Estetska i antiage medicina, laseri, oblikovanje i zatezanje tela, reumatologija, fizikalna medicina i terapije, dermatologija, radiotalasna hirurgija, tretmani lica i tela.

Related Posts

Blog

popusti mart laseri

Sjajni martovski popusti

U svetu gde je prvi utisak često najvažniji, nega kože postaje ne samo deo rutine lepote, već i ključan element samopouzdanja. Naša ordinacija, ovog marta donosi vam neodoljive ponude koje će transformisati vašu kožu i osvežiti vaš izgled. Uz naše specijalne martovske popuste, doživite vrhunsku negu koja je sada dostupna po izuzetnim cenama.

Ne propustite priliku da zasijate punim sjajem – zakažite svoj tretman već danas!

4D Laserski Tretman Lica – kombinacija lasera

4D laserski tretman koristi kombinaciju Clearlift, ClearSkin i Erbijum lasera koji deluju na različite slojeve kože, omogućavajući dubinsku regeneraciju i zatezanje. Clearlift i ClearSkin stimulišu stvaranje kolagena i podmlađuju kožu, a Erbijum laser nežno uklanja površinske slojeve kože, stimulišući obnovu i rast nove, zdravije kože.

 • Indikacije: Idealno za jačanje tonusa kože, poboljšanje teksture, uklanjanje nepravilnosti i hiperpigmentacija.
 • Oporavak: Do oko 5 dana.
 • Kome je namenjeno: Svima koji žele sveobuhvatnu obnovu kože, smanjenje znakova starenja i poboljšanu teksturu kože.

Cena: 24.000 lice, 30.000 lice i vrat

 

clearlift laserski tretman

Cellular Matrix

Ovaj tretman kombinuje moć PRP (platelet-rich plasma) terapije sa hijaluronskom kiselinom, gde se iz vaše krvi izdvajaju plazma bogata trombocitima i kombinuje sa hijaluronskom kiselinom. Ova kombinacija se zatim injektuje u kožu, stimulirajući prirodne procese regeneracije i proizvodnje kolagena.

 • Indikacije: Savršen za obnovu elastičnosti, hidrataciju kože, i smanjenje finih linija i bora.
 • Oporavak: Vrlo kratak, sa mogućim privremenim crvenilom i blažim otocima.
 • Kome je namenjeno: Idealno za osobe koje žele prirodnu regeneraciju kože i poboljšanje opšteg izgleda i zdravlja kože.

Cena: 24.000 lice i vrat

Clearlift & NIR Tretman

Clearlift laser cilja dublje slojeve kože bez oštećenja površinskog sloja, dok NIR (Near Infrared) tehnologija prodire još dublje, poboljšavajući cirkulaciju i stimulišući obnovu kolagena. Ova kombinacija dovodi do poboljšanja tonusa kože i smanjenja opuštenosti.

 • Indikacije: Izvrsno za podmlađivanje kože, smanjenje finih linija, i poboljšanje čvrstoće.
 • Oporavak: Nema potrebe za oporavkom, povratak uobičajenim aktivnostima odmah nakon tretmana.
 • Kome je namenjeno: Osobama koje traže brzo i efikasno rešenje za čvršću i sjajniju kožu.

Cena: 17.500 lice

DermaClear & Dermapen

DermaClear dubinski čisti kožu i uklanja nečistoće, dok dermapen koristi mikroigle za stvaranje malih uboda u koži, podstičući proizvodnju kolagena i elastina. Ova kombinacija ne samo da čisti kožu, već i poboljšava njenu teksturu, smanjuje nepravilnosti.

 • Indikacije: Idealno za osobe sa problematičnom kožom, proširenim porama, ožiljcima od akni, i onima koji žele poboljšanje teksture i opšteg izgleda kože.
 • Oporavak: Kratak, sa mogućnošću blagog crvenila.
 • Kome je namenjeno: Svima koje žele dubinsko čišćenje i regeneraciju kože, kao i poboljšanje opšteg izgleda kože.

Cena: 14.000 lice

Laserska epilacija celog tela

Specijalni popust samo do 15.marta: 800€ / Paket od 7 tretmana

Zamislite svet u kojem brijači i vosak postaju deo prošlosti. Gde je svaka odevna kombinacija moguća bez brige o neželjenim dlačicama. To nije samo san – to je vaša nova stvarnost sa našim sveobuhvatnim paketom epilacije!

 •  Moderne tehnologije: Koristimo dva vodeća lasera na tržištu – Alma Soprano Titanium i Lumenis LightSheer.
  Ova moćna kombinacija osigurava efikasnu i brzu za sve tipove kože.
 • Dugotrajni rezultati: Nakon samo 7 tretmana, doživećete revolucionarnu promenu. Neželjene dlačice postaju stvar prošlosti, ostavljajući vašu kožu neodoljivo glatkom i mekom na dodir.
 • Ekspertski tim: Naši stručnjaci, sa godinama iskustva u laserkoj epilaciji, posvećeni su vašem komforu i zadovoljstvu. Prilagođavamo tretmane vašim individualnim potrebama, osiguravajući najbolje moguće rezultate.

laserska epilacija beograd popusti

 

Svaki od ovih tretmana nudi specifične koristi i prilagođen je različitim potrebama i ciljevima. Naš tim stručnjaka je spreman da vam pomogne da odaberete najbolji tretman za vas i vašu kožu. Pozovite nas na 064/237-0707 ili nam pišite na mail imedic.rs@gmail.com.

 

No Comments
Post a Comment
Name
E-mail
Website