Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

laserski tretmani popust beograd

Laserski tretmani -20% popusta

Oživite svoju prirodnu lepotu ovog novembra u Imedic ordinaciji

U našoj ordinaciji, posvećeni smo pružanju personalizovanih tretmana koji ne samo da zadovoljavaju vaše estetske potrebe, već i unapređuju celokupno zdravlje i dobrostanje vaše kože.

 

Novembar je mesec kada priroda prelazi u mirniji ritam, a mi verujemo da je to savršeno vreme da usporite i posvetite pažnju sebi i svojoj koži. Naša posebna novembarska ponuda je dizajniran  da odgovori na jedinstvene potrebe osoba kako sa mlađom tako i zrelom kožom, pružajući vam priliku da istaknete svoju prirodnu lepotu i zablistate iznutra.

U Imedic ordinaciji, razumemo da je lepota više od onoga što se vidi na površini. To je osećaj samopouzdanja i zadovoljstva koji dolazi kada znate da ste učinili nešto dobro za sebe. Zato smo kreirali seriju tretmana koji ne samo da će vam pomoći da izgledate bolje, već će i poboljšati zdravlje vaše kože na dugi rok.

Pridružite nam se ovog novembra i otkrijte kako naši specijalizovani tretmani mogu transformisati vaš izgled. Vaša koža zaslužuje najbolje, a mi smo ovde da to i pružimo.

Zašto su laserski tretmani u samom vrhu antiage medicine?

U svetu estetske i antiage medicine, laserski tretmani su unapredili načine na koji pristupamo nezi kože, pružajući nam moćne alate za borbu protiv znakova starenja, ožiljaka od akni, pigmentacije i mnogih drugih problema kože. U Imedic ordinaciji, ponosni smo što vam možemo ponuditi vrhunske laserske tretmane za lice i vrat sa ekskluzivnim popustom od 20% tokom celog novembra.

Laserski tretmani  pružaju efikasno rešenje za različite izazove sa kojima se koža suočava tokom vremena. Jedan od glavnih problema koji uspešno rešavamo su fleke od sunca i pigmentacija, koje mogu značajno uticati na izgled i tonus kože.  Pored toga, laseri su izuzetno efikasni u poboljšanju teksture i kvaliteta kože. Neujednačena tekstura, bilo da je reč o ožiljcima od akni ili proširenim porama, može postati potpuno glatka i obnovljena.

Fine linije i bore su još jedan izazov sa kojim se mnoge osobe suočavaju, a gubitak čvrstoće i elastičnosti kože je neizbežan deo starenja. Naši laserski tretmani stimulišu stvaranje kolagena,  proteina koji održava kožu čvrstom i zategnutom. Kroz ovaj proces, fine linije i bore postaju manje vidljive, a koža dobija mladalački sjaj.

Ožiljci od akni mogu ostaviti trajni trag na koži, ali laserima je mogućeznačajno smanjiti njihovu vidljivost. Tretmani podstiču regeneraciju kože, omogućavajući da se nove, zdrave ćelije kože formiraju i zamene oštećene.

Laserski tretmani u našoj ordinaciji nude sveobuhvatno rešenje za različite probleme kože, pružajući vam priliku da obnovite svoju kožu i otkrijete svoju prirodnu lepotu.

FRAKCIONI ERBIJUM Laser – revolucija u nezi kože

Frakcioni Erbijum laser predstavlja vrhunac tehnologije u svetu estetske medicine, nudeći izuzetne rezultate u obnavljanju i podmlađivanju kože. Ovaj napredni tretman koristi preciznu lasersku energiju za ciljanje i obnovu oštećenih slojeva kože, ostavljajući okolno tkivo netaknutim, što omogućava brži oporavak i izvanredne rezultate.

Indikacije:

 • Fotooštećena koža, sa hiperpigmentacijama
 • Neujednačena tekstura kože
 • Fine linije i borice
 • Za osobe koje žele poboljšati tonus i elastičnost svoje kože

Efekti:

 • Značajno poboljšanje teksture i tona kože
 • Smanjenje fleka od sunca i drugih vrsta pigmentacije
 • Povećanje čvrstoće i elastičnosti kože
 • Stimulacija produkcije kolagena, što doprinosi dugotrajnim efektima zatezanja i podmlađivanja

Detalji Tretmana:

Trajanje: Oko 60 minuta
Cena: 24.000 (sa uključenim popustom od 20%)
Procedura: Tretman uključuje nanošenje laserske energije na ciljane delove kože, što stimulira proces obnove i regeneracije.
Oporavak: do 5 dana. Nakon tretmana, klijenti mogu očekivati blago crvenilo i osećaj toplote na tretiranom području, što je normalna reakcija kože a tokom sledećih dana i blago perutanje. Evo nekoliko saveta za brigu o koži nakon tretmana:

 • Izbegavajte izlaganje suncu i koristite širokospektralnu zaštitu od sunca sa SPF 30 ili višim.
 • Hidrirajte kožu koristeći blage, nemasne hidratantne kreme.
 • Izbegavajte upotrebu šminkanja i agresivnih proizvoda za negu kože dok se koža ne oporavi.
 • Pratite sve upute vašeg lekara za optimalne rezultate i brz oporavak.

alma harmony laser

Skinbuster JALUPRO HMW & CLEARSKIN Laser – Hidratacija i Regeneracija

Skinbuster Jalupro HMW u kombinaciji sa Clearskin laserom predstavlja inovativno rešenje za dubinsku hidrataciju i regeneraciju kože. Ovaj tretman kombinuje moć dva različita pristupa kako bi se postigao optimalan efekat obnove i osvežavanja kože.

Ovaj tretman je posebno namenjen:

 • Suvoj i dehidriranoj koži
 • Za poboljšanje teksture i elastičnosti
 • Osobama koje žele da podstaknu prirodnu produkciju kolagena u svojoj koži

Efekti:

 • Dubinska hidratacija kože
 • Poboljšanje teksture i elastičnosti kože
 • Stimulaciju produkcije kolagena za dugotrajne efekte podmlađivanja
 • Osvežen i zdrav izgled kože

Detalji tretmana:

Trajanje: Oko 60 minuta
Cena: 27.000 (sa uključenim popustom od 20%)
Procedura: Tretman uključuje primenu skinbustera koji sadrži hijaluronsku kiselinu i aminokiseline, kao i CLEARSKIN laserski tretman za stimulaciju produkcije kolagena.
Bez oporavka: Ovaj tretman je zaista sjajan jer vam daje slobodu da odmah nakon tretmana nastavite sa svojim danom, baš kao da se ništa nije desilo. Nema potrebe za pauzom ili vremenom oporavka, jednostavno se vratite svojim omiljenim aktivnostima sa osmehom na licu.

CLEARLIFT LASER & NIR Tretman – Instant Lifting bez Bola

Clearlift laser & NIR tretman predstavlja revolucionarni pristup liftingu kože, pružajući vidljive rezultate bez bola i vremena oporavka. NIR tretman predstavlja naprednu tehnologiju koja koristi  svetlost blisku infracrvenoj, kako bi prodrla duboko u kožu i stimulisala procese obnove i regeneracije.

Ovaj tretman je idealan za:

 • Osobe koje traže omentalni efekat zatezanja kože
 • Osobe koje žele vidljive rezultate bez vremena oporavka
 • Osobe koje žele poboljšati tonus i elastičnost svoje kože

Efekti:

 • Instant podizanje i zatezanje kože
 • Poboljšanje tonusa i elastičnosti kože
 • Stimulacija produkcije kolagena za dugotrajne efekte

Detalji Tretmana:

Trajanje: Oko 60 minuta
Cena:  24.000 (sa uključenim popustom od 20%)
Procedura: Tretman koristi kombinaciju Clearlift lasera i NIR tehnologije za instant podizanje i zatezanje kože.
Bez oporavka: Jedna od najvećih prednosti ovog tretmana je što ne zahteva vreme oporavka, omogućavajući vam da se odmah vratite svojim uobičajenim aktivnostima sa osveženim i podmlađenim izgledom.

Nir laser

 

Naši laserski tretmani su pažljivo odabrani i prilagođeni kako bi zadovoljili jedinstvene potrebe vaše kože, pružajući vam priliku da oživite svoju prirodnu lepotu i zablistate iznutra. Iskoristite naše posebne novembarske ponude i rezervišete svoj termin na vreme. Vaša koža će vam biti zahvalna, a vi ćete se osećati kao najbolja verzija sebe. Pozovite nas na 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.

Ne propustite priliku da transformišete svoju kožu i otkrijete svoju prirodnu lepotu u Imedic ordinaciji. Vaša koža zaslužuje najbolje, a mi smo ovde da to i pružimo.

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website