idealan za osobe koje se suočavaju sa finim linijama, opuštenom kožom lica i vrata, kao i one koji žele da smanje manje lokalizovane masne naslage poput podbratka ili vrećica na bradi.

Efekti:

 • Smanjenje finih linija i bora.
 • Vidljivo poboljšanje teksture kože.
 • Blago zatezanje kože lica i vrata.
 • Uklanjanje manjih lokalizovanih masnih naslaga.

Trajanje i oporavak
Tretman traje oko 60 minuta. Oporavak je brz, u proseku traje oko 2 dana, omogućavajući vam da se brzo vratite svakodnevnim aktivnostima. Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana.

Cena: 36.000 lice i vrat

Sve o Morpheus 8 tretmanu saznajte ovde. 

morpheus 8 beograd cena

CO2 laser – Zlatni standard za zatezanje i podmlađivanje kože

Zamislite da možete dati svojoj koži novi početak! CO2 laser tretman vam pruža upravo to i pravi je izbor za one koji teže intenzivnom podmlađivanju kože. Koristeći naprednu laser tehnologiju, ovaj tretman precizno cilja na površinski sloj kože, stimulišući prirodni proces regeneracije i proizvodnje kolagena.

Indikacije:

 • Idealno za osobe sa vidljivim znacima starenja.
 • Pliće borice na kapcima, oko usana, na vratu i na licu.
 • Neujednačen ten, bore ili oštećenja od sunca.
 • Pogodno za zatezanje kapaka, kože lica, vrata i dekoltea.

Efekti:

 • Smanjenje vidljivih znakova starenja-posebno plićih linija i bora.
 • Poboljšanje teksture i tonusa kože.
 • Doprinosi zdravijem i mlađem izgledu kože.

Trajanje i oporavak
Tretman traje od 70 do 90 minuta. Oporavak traje oko 6 dana, uključuje blaži otok, crvenilo i perutanje sa postepenim poboljšanjem stanja kože. Rezultati su dugotrajni, čineći kožu vidno obnovljenom, jačeg tonusa i revitalizovanom.

Cena:

 • 45.000 lice i vrat
 • 55.000  lice, vrat i dekolte 

Detaljno o CO2 laseru pročitajte na klikom na link.

Laserski piling – za kožu ujednačenog tena i teksture, bez flekica

Za laserski piling kože lica koristimo Erbijum laser, poznat po svojoj efikasnosti u uklanjanju hiperpigmentacija i fotoštećenja kože. Ovaj  tretman precizno uklanja oštećeni sloj kože, potičući obnovu i regeneraciju.

Indikacije:

 • Idealno za osobe koje traže manje invazivne tretmane.
 • Posebno efikasan za uklanjanje hiperpigmentacija i fotoštećenja.
 • Pogodno za poboljšanje teksture kože.

Efekti:

 • Smanjenje fleka i nepravilnosti kože.
 • Poboljšanje opšteg izgleda i teksture kože.

Trajanje i oporavak
Tretman traje oko 45 minuta. Oporavak traje od 3 do 5 dana, praćen je minimalnim neugodnostima. Važno je slediti savete za negu kože nakon tretmana, uključujući izbegavanje direktnog sunčevog svetla i upotrebu odgovarajućih zaštitnih krema.

Cena: 15.000 lice

 

DermaClear & dermapen – revitalizacija i obnova vaše kože

U traganju za savršeno čistom i sjajnom kožom, DermaClear i dermapen tretmani su ključ vašeg novog, svežijeg izgleda. Početak ove transformacije je DermaClear, koji temeljno čisti kožu, oslobađajući je od svih nečistoća i pripremajući je za sledeći korak. Nakon toga, dermapen sa svojim mikroiglicama nežno prodire u kožu, podstičući njenu prirodnu sposobnost za regeneraciju i obnovu.

Indikacije

Ako se borite sa nečistoćama, flekicama ili neujednačenim tenom, ovaj tretman je kao stvoren za vas.

Efekti:

 • Oslobađanje od toksina i nečistoća u koži.
 • Vidljivo poboljšanje teksture i izgleda kože.
 • Podsticanje prirodne regeneracije, ostavljajući kožu osveženom i revitalizovanom.

Trajanje i oporavak

Tretman traje oko 90 minuta i što je najbolje ne zahteva oporavak.

Cena: 12.000 lice

Alma DermaClear

DermaClear & NIR zatezanje kože – Tajna Mladalačke Kože

Uživajte u harmoniji savršenog čišćenja i prirodne lepote sa DermaClear & NIR tretmanom. Ova jedinstvena kombinacija pruža dvostruku prednost: DermaClear dubinski čisti vašu kožu, dok NIR laser neinvazivno zateže kožu, otkrivajući njen puni potencijal.

Indikacije
Savršen za sve koji teže neinvazivnom rešenju za revitalizaciju kože.

Benefiti

 • Dubinsko čišćenje kože, uklanjajući sve tragove umora i nečistoća.
 • Zatezanje kože, pružajući mladalački i osvežen izgled.

Trajanje i oporavak

Tretman traje oko 90 minuta , bez ikakvog je oporavka.

Cena: 12.000 lice

 

Epilacija za besprekornu kožu

1. Epilacija Celog Tela

Ponuda po ceni od 16.000 dinara vam pruža priliku da uživate u glatkoj i svilenkastoj koži celog tela. Ovaj tretman je idealan za one koji žele dugotrajno rešenje za uklanjanje neželjenih dlačica, pružajući vam slobodu i samopouzdanje.

2. Epilacija nogu, prepone, intime i pazuha

Za 14.000 dinara, ovaj paket nudi ciljanu epilaciju ključnih područja, pružajući vam glatku kožu tamo gde vam je najpotrebnije.

POPUSTI TRAJU DO 31.1.2024. 

Ovog decembra, dozvolite sebi da zablistate uz pomoć naših specijalnih ponuda. Bilo da tražite revitalizaciju lica, dubinsko čišćenje, neinvazivno zatezanje kože, ili dugotrajnu epilaciju, imamo rešenja koje će zadovoljiti sve vaše potrebe! Ne propustite priliku da se pobrinete za svoju lepotu i samopouzdanje. Naš tim stručnjaka je tu da vam pruži personalizovanu negu i savetovanje, osiguravajući da svaki tretman bude prilagođen upravo vama.

Pozovite nas na 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.

 

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website